bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
16
2
topic
yostu vs. administrācija
Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 16:34

Topiku ir veidojis yostu btw.

yo suņi [ heiteri, daļa no administrācijas - augstākā administrācija ], un pārējie lasītāji. šitais topiks būs tā kā sūdzība, ieteikums un vispārīgi manas domas par kick.lv cirka kolektīvu a.k.a administrāciju, kā es tiku patiesi [ nepatiesi ] nobanots par "administrācijas nomelnošanu" [ patiesības teikšanu, par kuru administrācijai ir <cenzūra> ] un kā te atšķiro administrāciju [ tieši tā kā šķiro pudeles, tā arī atšķiro administrāciju <cenzūra> ] no pārējiem, ja runa iet par foruma noteikumu pārkāpšanas sodiem.

 

vispār šis viss aizsākās kaut kad pasen atpakaļ, kad man bija pirmais bans, tas bija tad kad es atteicos no visiem statusiem, kādus 2 mēnešus atpakaļ vai mēnesi. bans tika uzlikts uz 10 dienām par to, ka savācu 5 parastos warnus un pēdējais warns tad bija par to, ka es iepostoju savā dārgumu lādes giveaway topikā frāzi "nu ja" [ šis posts - https://www.kick.lv/forums/topi…de/?page=4/#81 ] kas būtībā skaitās kā noteikumu pārkāpšana, jo tur drīkstēja rakstīt tikai sevis izvēlēto skaitli no 1 - 100, nevis kaut kādus vārdus [ spamot ].

reāli tagad padomājot jūs moš teiksiet - "tu vai tad nevarēji izlabot savu postu?". loģiski, ka varēju, man pat liekas ka man moderators Rubax teica, lai izlaboju savu postu bet tajā dienā laikam bij slikts garastāvoklis tāpēc laikam atteicos, neatceros, laikam vēstulēs man bij bet es, protams, netieku savā profilā, jo man bans uz 14 dienām. labi, tālāk runājot par to manu pēdējo warnu - ja tā padomā, tad varēja nelikt to warnu, pareizi? tā warna vietā varēja darīt šādi: vienkārši turpināt giveaway gaitu, noignorējot manu postu, un izlozes laikā mans posts vispār netiek ieskaitīts, jo es nenorādīju skaitli.

ok, bet kāds sakars šim ar administrāciju? es vēlāk vai pirms tā warna saņemšanas, vai pat bana laikā [ ja godīgi neatceros, bet tas it kā nav svarīgi ] turpināju sēdēt forumā un ausīs sita tā stulbā dziņ dziņ skaņa, kura nāca no notificationiem, jo cilvēki spamoja manā giveawajā. pēc tam es pamanīju, ka Kiwi :] iepostoja pēdējais un tad topiks vienkārši apstājās [ te augšā bija tas pēdējais posts - http://prntscr.com/mvh25c ]. intereses pēc gribēju paskatīties cik vēl palikuši posti, lai var to lādi beidzot izlozēt. spiežot uz linka mani pārmeta atpakaļ uz sākumlapu un man uzreiz spuldzīte virs galvas iedegās "ok, kāds izdzēsa kaut kādu postu un Kiwi :] posts ir pēdējais, interesanti."

