bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
10
1
topic
Neadekvāta rīcība no administrācijas.
Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12612 atbildes forumā
Online: 262d 1h 9m
Redzēts Vakar, 23:12
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 02:06

Yo, būšu kā lolwuts 2, kas arī taisa tizlus topikus par kaut kādiem krievu spiegiem un cenšas ieviest taisnību, kura viņam vienkārši tā nav. Nerakstīšu gari, tikai īsi un kodolīgi.

Godīgi sakot, nemaz nevēlējos veidot topiku, cenšoties izrunāt visu kas un kā, bet nu izrādās tas bija bezjēdzīgi runāt ar sņuKKur'u un lowwutu.

Karoč, pieteicos uz šo pokerīti, viss čotka, tieku spēlēt, izkļūstu veiksmīgi ārā no 1. galda un pēc tam tieku fināla galdā spēlēt. Kaut kur pie beigām, prosta randomā kaut kāds fujaks ar nicku promet<aizvainojums> vai kā viņam tur bija, sāk rakstīt bezspriģeli, ķip apmēram ''kaa ir rahhtw sadarboties ar viņu[explanu]?'' Uz to uzķērās arī Junicorns, kurš tad tālāk šīs nepatiesās baumbas nodeva lolwutam un schokkuram.

Spēles situācija: Paliku 1 vs 1 ar explan. Neatceros vairs kādas kārtis bija viņam/man un kas bija galdā, bet es uzsāku reizot ar domu, ka viņš nofoldos (man bija blefs, nekas rokā labs man nebija). Viņš piekāloja, es atkal uzreizoju, šis atkal piekkāloja un beigās, ņemot vērā, ka man rokā nekas labs nebija, es nofoldoju (padevos). Un dēļ šādas spēles situācijas, tagad visi, kas bija pie galda domā, ka tā ir kaut kāda sadarbošanās, sakritība? Smiekli nāk.

Iedomāsimies dzīvi: Tu spēlē pokeri, tev rokās ir 2 un 7 un galdā ir 8, 10, Q, K, A un tu visu laiku reizo, reizo un tavs pretinieks arī reizo, loģiski padomāsi, ka pretiniekam kaut kas ir, ja reiz viņš callo līdzi, līdz ar to es atmetos (nofoldoju), jo 0% uzvarētu un naudu zaudētu, neskatoties, ka man tajā situācijā bija 12k ja nemaldos. 

Es pat nezinu kāpēc man vispār kaut kas ir šāds jāraksta un jāsaņem nepatiesa kritika no administrācijas puses. Viens tītars uzsāka baumas, nākamais uzķeras uz to un trešais notic tam. 

 

Tas apmēram būtu tas pats kā es pamanītu dd2 serverī kā vitaljka ar ar rubax spēlē un prosta bez nekādas jautāšanas vitaljka nomet dropu rubaxam. :nez:

 

EDIT: @ Capture, man vnk sāk šķist, ka te daudzi vēlas mani izzēst no komūna :D

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2019. gada 18. februārī, 12:02.
Capture
Lasa tēmu
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 23m
Redzēts pirms 16 minūtēm
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 02:20
0
post

Pat ja tur būtu bijusi sadarbošanās, kādā sakarā balva tiek sadalīta 2 citiem?

Es visu laiku biju viņu ts roomā, pa visu to laiku nekādas sadarbošanās nebija, max pateica 2x, kādas kārtis nofoldoja, tas arī viss. Vnk Prometajs vispār pokeru spēlē tik tizli, ka reizēm šķiet, ka viņš vispār neatšķir kārtis - tik spiež uz dullo, būs būs, nebūs nebūs.

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 10:14
0
post

tas jau normāli, standarts

Prometajs
SuperStar
Promizaurs,
2403 atbildes forumā
Online: 66d 22h 28m
Redzēts 2020. gada 17. augustā, 15:56
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 10:17
0
post

Nesaprotu kādēl par mani kautko šeit diršās,

Bet nu sadarbošanās tur bija ideali redzama, ja tu met pa 600 un 700 un pēkšņi šis uzmet kadus 200, tu paņem un fold. Un tas bija vairākas reizes, + par tadu sadarbošanos bez manis vēl teica 5 cilvēki, tātad njā, šoreiz mans draugs tu netiki sveikā cauri =]

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 6h 12m
Redzēts Vakar, 15:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 10:21
4
post

īsumā,kāršu un azartspēles ir stulbas,tāds ir mājiens.

tās balvas arī nav pārlieku lielas,tāpēc par ko tā vārīšanās.

