bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
3
1
topic
qq
deqwatian357ANW
Jauniņais
Joda
Jodurts
188 atbildes forumā
Online: 12d 20h 19m
Redzēts 23. martā, 16:47
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. oktobrī, 16:52

Heyyyo visiem!

Īsiņš apraksts par mani.

Mani sauc Dāvis, bet visiem esmu pazīstams kā "JODA". Esmu 20 gadus jauns "buks" :D. Esmu no Valmieras, tur es nodzīvoju vesalus 18 gadus, tagad es jau esmu iedzīvojies Rīgā jau velsaus 2 gadus. Esmu pabeidzis Valmieras Pārgaujas ģimnāziju un tagad es mācos Latvijas Jūras akadēmijā. Bet manā sirdī vienmēr paliks Valmiera kā labākā pilsēta! Katru mēnesi es vismaz vienu nedeļas nogali aizbraucu uz savu pilesētu un izklaidējos. Takā man ir sava firma Valmierā - "Gauja", dēl tā man nākas visu vasrau pavadīt Valmierā dodot cilvēkiem īrēt manas laivas. Pašam brīvais laiks ir reti, jo man ir iesākts projeks savam žigulim - vaz 2101, kuram es vēlos dabūt vēsturisko satusu + man vēl ir sava mašīna B5 passaratī, kuru es līdz vasari vēlos uzcelt pamatīgi ar visu stanci. Parasti visi to dara ziemā, bet atkal ziemā es esmu aizņemts. Ziemā es strādaju uz slēpošanas kalniem, pat ārzemēs. Es mācu visiem slēpot vai braukt ar dēli. Esmu izgājis slēpošanas kursus līdz 3 līmenim no pieciem 5. Latvijā ir maz cilvēki, kuri to var izdarīt, jo 4 un 5 līmeneis ir jāveic Austrijā - glābjot cilvēkus no lavinām, jaizdzīvo aukstā ziemā 10 dienas ar maz resursiem, jāuzkāpj lielākajā Austrijas kalnā, jālec no klintīm utt. Dzīve esmu atraktīvs, runātīgs, radošs zēns, kurš seek's adventures, parasti kurš grib, kaut kur uzlīst, uzmest kādus flipus. Pa vasaru nodarbojos ar "parkūru", ziemā arī sanāk uz rampām, kaut ko iespinot. Uz kalna es tā nevaru izrādīties, jo man ir atbildīgs darbs un nevaru rādīt citiem sliktu piemēru, jo ir atgadījušies 2x nelaimes gadījumi dēl manis. Pa brīvo, laiku cenšos ceļot, kaut pa Latviju un pa pasauli. Esmu bijis Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Slovākijā, Itālijā, Norvēģija, Austrijā, Zviedrijā, Krievijā, Baltkrievijā, Vācijā, Somijā. Bet vispār man patīk iepazīst jaunus cilvēkus, tā kā es parasti vizinos apkārt pa Latviju, var būt es varu kādu no jums satikt. Man labāk patīk novākt labu kompāniju un uz kaut kurieni aizšaut, nevis aiziet uz pūci vai uz kojotiem un pārpisties. :D :D :D

IG - k._.sivad

SC - davis.png

 

KiCK (specīali ar mazo i)

Par kick.lv es uzzināju no saviem draugiem, kuri spēlēja te DR un KZ, kurus es nostalkoju caur steam'u. Tas bija, kaut kādā 2016. gada beigās. Man šajā kommūnā uzturās daudz pazīstamu cilvēku, kāds jau mani būs redzējis vai dzirdējis, kaut ko. Pēdējais atgadījums bija tāds, kad man Janķels aka rahhtw uzrakstīja steama pa CS 1.6 1x1 turnīru, kurā es pieteicos un cīnīšos līdz uzvarai un tā arī es esmu te nonācis.

GAM3S

Par spēlītēm es uzzināju, kad jau biju pa visam jauns puika no tēta brāļa, kas mani audzināja. Pirmo reizi, kad es redzēju spēli - counter strike. Tas bija, kad mans draugs to spēlēja, kurš jau ir kļuvis par tēvu. Tad man viņš to ielādēja flašā. Tā nu man tas viss aizsākās. Mans pirmais CS niks bija "JODA*", tad "One Way Ticket To Hell", un tagad esmu palicis pie "deqwatian357ANW" jau kādus 4 gadus. Bet parasti es CS 1.6 spēlēju ar niku "POASH AKLJS QWIYAZ". CS es jau spēlēju 9 gadus. Es CS 1.6 spēlēju pārsvarā reti un tikai spēlēju HNS un KZ, becouse CSGO movment = ass. Iekš CS 1.6 esmu izdarījis visu, esmu piedalījis cup'os, lan'os un bezējdzīgi daudz spēlējis gatherus. Man pirmais kommūns, kur es uzturējos bija "knf.lv", kurš jau nav vairāk kā 6 gadus, kad tas aizvērās es ar saviem čomiem aizgājām uz "unreal.lv" - kas ir mans viss mīļais kommūns un kurš arī paliks. Pa to laiku es vēl sēdēju "heal'ā" un tur man ir 7 gadus vecs profils. Bet tā es tagad spēlēju CS:GO, tur arī esmu jau piedalījies visādos turnīros, vienā lan'ā. Protams, kad es esmu bijis globāls, bet dēļ MM nespēlēšanas man tagad ir LE vai LEM. 

PS. ja kāds grib, kaut ko no manis tad rakstiet šet - https://steamcommunity.com/id/deqwatian/

SyRiizZzY.
Jauniņais
629 atbildes forumā
Online: 6d 14h 47m
Redzēts 2020. gada 03. decembrī, 18:29
Pievienots, 2018. gada 05. novembrī, 19:58
0
post

Sveiks iekš kick.lv ;)

xvid
Lietotājs
gucci
328 atbildes forumā
Online: 7d 19h 49m
Redzēts 2020. gada 10. jūlijā, 17:20
Pievienots, 2018. gada 13. novembrī, 11:08
0
post

Sveicināts.

ZīLe
Veterāns
❤ScafoTeam❤
Zīle
3934 atbildes forumā
Online: 74d 7h 9m
Redzēts 2022. gada 25. jūlijā, 18:28
Pievienots, 2018. gada 13. novembrī, 11:14
0
post

Svx kick.lv :)

Lietotāji skatās šo tēmu: 0