pēc laika es uzrakstīju administratoram -kk- vēstuli ar aizdomām, ka Kiwi :] dzēš ārā postu lai izvairītos no warna saņemšanas, jo kā jau visi zinām - Kiwi :] ir godīgs kā cilvēks un administrācijas loceklis, viņam +1 patiess warns būs kā naudas sods IRL. pagāja dažas minūtes un saņēmu dziņ dziņ ausīs - administrators -kk- atbildēja uz vēstuli. precīzi neatceros vārds vārdā, bet bij kaut kas līdzīgs "tiekat paši galā", man uzreiz tāds wtf, tu tak esi administrators, tev jāatbild par moderatoriem kurus pieņem nevis man, jo es viņu uzķēru bet ok. tad viņam uzrakstīju, ka Kiwi :] tak sadirsīs un man nav proofs, viņš iedeva skrīnu vai linku no ieiro transakcijām, kur uzrāda arī to ja tiek izdzēsts kāds posts [ skrīns - http://prntscr.com/mvh5db ]. a kā es zinu, ka viņš izdzēsa savu postu nevis kāda cita, jo tur tak nav rakstīts kura lietotāja posts tika dzēsts? to var pateikt pēc avatara, jo teksts vienmēr būs "Moderators X izdzēsa lietotāja postu topikā X" un zem tā rāda kuram lietotāja, bet šajā gadījumā redzams, ka tur ir niks Kiwi :] kas nozīmē to, ka viņš savu postu izdzēsa lai no warna izvairītos. es viņam uzrakstīju vēstuli iedodot skrīnu, kuru man iedeva administrators -kk- [ skrīns - http://prntscr.com/mvh5db ]. viņš atbildēja "man uzkārās forums tāpēc izdzēsu", a pierādījumi viņam nav. galvenais arī tas, ka es atrodoties Saeimā [ -kk- teamspeak3 istabā ] bieži saskaros ar to, ka -kk- viņš ar Rubaxu runā par warnu likšanu, pat ja kāds no viņiem ir to nopelnījis - neviens nevienu nežēlo, kaut vai ielago [ vienīgais ja ir pierādījumi, bet nekad tā nav bijis ]. tad kāpēc lai šis būtu kaut kāds izņēmums, ja moderatoram Kiwi :] nav nekādi pierādījumi, tikai pliks "man ielagoja". tas reāli ir tas pats kas bana apelācijas, kad kāds admins saņem banu un taisa to apelāciju, nav nekādi izņēmumi, visi taisa tās. kāpēc lai šī situācija būtu savādāka? es, protams, turpināju bakstīt administratoram -kk- par šo situāciju, bet viņš kaut ko nomurmina vislaik a.k.a viņam <cenzūra> un viņš negrib sodīt, jo viņam menstruācijas/tek, negrib viņam aizrādīt savādāk Kiwi :] atteiksies no statusiem un tad būs kā būs, <cenzūra>. <cenzūra>, ka Kiwi :] tā teikt pārkāpj noteikumus, jo - ja viņam būs meņkas, <cenzūra> būs, viņš atteiksies un būs -1 staffā, lololo. uz Kiwi :] noteikumi neatteiksies. ķipa man moderators Rubax vienu dienu stāstija par to, ka: viņš, -kk- un Kiwi :] ķipa pārrunāja šito visu un tad Rubax esot izdzīts ārā no istabas, jo -kk- un Kiwi :] gribēja aci pret aci runāt a.k.a paļurkāt un tad -kk- palaida brīvībā Kiwi :], ķipa esot pabrīdinājis [ tā vakar viņš man teamspeakā teica, jo pasauca uz pārrunām un gaidīja, ka lūgšos uz ceļiem pēc unbana bet tā nenotika un tad man unbanu neiedeva xd ].

kāpēc es tik skarbi par šo? jo šis nav vienīgais Kiwi :] atgadījums. otrs atgadījums bija pirms šī, taču es tajā netiku iesaistīts bet man moderators Rubax par šo pastāstīja un es viņam ticu par šo, un viņš arī teica, ka -kk- bija liecinieks tajā. karoč kaut kādu dienu Kiwi :] esot uzķerts ar DarkPrincesi sharojot profilus [ ejot viens otra profilā vai tikai viens vienā profilā, tikai nezinu kurš, laikam Kiwi :] gāja Princeses profilā ], kas ir PRET noteikumiem, jo tika pārkāpts noteikums - 1.2. Aizliegts veidot un/vai izmantot vairāk kā vienu foruma profilu., un par to pienākās bans, atkarīgs no situācijas, bet tāpat banam jābūt. ja DarkPrincese ieietu Kiwi :] profilā, tad visticamāk būtu permbans abiem, jo kā nekā Kiwi :] ir moderators un paši saprotiet kas tur sanāk. ja otrādi [ kā arī notika, cik es sapratu ], tad tāpat bans ir, bet ne tik ilgs, BET IR. bans netika uzlikts, jo Kiwi :] tika pažēlots un DarkPrincese tika pažēlota, pašsaprotami kāpēc - Kiwi :] cels skandālu, ka viņa topošā sieva vai hujzin kas viņiem tur par attiecībām ir, ja viņa tiktu banota tad Kiwi :] cīnītos līdz beigām un apstrīdētu visus kaut vai būtu patiess sods. viņam <cenzūra>. tā sanāk tāda kā šantāža, jo viņš var šantažēt -kk- pasakot, ka viņam mēnešreizes, lai viņš nepapistu statusus kaut vai viņš pārkāpj noteikumus būdams moderators. man legit vēzis no šitā autisma bet vēl jau nav beigas.

