bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
0
0
topic
[Girgensonam 1 spēles diskvalifikācija]
Edgarinātors.
Jauniņais
BACK ON TRACK.
187 atbildes forumā
Online: 14h 54m 17s
Redzēts 2014. gada 09. oktobrī, 19:55
Pievienots, 2014. gada 18. maijā, 19:24

Pēc virsraksta noteikti noprotat par ko būs rakstīts. Mūsu sen zināmajam Latvijas hokeja izlases uzbrucējam piespriesta 1 spēles diskvalifikācija  par rupju spēli pret Krievijas hokeja izlases spēlētāja Aleksandram Burmistrovam. Tātad Girgensons nevarēs palīdzēt Latvijai spēlē pret mājiniekiem Baltkrieviem. IIHF novērtēja Girgensona rīcību , un lēma , ka spēlētājam tiks piešķirts sods, un tas būs vienas spēles izlaišanu. Girgensona dūriens pretiniekam ar nūju bija ļoti bīstams un rupjš pārkāpums. Disciplinārā komisija bija visi par vienu ka Girgensons ir atbildīgs par savu rīcību un emociju nesavaldīšanu un tas noveda pie pretinieka veselībai bīstamas agresijas. Kā jau īsti kickieši noteikti sekojāt hokeja mačam LATVIJA-KRIEVIJA , bet tomēr šajā cīņā Krievija izrādījās stiprāka, un diemžēl ar rezūltātu 1:4 zaudējām. Bet tagad cīnīsimies par ceturdaļ fināla vietu  pret Baltkrieviju. 

Anonymous
Lietotājs++
Jeršovs
521 atbildes forumā
Online: 5d 18h 27m
Redzēts 2022. gada 30. septembrī, 18:23
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 18. maijā, 19:29
0
post

Žēl kad Girgensonam uzlika sodu. :/

Laigan tāpat turu īkšķus un zinu, kad mes uzvarēsim Baltkrievus. :)

Berzerk.
Jauniņais
Badass.
372 atbildes forumā
Online: 2d 1h 56m
Redzēts 2015. gada 01. februārī, 21:54
Pievienots, 2014. gada 18. maijā, 19:32
0
post

Girgensons atzinis, ka krievs (Nevēlos rakstīt ar lielo burtu) iemetienos sitis pa rokām, mana reakcija būtu tāda pati, jo esmu pieredzējis, cik tas ir sāpīgi, tāpēc turam īkšķus, bet nevar sapriecāties, jo varam arī zaudēt baltkrieviem!

Piegriezz šnabīīīt. ;)

v

?
Jauniņais
458 atbildes forumā
Online: 4d 10h 18m
Redzēts 2015. gada 16. martā, 20:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 18. maijā, 19:53
0
post

Piekritīšu lielajam X'am , tie cimdi gluži neko nedod , ja labi uzšauj pa knaģiem tad labi nav. Protams tas ko izdarīja Girgensons arī nebija adekvāti , viņa vietā būtu pateicis tiesnesim lai čuķ paseko līdz kā spēlē iemetienos , lai skatās kur kādu divaku var piešķirt. Vārds ''krievs'' jau nebūtu jāraksta ar lielo burtu , tā jau ir nacionalitāte , nevis valsts nosaukums. :D

Žēl jau Girgensons , lietderīgs spēlētājs. Jāskatās ko labu spēs rādīt Koba viņa vietā. :)

Runājot par rakstu.

  • Dažviet iznirst dīvaini teksti '' par rupju spēli pret Krievijas hokeja izlases spēlētāja Aleksandram Burmistrovam.'' kā arī '', un lēma , ka spēlētājam tiks piešķirts sods, un tas būs vienas spēles izlaišanu'' - Paseko līdz savam rakstītajam , pārlasi kārtīgi sevis rakstīto. 
  • Piemeklē arī videomateriālu ar atbilstošu darbību , šādi video ir. Piemēram iemet to pašu spēles apskatu no tās pašas tvplay saites.
  • Negribās jau krist virsū šādiem sīkumiem , bet paseko līdzi arī ortogrāfijas kļūdām , piemēram vārds ''ceturtdaļfināls'' ir jāraksta kopā , nevis šķirti *tekstā lietots ''ceturdaļ fināla''*
  • Gluži nevēlos ievilkties Latviešu valodā , taču daži komati ir manuprāt nepamatoti. Ideāli būtu ja visi viņi būtu vietās , jeb vismaz lielākā daļa no tiem. 
  • Pacenties arī vizuāli piesaistīt cilvēkus rakstīt Tavu rakstu , paspēlējies ar fontiem , protams nepārspīlējot , šo to svarīgāko izcel , u.tt.

Malacis , izskatās ka rakstu veidoji pats un centies , prieks to redzēt. :)

 

Pēdējo reizi rediģēja ?, 2014. gada 18. maijā, 19:54.

>_<
V.I.P.
Lietotājs
183 atbildes forumā
Online: 1d 14h 20m
Redzēts 2020. gada 18. jūnijā, 03:30
Pievienots, 2014. gada 18. maijā, 19:57
0
post

Domāju, ka lielo multimediju protālu izceltos rakstus nav vajadzības pārkopēt, jo to tā pat visi, ja ne visi, tad lielākais vairums izlasa un jau zin par to.. Labāk paskaties saturu iekš info.-> lapas un bieži vien gadās uzrakt ko tiešām stulbu, uzjautrinošu, vai interesantu + nebūtu slikti izvērtēt attiecīgā raksta anonīmos un reģistrētos komentārus, un ievietot tos rakstā, tas būtu interesanti.. a to ko Jūs te sāksiet kopēt - līmēt tas jau ir muļķīgi, es to arī varu izdarīt pus minūtē? 

wavy.g
V.I.P.
Veterāns
1880 atbildes forumā
Online: 11d 16h 30m
Redzēts 2020. gada 29. aprīlī, 17:51
Pievienots, 2014. gada 18. maijā, 20:07
0
post

Teorij, tu jau pats arī nepareizi liec komatus. Piemēram, liki komatu pirms vārda jeb, kur tas nav jāliek un arī tas, ka tajā vietā, kur lietoji vārdu "jeb", bija jālieto vārds "vai". Un arī tas, ka nepareizi liec komatus tādā ziņā, ka komats ir jāliek uzreiz pēc vārda, izmantojot atstarpi tikai pēc paša komata.

Tas tā par gramatiku, ja jau uzsākāt. :D 

Un par tēmu:

Man jau izskatījās, ka viņš viņam knapi pieskārās ar to nūju. Un vispār tie tiesneši kaut kādi debīli visās Latvijas izlases spēlēs. Vienmēr mums kaut kā daudz noraidījumu par neko un pretiniekiem nekā.

Spēlē pret ASV arī bija diezgan smieklīgs moments, kad viens no mūsējiem ķip iesita vienam čalim, kaut gan tur skaidri bija redzams, ka knapi vien pieskārās un amerikānis uzreiz uz zemes it kā ar kuvaldu pa galvu būtu dabūjis.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 3 ( 459 skatījumi )
Tessa&Hardin, >_<, sсhoKKur-