Čau, čau! Tākā nolēmu atdzīvināt nedaudz savas iemaņas programmā "Photoshop", piedāvāju par brīvu velti uztaisīt avatāru/s, katram kurš vēlas.
Kas jādara? Nosauc man izmērus, tēmu/bildi, tekstu pēc izvēles un es uztaisīšu, kad būs gatavs atnāks ziņa PM'ā, kā arī iemetīšu šeit visus pieprasītos darbus.
150x150
Daba
Boņka - varētu gifotā veidā tekstu
184x184
kaut kādu dirt bike vai motokross
nick - MURLXCK
150x150 or 150x200. Kā pašam ērtāk.
Night Lovell vai kādu krut NIBBA
seplend
TY.
200x200
Melns kaķis.
Chreepy
150x150
Chris Paul
the one
Skatos , ka topiks veidots pirms mēneša , un iespējams , ka vairs nav aktuāls , bet es noriksēšu .
150x150
Kaut kas , kas saistīts ar ieročiem/šaušanu un tādā garā .
FeelYa
Kas neriskē,tas nedzer šampanieti.
"Jūs liliputi,Jūs liliputi,Jūs liliputi,bet Es starp jums kā Gulivers"
150x150
Kaut kādu stilīgu bembi
Niks - keni
DD2 STATS
2480 x 520
suicide, darkness, devil utt
bez teksta, var ari gif
150x150
Cs zombie vai meitenes. Ja var kautko kustigu ari varetu uztaisīt.
Niks var but iekš bildes var ari nebūt. Ja ir tad lai ir ļoti labi salasāms
150x150
Lionel Messi 2017/18 sezona
Niks: Illusion. Un lūdzu, ja var, tad izdarīt tā, lai niks raustās, kaut kā tā, ja saprati
crewified, Jan4a, Kiwi :], Incorrigible qwz, knejvs, Zane, Jitzie, Criple, andrisptrs, maqq, akasi, ozzy, Hybrid Minds, Terarists, Jon Snow, pTb|SPYDER, radžiņš, lainNy, dest, sen1te, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, sixed, _ExiT_, LogiTec, BANZAI, keni, antijesus, Mamba, Smaiča, spoks, WizKhalifa*, HSkill, santiz, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, Fon der Markov, MrColt , Kaljiks, Rastaman, kraims, Cipsijs, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., arro, MateYz, Rasinieks, meņku astīte, Grizzlijs, Litriņš, tuis, alov, k0minax, ZombikOzy, deqwatian357ANW, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, raacha, EAZY., ZīLe, Сhrееру©, 32x6JLsuPy, magisterial , Apocalypse, e*d, 47th, StaFFорд, bullets aim far, not hns, Saldenieks, , luīze, djonja, nisker, Chemijs, Wolfyy, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Kandzha, Chemp1k, Noravajumtu, sсhoKKur-, OBESE, MACAN, Mazulis, Timiijs, HAHA, MKs'Powa, Jogijs, the one that got away, Zaņuks, Purpel, thestyle, Capture, NeaDeKwaD | Stone, Latvians, REDFOO, Venta, Unicorn, Dweller, Klaus, LOSTZ, Boņka, ⛔lolwut?