 

tā...kas tālāk..

 

ā, nu karoč tad vēlāk man bija tas bans par to lieko postu + 5 savāktie warni, bet es turpināju vergot - izskatīt sūdzības un apelācijas, tikai es nevarēju nekādi izteikties, jo man bans bij. tā jau parasti es rubaxam aizsūtīju linku un sarakstīju momentus, lai viņš noskrīno manu steam ziņu un ieposto, a banu uzlikt/noņemt varēju, jo banlistē ielogoties varēju. bij jau arī brīži, ka moderators Rubax nebij pieejams un viņš nevarēja ierakstīt manā vietā tajā sūdzībā/apelācijā, tad nu uzrakstīju savam kolēģim banteamam/moderatoram Kiwi :], jo viņam tak arī ir pienākums izskatīt sūdzības/apelācijas. pāris reizes jau es viņam iedevu tos momentus un pārējo, bet ar laiku man apnika un padomāju "<cenzūra> man tas vajadzīgs, ja tas netiek darīts pēc maniem standartiem?". ar to es domāju ķip, ka - ja es izskatu apelāciju/sūdzību, tad es uzreiz arī atrakstos tajā topikā un dodu gala lēmumu, bet šajā gadījumā bija daudz aizkaves tāpēc man izbesīja un es neizskatīju to vienu apelāciju. pēc laika Saeimā [ -kk- teamspeak3 istabā ] Rubax runāja par to, ka ir izlaista viena apelācija un jau pagāja vairāk kā 48h, kas nozīmē to, ka visiem banteamiem, tai skaitā, tiem, kuriem ir pieejas pie baniem - kopā bijām 4: es, kiwi, -kk- un chemijs. pēc būtības visiem ir jāliek warns, jo netika izskatīta tā apelācija 48h laikā, tas bija noteikuma - 5.2. Lietojiem, kuru apelācijas netiks izskatītas 48h laikā, bans tiks noņemts neizskatot apelāciju. BT un administracija saņems +1 warnu, par slinkošanu. - pārkāpšana un visi saņem warnu, pat -kk-, pat chemijs, kaut vai vini nav banteam, bet ir pieejas pie baniem. ok, tad moderators Rubax teica "tā, jostai jāieliek warns" un es uzreiz tāds "wtf, <cenzūra> man warns? man forumā bans un es nevaru izteikties.", viņš teica "ā, pareizi." un salika warnus visiem, izņemot mani. pēc laika Rubax saņēma vēstuli no Kiwi :] [ man bija visi skrīni teamspeakā bet izgaisa, būtu ko parādīt ], kurā Kiwi :] centās apstrīdēt warnu un teica "<cenzūra> yostu nav warns, <cenzūra> ka viņam bans, viņš varēja kādam uzrakstīt". karoč viņam riktīga tece bij un ļoti reidžoja par to warnu, ka viņam uzlika un man nē. tad nu turpinājās tas bullshits kādu laiku un Kiwi :] ar skaistiem vārdiem nodirsa gan -kk-, gan Rubaxu, gan mani, sakot "...jūs visi tajā istabā esat padauzīti/pasisti.." "jūs viens otram tur krāniņus raustat", un citi aizvainojumi no moderatora puses. es, protams, negribēju to tā atstāt un uzreiz teamspeakā rakstīju Kiwi :] <cenzūra> viņš nodirš mani, dodot arī saņemtos skrīnus kā pierādījumus no moderatora Rubax. tad viņš turpināja aizskart mani un pārējos un tad sapratu, ka nav jēga čatot ar <cenzūra>. reāli likās, ka es pats runāju ar kaut kādu <cenzūra>, kurš neko neklausās un pretī arī nesaka. čats beidzās.