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2019. gada 18. februārī, 10:27.

Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 48m
Redzēts 8. martā, 00:11
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 12:00
1
post

Sāksim ar to, ka es topiku vispār neizlasīju, bet zinu par ko ir runa.

1)Sūdzība bija par to, ka visas kārtis bija redzamas, tu raise, raise, raise... un PĒKŠŅI izdomā nofoldot. Kad tev bija jāpiemet nieka 300$-600$ (Kad tev uz rokas ir 22k)

2)Ieteikums jau... tātad, ar katru reizi kad iesim spēlē, visi kuri ir pie viena galda lasās iekšā discordā vienā istabā, un viens ar otru sarunājās (nedrīkst sarunāties citur)

3)Kāpēc sadalīja PUSI balvu pārējiem top 5. - Tapēc ka pirmās vietas ir iegūtas negodīgi, godīgi sakot vispār vajadzēja jūs izmest no topa, un pacelt mūs kā to dara citās sacensībās. Bet administrācija nolēma paturēt tev to awardu, kaut tu to ieguvi negodīgi.

 

ā.. un jā. Sveicināts blacklistē rahh. Un.. paldies par dislike noteikti jau 

Attēlu rezultāti vaicājumam “yeet gif”

 

EDIT:

Starp citu aizmirsu piebilst.

Katrā no taviem vadītiem jeb konkursos kuros tu piedalies ir kādas problēmas. Pareizi? bet nu būtu priecājies par awardu, jo ko mēs tur ieguvām . 1 eur ar cik tur centiem... Bet nu nē, tu tajā laikā vakar ''kakāji'' virsū administrācijai ka tev nav par ko runāt ar viņu un aizgāji pusvārdā. Tātad interese tev vispār nekāda nav. Bet nu tu ko, pastrīdēties jau vajag.

Pēdējo reizi rediģēja Unicorn, 2019. gada 18. februārī, 12:02.

Image result for Unicorn Gif signature

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 15:29
0
post

Rubax prasīja, lai izsakos viņa vietā:

SINCAS_MONSTRS
Jauniņais
1999 atbildes forumā
Online: 74d 14h 25m
Redzēts 2022. gada 17. maijā, 15:17
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 19:43
0
post

man aizdomīgi likās divas vietas,

tad kad reisoji likmi,nākamajā aplī nometi,lai viņam tiek nauda

un tad kad mēs palikām trīs ,tas otrs teica "nu vismaz top 3 esam" ESAM!!

 

exp
Jauniņais
4 atbildes forumā
Online: 20h 24m 04s
Redzēts 2023. gada 31. janvārī, 05:43
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 19:46
0
post

Labi cilvēki,jūs nopietni ? Pahodu te rekur nemāk spēlet pokeri.Divas reizes te paspelēja kikā un sava dzīvē,tagad jūtās azartnieki,profesionāļi jebatj..Tipiska situāciju,ko es esmu sastapis ntās reizes reālājos turnīros..Tu reizo,viņš callo..Tu protams nākošo nechekosi,jo sapratīsi kad tas ir elementārs blefs.Tiklīdz tev jāreizo,lai saprastu,kad tu viņu iebiedē.Man bija rokās trojka,bija 30% šancs,kad viņam bija strīts pahodu tur tā bija..Es gāju līdz galam,pēdejo kārts izgrieza un es nocalloju tur +- mazliet,jo nebija man pašam daudz naudas tajā brīdi un neviens gudrs neriskēs,ja nu būs tas strits.Viņš nofoldoja,jo viņš negribēja zaudēt savu naudu un redzēja šancs viņam uzvarēt vesels 0.

