Giveaway
topic
Free money! Part 2Pievienots, 2018. gada 07. septembrī, 21:25
Čau.
Tiek izlozēts 3.20 ieiro iekš mājaslapas.
Norises gaita...
Jāmin skaitli no 1 līdz 1000. Es, vai Chemijs, ieiešu RANDOM.org , ģenerēšu skaitli un publicēšu un kurš trāpīs, vai būs viss tuvāk trāpijis, dabūs balvu.
Postu intervāls - 4
Tas nozīmē, ka varat rakstīt citu skaitli pēc 4 atbildēm topikā.
Izloze beigsies : Kad savāksies 500 posti.
*Vienā atbildē drīkst ietvert tikai vienu skaitli.
*Jāievēro postu intervāls - 4.
Sponcored by papka
741
362
78
873
94
631
226
13
648
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
367
586
808
456
53
575
636
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
645
736
896
739
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 65 ( 24698 skatījumi )
sсhoKKur-, Latvians, JērsA, Sajma, magisterial , Almighty., ReeBoK, knejvs, StaFFорд, MarcPrime, nxo badabum, Chemp1k, Kiwi :], , ZombikOzy, Venta, Martinshhh, Сhrееру©, Mohit, Giorgi, CupoTa, Chemijs, 47th, Swizy, Unicorn, [TM] genijs, Жить в кайф, raacha, ZīLe, xvid, not hns, Wolfyy, djonja, Rubax, Saldenieks, Jan4a, pankuksh, Мишка, Ralfuuzis, Dave Roberts, JackDaniels, no-legal, 32x6JLsuPy, ★ToughEnough★, Witch, scarlxrd, ⛔lolwut?, Apocalypse, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, ES`CAPE, Enemijs, luīze, vhlamiwwu, tenblunt, cruelcin, Gamora, PooKa, unknown-, Noravajumtu, MiXiEEE, Obijs, Prometajs, bullets aim far, slēpts, Snicker
sсhoKKur-, Latvians, JērsA, Sajma, magisterial , Almighty., ReeBoK, knejvs, StaFFорд, MarcPrime, nxo badabum, Chemp1k, Kiwi :], , ZombikOzy, Venta, Martinshhh, Сhrееру©, Mohit, Giorgi, CupoTa, Chemijs, 47th, Swizy, Unicorn, [TM] genijs, Жить в кайф, raacha, ZīLe, xvid, not hns, Wolfyy, djonja, Rubax, Saldenieks, Jan4a, pankuksh, Мишка, Ralfuuzis, Dave Roberts, JackDaniels, no-legal, 32x6JLsuPy, ★ToughEnough★, Witch, scarlxrd, ⛔lolwut?, Apocalypse, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, ES`CAPE, Enemijs, luīze, vhlamiwwu, tenblunt, cruelcin, Gamora, PooKa, unknown-, Noravajumtu, MiXiEEE, Obijs, Prometajs, bullets aim far, slēpts, Snicker