ā, laikam aizvakar vai kad, <cenzūra>, tas bij pagātnē. karoč Prometajs laikam uztaisīja kārtējo apelāciju un es tā prikola pēc čatā ierakstīju "ATKAL JB TOPIKS NO PROMETAJA, HERE WE GO AGAIN", vispār nevienam to nerakstīju, vnk čatā. pēc laika moderators Kiwi :] randomā man uzrakstīja "yostu atkal raud, here we go again". tad es kaut ko atbildēju un viņš turpināja pasīvi nodirst mani, velāk arī iejaucās citi viņa draugi un pārtraucu čatot, jo viņš ir moderators, visu cieņu <cenzūra>.

vēlāk, laikam tās pašas dienas vakarpusē mēs ar Rubaxu kaut ko runājām par to visu un tad es sāku čatā rakstīt <cenzūra> par moderatoru Kiwi :] sakarā ar šo visu, kas rakstīts šajā topikā. aizsvīlos normāli un administrators -kk- man lika pārtraukt, bet es nepārtraucu. pēc laika tiku nobanots uz 14d ar iemeslu "administrācijas nomelnošana", labais xd, tikai tā nomelnošana īsti nebija, es stāstīju patiesību bet tas jau visiem <cenzūra>.

izsēžot pirmo [ 10d banu ] administrators -kk- man teica šādi "josta, ja tu norausi vēl vienu banu, tad vsjo bantīms off, jo man jau zajebaļi šitais", un viņš arī izdarīja to ko bija teicis - noņēma banteamu. es viņam teicu, lai ņem nost arī war3 mainu, ja jau noņēma banteamu, jo <cenzūra> man vajag. war3 serverī tāpat "gadiem" [ speciāli pēdiņās ieliku lai saprotat ] nekādi updeiti nebūs, jo mēs visi zinām ka īpašnieks Chemijs ir ļoti aizņemts cilvēks, utt. es nenodiršu Chemiju, saku kā ir. nu labi, pēc laika man noņēma to war3 mainu un moderators Rubax teica, ka administrators -kk- mani saucot teamspeakā parunāt par to visu, es atteicos. diena beidzās.

nākamajā dienā tad es iegāju tajā teamspeakā, kaut vai nerunāju sākumā. vēlāk runājām tur un pats arī sapratu, ka viņš savā runā bieži sapisās bet tas <cenzūra>. saruna beidzās un nekādas izmaiņas nebija - bans paliek. ko viņš no manis gribēja es nezinu, bet nu karoč iet runāt bija bezjēdzīgi. vēlāk arī vairākas reizes pārprasīju vai tomēr ir iespēja dabūt unbanu, jo es esmu nepatiesi nobanots [ pēc maniem uzskatiem ], atcirta - "nē".

daudzi jau arī zin, ka vakar Chemijs ielidoja atpakaļ Latvijā, izdomāju intereses pēc uzrakstīt skype un uzzināt ko viņš domā par šo. saņēmu ziņu - "nav laika, nesen atlidoju tikai, atpūsties gribu". ok, sapratu, ka nekas nemainīsies, jādzīvo ar nepatieso banu.

šodien sēžu, chilloju. atnāk skaipā vēstule no Chemija, tad mēs tur pastrīdējāmies viens ar otru [ PILNA SARAKSTE - https://pastebin.com/9giQX9mr - tie linki ir skrīni no sarakstes ].

finālā kā jau redziet tā runāšana bij lieka un likās, ka ar tukšu sienu. Chemijs uzskata, ka moderatori var darīt sīkus pārkāpumus regulāri nesaņemot pilnīgi nekādu sodu, pat brīdinājumu, administratoram -kk- arī izskatās ka ir <cenzūra>, moderatoram Rubaxam <cenzūra> viņš ir tikai middle-man [ es viņam sūtu ziņas, viņš sūta ziņas atrpakaļ no -kk- ] kā moderatoram viņam <cenzūra>, par Lauru nezinu nerakstu viņai, par Kiwi :] vispār nerunāsim, celms. Chemijam +/- viss ir <cenzūra> par šito, i guess.

