tatad mans vards ir Kalvis bildi nedosu :P jo ari visas 4 gadus vecas :/ esmu 11 gadus vecs/jauns ;) dzivoju liepājā diezgan normali ;D VEJINŠ baigi labais mani hobiji nu nez braukaju ar riteni jau kops 4 gadiem nu ar nekadiem sportiem nenodarbojos bet LOTI DAUDZ AR RITENI BRAUKAJU mans sauklis ir YO <kam> brivaja laika esmu pie draugiem speleju PC braukaju ar riteni U.T.T pagaidam nesmu nekur ceļojis bet nevar zinat ka dzive atgadisies par kick.lv uzinaju jau sen vnk mekleju serverus nebija neviena norm un ATRADU jb.kick.lv :O cilveki kurus atceros no kick.lv chemijs un snuffinš ;) vistrakākais gadijums ir kad nokritu no ritena braucot no klana lai neuzbrauktu sunitim nogriezos pa labi bet parak daudz pagriezu sturi un visa laba roka bija ar asinim lidz kaulam gandriz noberzst bija :O nu es esmu vnk normas puisis citiem puisens izdomaju uzrakstit sasveicinasanos jo ir jauns forumsu n sasveicinasanas palika vecaja foruma XD
novelu lai labi lasit ;)
GAMES WHOO :O :
mans in-game nicks djminer nav bijisi citi nicki
pff protams ka kick serveros esmu spelejis speleju daudz speles pat daudzas neatceros un ja saku kadu speli tad apnemos to ari iziet :P parsvara speleju FPS (first person shooter games) nu piemeram ar draugu parasti spelejam COD black ops zombie vai online cs 1.6 unreal tournament nu karo4 daudzas savadak paietu visa diena rakstot
ne nesmu neviena turnira piedalijies
nu parasti score board esmu 3-5 vieta ;) prieks manis not so bad ;)
redzesiet mani gan foruma gan serveros
cau
Pirms publicēji topiku, varēji piedomāt pie gramatikas, grūti salasīt ja nav salikti komati, viss liekas takā viena liela zupa.
Chavvvvvvv
Sveiks, skolā nemāca par komatiem vēl?
Sveiks.
Sveicināts. Beidzat piesieties pie grammatikas. 11 gados jūs nerakstijāt labāk 100%
Sveiks,
šobrīd piekritīšu Anony. 11 gados tīri ok, ir redzēti sliktāti sasveicināšanās topiki. Cita runa būtu, ja būtu kādi 15 gadi.
Es nesu darzens, esu augls
bang the king ir kolosāls.
Sveiks
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
hello !
jipi di dipi di du
Chaaw! ;) :P
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
Sveiks. #KICK
zinu ka rakstu pavirši
jakas nav vairs 4 klase ir 5 klase grmatika ir vnk pa paviršo rakstits sorry ^_^
Sveiks #KICK.lv
Esmu iepriekshj tevis saticis viena cita serveri , precizak zombie serveri ..
Lai veicas, nepazudi no kick
Zadrot level 9999999
bildi varēji likt, kāda starpība 11 vai 7 gadi, mati vēl neaug
sveicināts!
https://instagram.com/rolandsviksna/ CHECK AUT MAI INSTAGRAM BLJAET
mati ritigi aug bus janogriez bikit XD
Sveiks draugs @ kick.lv.
Ceru labi pavadisi laiku!
joz.