Par sevi:
Vārds-Niks
Bilde-Nebūs atvainojos.
Vecums-16
Dzīvesvieta-Madonas nov.
Tavi hobiji-Skeitbords,bmx.
Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi?-Itkā nē bet diez vai ar nodarbošos.
Kāds ir tavs moto? (sauklis)-Nav man moto.
Ko tu parasti dari brīvajā laikā?-Sēžu pie pc vai eju ārā ar draugiem.
Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā?-Nēsmu nav sanācis tā laika.
Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids?-No sava brāļa.
Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā?-Daudz kas bet nevēlos teikti. piedodiet.
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos?-Esmu jautrs un smieklīgs Zēns.
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos?-Ja jau visi šeit sasveicinās, tad es arī sasveicināšos.
Tavs novēlējums visiem lasītājiem
Par spēlēm:
Tavs niks.*VazzAA*
Bijušie niki-Daudz negribās inkā saukti.
Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros?-Protams.
Kādas spēles un cik ilgi tu esi spēlējis pirms tam?-Minecraft un daudzas citas. Tāpēc ka cs apnika vienu brīdi.
Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros?-Nē
Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu) Pēdējajā.
Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)?-Dabiski ka serverī jb.kick.lv
hello !
jipi di dipi di du
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
@piwrix Kāda jēga rakstīt, ja raksta atbildot uz jautājumiem un tā neko nevar par cilvēku uzzināt.
Hai
Sasveicināšanos uzrakstiji tikai lai acc pieteikumā varētu iemest. Sus!
Heya
Chau
Sveiks ilgi neredzētais, īsti nesapratu, tu izdomāji atgreizties un pat bez spēlēšanas serveros jau raksti pieteikumu, izskatās neesi mainījies, cerams vismaz šaut esi iemacījies
Sveiks. #KICK
Sveiks.
Maziņš čau gribējās kautko vairāk uzināt Tikpat vienkārši būtu uzrakstijis : ,,Cau'' bet tas tājoks viss ok un paliec ten
[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ud2jz745jmsu4u60f59.gif][IMG]http://www.bildites.lv/images/ud2jz745jmsu4u60f59.gif[/IMG][/URL]
Sveiks jau sveiks.
Svx.
Sveiks
Cau! :P ;)
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
čau
Sveiks.
Sveiks!
Sveiks, vecais draugs.
Chaaaaa
Sveiks #KICK.lv
Zadrot level 9999999