 

ieteikums par šo visu? es nezinu, varbūt administrācijai jābūt kaut kādai disciplīnai un nav jābūt visatļautībai? varbūt -kk- var sākt kaut ko darīt nevis <cenzūra> ko viņš dara, neteikšu jo cringe saprotu, ka šis ir vienīgais dzīvais LV 1.6 komūns un ja papist administrācijas locekli ir traģēdija, bet tak <cenzūra> ieslēdzat smadzenes un skataties ko darat. tas ka esi moderators nenozīmē, ka vari darīt ko gribi.

ā un vispār kāda jēga man bija iesaistīties tajā "jauno noteikumu bullshitā", kurā pārrakstiju lielākoties es viens pats foruma noteikumus, kad biju moderators. kāda jēga bij no tā, ja pati administrācija tos pārkāpj?

ā un šis topiks mans pēdējais, jo pēc šī topika mani visticamāk nobanos permā vai arī būs draudi kādi bija lolwutam, ķip - "ja no lolwuta puses būs kāda sūdzība tiesi par kicku, viņu var banot", vai kaut kas tāds.

 

#unbanyostu

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2019. gada 09. martā, 18:08.
Pilsonis.
Lietotājs++
1803 atbildes forumā
Online: 23d 6h 55m
Redzēts 26. martā, 22:45
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 17:53
8
post

tā warna vietā varēja darīt šādi: vienkārši turpināt giveaway gaitu, noignorējot manu postu, un izlozes laikā mans posts vispār netiek ieskaitīts, jo es nenorādīju skaitli.  kāda Jēga no noteikumiem ja taisās žēlot kaut ko? noteikumi ir noteikumi, pažēlotu vienu, žēlotos visi!

man legit vēzis no šitā autisma bet vēl jau nav beigas.  lolololol ja jau tev ir vēzis tad leavo,sen jau man nepatīc! un kā redzu, arī daudziem citiem:)

es sāku čatā rakstīt huiņu par moderatoru Kiwi :] sakarā ar šo visu, kas rakstīts šajā topikā. aizsvīlos normāli un administrators -kk- man lika pārtraukt, bet es nepārtraucu. pēc laika tiku nobanots uz 14d ar iemeslu raksti ka pats sāki? kpc tad tagad čīksti? pat pēc brīdinājuma?

#unbanyostu hahaha hell no.

bez iemesla nekas nenotiek. pats čatā dirsies vislaik ar kādu. pats vainīgs esi.

 

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts Vakar, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 18:09
0
post

Kā jau yostu teica, ka no manas puses nedrīkst vairāk būt neviena PAMATOTA sūdzība saistība ar kick(projekts/administracija/čīteri) tāpēc savas domas neizteikšu, jo šādi draudi ir jauzņem nopietni, pietam man negribās diez ko pamest kick ;D Bet nu es pilnībā piekrītu ko yostu sarakstīja. Neviens negrib čakarēties un baigi ieciļinaties katrā situācijā, vieglāk uzvilkt kroni galvā un kādi nobanot vai nowānot. 

 

#unbanyostu

Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 18:28
0
post

Nē nuuuu... Ja jau kāds pacēlis šādu tēmu... Pamēģināšu izteikties un ban noraut. :yeah:

 

Cik es te ilgi esmu? Gadus četrus, laikam. No sākuma pirmās divas nedēļas te viss likās normāli, lai arī cik dīvaini tas nebūtu.

Bet ar laiku pamaniju, ka jau tajā laikā te visi tika šķiroti. -KK- te plosijās un visu nošķaidija ar sūdiem un Reiņuks a.k.a Chemijs kā mamma skraidija pakaļ puikai un muti slaucija.