Runājot no adminstrācijas tas bija ļoti nesmuki,jo pirmāmkārtām,spēlētāji ko teikt tas ir viens liels fuffelis.Es pateikšu,ka pubā tur viens čīto..Man noticēs? Nedomāju viss.Viss ir ar pierādījumiem,vai arī tiek darīts adminstrātora klābūtnē.Šajā gadījumā neredzu ne vienu ne otru,tikai kaut kāds fuffelis no cilvēkiem..Rekur tas saucamais PROMETAJS no pokera sajēdz tik pat cik no dzīves..Nekas personīgs,vienkārši spriežu pēc spēles..Vienkārši puika tu varēji atdzīsties,ka tu biji tuvu 3 vietai un vēlējies to saldumiņu,bet diemžēl nesanāca.Ja adminstrātori ņems vērā,katru cilvēki motīvu un ko viņi domā,tad nākotnē es pat negribu iedomāties kas būs.Būtu faktiski vai arī jebkādi pierādījumi,kaut vai adminstrātora klābutne un teiktu to,tā būtu cita runa..Pat capture apgalvoja,kad viņš bija ar mums un runāja ar mums un runājam par csgo turnīriem. 

Tas arī viss no manīm ) 

SINCAS_MONSTRS
Jauniņais
1999 atbildes forumā
Online: 74d 14h 25m
Redzēts 2022. gada 17. maijā, 15:17
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. februārī, 20:04
0
post

ok dodiet vārnu man viss ok (es te īsti nemaz nedrīkstu izteikties)

bet kpc neko nepaskaidroji šinī visā par  "nu vismaz top 3 esam"  .. domā ,ja visi izlidoja,izņemot es,tad es lasīt nemāku? :D

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 19. februārī, 13:39
0
post

Nesaprotu kāpēc tēma jāsāk ar manis aizvainošanu, sakarā ar maniem itkā tizlajiem topikiem, kaut gan visos tiek vēltīts laiks, pūles un padomāts par pasniegšanu auditorijai, lai tēma būtu skatama un lasāma, protams ne bez humora devas(ja tāda pastāv). Tik pat daudzi es turpmāk varu veidot tēmas un sāk tās ar tekstu, ka tu esi ****(netradicionālas orientācijas pārstāvis).

 

   Sāksim ar to, kad Tu problēmas sagādāji jau pieteikšanās perioda, jo redz tu nemākot rīkoties ar discord, vai arī tev tāda neesot, neiešu tur pārāk iedziļināties tajā. Ja ir kādas problēmas vai arī nesaprašanas, tad droši var nepieteikties vai arī pajautāt laicīgi, kas un kā. Jo topikā tiek minēts, ka pieteikšanās un spēles norise notiek tieši discordā, ja tev tāda nav, tad ir iespēja to nolādēt, vai arī atvērt to caur mājaslapu. Domāju, ka katrs mēs esam piedalījušies dzīvē kādos konkursos vai akcijās, kur ir jāpilda dotie norādījumi, nevis pildīt tos tā, ka tev izdevīgāk vai ērtāk, tāpēc esi pretīmnākošās un pildi to, ko no tevis prasa.

 

   Tajā situācijā klāt nebija ne manis(konkursa rīkotāja) nedz administratora sсhoKKur-, lai pārliecinātos cik no sūdzības sniedzēja un iespējamā pārkāpēja puses teiktais ir patiess, tāpēc nācās uzklausīt abas puses, kas protams nesakrita... Nav viegli izvērtēt šādu situāciju, ja neesi pats blakus un arī pierādīt tur neko nevar, jo nesaglabājas un neirakstās nekādi "demo".
Zinot rahhtw, kādas viņam nepatīkamas situācijas ir bijušas gan ar konkursiem, gan ar uzvedību, kā arī ar melošanu, tad grūti nostāties viņa pusē, ja vairākas personas uzstājigi liecina, kad pārkāpums esot bijis.

 

    Kas attiecas uz gala lēmumu, tad iespējams par to varētu strīdēties un diskutēt, bet mēs apstājāmies pie tā, kad rahhtw balva tika sadalīta uz pusēm promim un unicorn, jo iespējams viņi būti tikuši tālāk, ja nebūtu šadas situācijas. Katrs rīkotos iespējams šajā situācijā savādāk, bet nu es centos, lai daudz maz visiem būtu kāds mierinājums.

 

 

 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 24. februārī, 13:07
2
post

Tā tad pēc ilgām pārrunām nonācām pie kopīgā. Balvu Tu saņemsi, bet turpmāk pokerī nepiedalies.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0