bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
7
0
topic
JB test admins
Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 17h 16m
Redzēts pirms 54 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 05. janvārī, 15:33

Sūdzība tiek veidota ar nolūku, lai šim spēlētājam admins tiktu atņemts vai vismaz sodīts un pie nākošā brīdinājuma tiktu noņemts, jo tas tomēr ir test admins (kas nekam neder)

 

1. Izdarītais pārkāpums 2x FK un nepārzin JB noteikumus kā admins (vai vienkārši nedomā pie tā, ko dara), bet kā jau teicu, ka sūdzība tiek veidot ne FK dēļ, bet dēļ tā, ka admins nepārzin noteikumus un pienākumus.
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) https://failiem.lv/u/tmb9k3z8
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts Pārkāpums un abi FK ir redzami demo pēdējā raundā. Tas ir sākot no 21:13 . 22:05 tiku es nošauts (1 FK) un 22:45 otrais FK.  Tātad admina pārkāpums ir redzams no 21:13 līdz 22:45 .
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist) Nav nepieciešama, jo nevēlos, lai admins saņem banu vai ko tādu.
5. Pārkāpēja niks Lost
6. Komentārs par notikušo Sākās raunds, bija dažas bezjēdzīgas komandas un tad sekoja komanda "tupus doties būrī". Es tupus aizrāpoju līdz būrim un tad piecēlos. Par to, ka piecēlos iekš būra mani nošāva, bet komanda taču skanēja "tupus doties", ne "tupus doties būrī un iekš būra palikt tupus" vai tai līdzīga komanda, kas liktu man palikt tupus iekš būra. Kad izskaidroju Lostam situāciju, viņš spītīgi palika pie sava un tāpēc arī tiek veidota šī sūdzība, jo admins nesaprata savu kļūdu turpmāk nepareizi vadīs un sodīs spēlētājus. Priekš kam tādus adminus? Vēl jo vairāk ja viņš ir test admins.
7. Mape, kurā tas notika jb_darkover
8. Serveris JB

 

 

Pietiek ar dažām minūtēm tur paspēlēt, lai saprastu, cik slikta administrācija tur ir un kāpēc tiek veidotas tik bērnišķīgas sūdzības/apelācijas.

Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2019. gada 06. janvārī, 14:57
0
post

Šoreiz izteikšu brīdinājumu, jo šī ir pirmā lielā sūdzība par šo adminu, admins savu vainu atzina.

Tākā šie bija 2fk, pēc manām domām uzlikšu banct uz 2h.

Kā arī izteikšu nelielu aizrādijumu abiem adminiem, gan Unicornam, gan Lostam, jo serverī negagoja cilvēkus kuri lamājas caur micrafonu.

 

Palūgšu moderātoram aizslēgt tēmu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0