Moderatori nāca un gāja. Tad vispār par skaistām acīm un/vai paldies dalija. Tad atkal sāka nopietni skatīties. Tad atkal pa labi, pa kreisi dalija. Šī sistēma nedarbojas Reini! NEDARBOJĀS! Bet zinot Tevi... Tev ir pie dirsas. Tu kā cilvēks vispār mauc bez kļūdām. Ja Tevis dēļ uz zemes nokristu meteorīts tad tāpat vainotu kādu citu vai pat to sūda akmeni kas zemei uzkrita, jo... Tu tak dari visu pareizi. Vainas apziņas nekādas, jo nekļūdies.

 

KIKĀ GADIEM VISS NOTIEK CAUR DIRSĀ LĪŠANU UN PA ČOMU BŪŠANAI! 

 

Moderatoru noteikumu neesamība un neievērošana arī tēma. Labais. Reāli vemt gribās zinot to, ka moderatoriem te viss ir pajāt, lai arī cik godīgs nebūs. Vairākas reizes ar Chemi skype strīdējos par tēmu. Jebaķ. Evils. Vienkārši Evils. Gan jau te vairāk neko īsti piebilst nevajag. Bano par ko un kā grib. Kaut kādi savi noteikumi. Lai gan ari pašlaik te ir kaut kādi mistiski nerakstīti noteikumi kurus Reiņuks ar KK kopā, laika gaitā izdomājuši. Varbūt vienkārši forumā jāizdzēš, lai nav problēmu. Atgriezīsimies viduslaikos.

 

Reinis man kādreiz bija minējis, ka forumā modi nedrīkst dzēst ārā postus un/vai topikus. Tagad - var. Kas par ... ... ? Kaut kādi slima suņa murgi.

Paskatoties, sarunu skrīnos. Reini? Reini!? Kaut kādas narkotikas esi sācis lietot? Postus var dzēst - check! Profilu viens otram var dot - check!

 

Un kāda velna pēc vispār tam Kiwi iedeva moderatoru? Viņš tak mēnešiem kunkstēja, ka negrib sev to moderatoru. Nu i? Lai iet dirst. Tagad arī ir vai nav viņam nevar manīt. Ja nu vienīgi savējos padavanus piesegt. Protams, viņš to noliegs, jo cik viņu zinu, tad tikai no malas vai muguras te visus nodirš. Thats it.

 

It kā, sakot ka kivi esot ļoti daudz C vitamīna. Pat visvairāk no visiem augļiem/dārzeņiem. Tikai mūsējā Kiwi :] ir vairāk sūdi kā C vitamīna. Rotten to the core.

 

Respektīvi, na*uj Kiwi :] . Līdz šim brīdim nekādas jēgas nav bijis no viņa.

Pluss vēl viņam ar Princesi vajadzētu pa sulīgam banāna gabalam iedot par profilu sharing. Nerunāsim jau par to, ka dzēš postus ir vai nav pierādijumu.

 

Pagaidām pietiks. Būs vēlme - papildināšu.

Rubax
Biedrs
Rubax
3747 atbildes forumā
Online: 122d 14h 56m
Redzēts pirms 8 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 18:47
1
post

http://prntscr.com/mtnfj9
http://prntscr.com/mtnfm9
http://prntscr.com/mtnfuq
http://prntscr.com/mtnmly
https://prnt.sc/mtnnsc
https://prnt.sc/mtnnxi
 

 

Šī saraksta tajā brīdī, kad uzliku Darkprincesei warnu par to, ka izveioda poststreakā 2 vienādus postus vienas dienas laikā, precīzāk, vienu izveidoja viņa pati un otru Kiwi, ko viņš vēlāk arī atdzina, dēļ tā sāka cepties.

http://prntscr.com/mvjfl2

http://prntscr.com/mvjewn

 

Šeit situācija par noteikumiem. Noteikumi tika pārkāpti, bet nespēj ar to samierināties - 

http://prntscr.com/mvjfyw

http://prntscr.com/mvjg52

 

Kā arī jau divas vai trīs reizes ir teicis, lai pārņemu viņa foruma spēles( kuras moderatoriem ir izdalītas, lai pieskata)

Aizcepjas par sīkumiem,sāk nolamāt cilvēkus pilnīgi ne par tēmu, kaut viss ir ticis izdarīts patiesi. 

 

 

Par to banu, jā. Atty no sākuma man par viņu uzrakstīja, sākās mazliet dziļāka izmeklēšana un patiešām pierādījās tas, ka Kiwi gāja Darkprinceses profilā, protams, nav zināms vai sev labuma gūšanai, vai tiešām, tikai priekš viņas izpildīt challenge sadaļas uzdevumus. Tad mums bija saruna teamspīkā (Es,schokkurs,kiwi).
Sākumā kad sākām runāt par šo tēmu, viņš bravūrīgi mētāja "kruto" džeku, bano,bano. Banot es vēlējos, bet ne permā, nedēļu,mēnesi, lai ir mācība. Tad man palūdza iziet no istabas un viņi palikās divatā. Atnākot atpakaļ, kiwi jau bija projām. Schokkurs teica, ka sarunājis visu, lai vairs nekas tāds neatkārtotos un ka bana nebūs. Es,protams, tam piekritu, jo nebija vēlēšanas strīdēties, kā saka, bezjēdzīgi, kas arī vakar pierādījās, jo schokkurs yostu teica, ka labāk bija izrunāt ar viņu visu, nekā zaudēt 2 aktīvus kicka lietotājus. #diskriminācija #spēlētājudalīšana.

Protams, ja es izmantotu yostu profilu, mēs abi uzreiz tiktu permā banoti.

 

#chemijssliņķpakaļa.

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12753 atbildes forumā
Online: 264d 2h 27m
Redzēts pirms 2 stundām
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 18:47
3
post

Kad atnācu no Heala uz Kicku, sākumā likās, wow, esmu ieradies savās otrajās mājās. Sākumā tā arī bija, viss tik daudz un tik jauna, Chemijs arī taisīja visādus updeitus, reāli redzēju pozitīvi attieksmi no Chemija, mazliet no no schoKKur-. Pats sāku aizrauties ar KZ, tad atvērās BB serveris un vēlējos kļūt par adminu. Parādījās pirmais dalbaj*** knave, kurš vienkārši bija pasists pa dzīvi un darīja visu, lai es neiegūtu admina tiesības. Beigās puika pats norāva neskaitāmus banus šeit.
Allaž ir paticis rīkot dažāda veida konkursus/turnīrus, gan serverī, gan forumā. Pirms devos prom dienēt armijā, schokkurs- vēl piedāvāja kļūt par konkursa vadītāju. Mēnesis pagāja, atgriezos atpakaļ un saņēmu atļāvu rīkot konkursus/turnīrus. Kad organizēju lielo CS 1.6 Dieva #1 turnīru, turnīra laikā, spēlētāji man dirsa virsū ar iemeslu, ''kāpēc turnīrs kavējas'' vai ''kāpēc ierakstīji, ka grupu spēles jāizspēlē 3 dienu laikā, bet pagājušas jau 5 dienas'' u.t.t. Sapratu, ka daži te ir vnk pasisti un nesaprot pašu galveno būtību turnīra laikā. Parīkoju vēl pāris turnīrus, saņēmu pirmo kritiku no schoKKura- un sapratu, ka nevēlos vairs šādu izturēšanos gan no spēlētājiem, gan no pašas administrācijas! 

Reāli, šeit ir labā fronte un kreisā fronte. 

Ne tikai es, bet arī citi ir manījuši kā Saeimas kanālā, dienu dienā uzturās -kk-, lolwuts un Rubax. Trīs sivēntiņi trīs brālīši. Pa retam parādās sirius un 26gadīgais nxo a.k.a Māris, kurš <aizvainojums>

Nezinu kāpēc, bet te attieksme lietotājiem ir negatīva. Kaut vai tas DelLiciousZ dirsa virsū man un Ventam. Kaut vai tagad yostu cīnās ar Kiwi :] Ticat man, šādi tas ilgi neturpināsies un vnk cilvēki ies prom. Te jau kā bērnudārzā kļūst. Es piemēram kicku vairs neuztveru nopietni, troļļu komūns. 

Šajā gadījumā, runājot par tiem giveaway, viņi pēdējā laikā ir tik daudz....

Nezinu, ko vairs pierakstīt klāt. Man apnika. Vnk kicku nevajag ņemt nopietni, pašiem Jums visiem ir reālā dzīve, jums tur ir ko darīt, kickā var tīri uzšaut dd2 vai pascamot itemus. =D

EDIT: + Strēlniekam, viss pareizi tiek pateikts. Reāli, kaut vai tā moderatora dalīšana bez pieteikumiem, kad toreiz Laurai un DarkPrincesei iedeva, nu wtf. 

 

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2019. gada 09. martā, 19:00.
Enemijs
Skatās sākumlapu
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 12h 21m
Redzēts pirms 29 minūtēm
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 18:54
1
post

Ok, jā kiwi nevajadzēja dzēst ārā pašam savu lieko postu. Bet reāli ja viņam uzkārāc forums, pc utt un tāpēc izveidojās dubultposts vai kas tur, par to tak neliks warn. Tak visu laiku var paprasīt, lai kāds moderators izdzēš lieku postu, kas ir sanācis no foruma uzkāršanās. Lai nesanāktu nesaskaņas, kiwi vajadzēja padod ziņu kādam citam moderatoram, lai izdzēš, pat ja pašam ir pieejas ;d

 

Un par to ka viņš gāja DarkPrincess profilā un viņa viņa profilā. Ipaši nekad neviens par to nav bijis nekad sodīts, savā ziņā tas ir bijis atļauts, jo tas nav papildus profilus, tas nav fake profils, jo tas cita lietotāja parofils un tas otrs lietotājs ir atļāvis. Izņemot ja viens no lietotājiem ir banots permā, tā kā tas toreiz bija ar Knave.

Bet nu varbūt ar tagad vispār nedrīkst tā darīt nekādīgi, varbūt bargāk un cītīgāk uz to skatās. es īsti nezinu par to tagad vairs.

 

Bet nu par pārējo gan nekā nav ko teikt, jo es nekā nezinu un nav jāzin diži ;d

Bet vienīgi tik un tā visi ar satatusiem turpina darīt h***as xd nekas nekad nemainīsies. ;d

Bet arī beidzat darīt šo stulbumu - piesakās pie satusa, atsākās, piesakās atkal, atsakās. utt. āksti ;d

 

Edit: Un par to giveaway warn - pats vainīgs vien esi. Pats iepostoji lieki to ko nevajag. Tev moderators aizrādīja, tu speciāli nepārlaboji. Tad arī saņem un sēdi ar warn.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2019. gada 09. martā, 19:23.

            

Rubax
Biedrs
Rubax
3747 atbildes forumā
Online: 122d 14h 56m
Redzēts pirms 8 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 19:14
0
post

Kā arī šeit paplidus informācija par kiwi un darkprincese profila sheriošanu : 

http://prntscr.com/mvjvi4

http://prntscr.com/mvjvp5

http://prntscr.com/mvjvvw

http://prntscr.com/mvjw1p

http://prntscr.com/mvjwcz

 

RCHWZKY
666
240 atbildes forumā
Online: 25d 13h 34m
Redzēts 8. martā, 18:39
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 19:54
0
post

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 0m
Redzēts 5. aprīlī, 23:44
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 20:44
0
post

vienīgais kas mani kretinē no augstākstāvošajiem - nav nekādas disciplīnas. statusus var iegūt tīri par skaistām acīm,par lieliem pupiem,par taukainu dirsu,par vēl nezin ko.

 

un kur ir pamatbūtība noteikumiem? ja cilvēkus žēlo par neievērošanu,tad varbūt arī kickā ir pienācis laiks tos vispār izdzēst?

EDIT: Var arī izdzēst pieteikumu sadaļu no mājaslapas,jo tai ir zudusu loģika.

tas ka viņi tur solās itkā neatkārtot,tas viss ir tukši vārdi. kiwi un <aizvainojums> būtu jābūt off uz 1/2 gadiem par profila koplietošanu.

 

vēl ironiskāk - abiem ir bijis mods par tīri neko,un ne viens ne otrs nav lietojuši savu intelektu attiecībā uz šo amatu. 

ir praktiski neiespējami uztvert nopietni to, ka tev dod pavēles kautkāda školota ar pamatizglītību,un kautkāda meitene,kuras vienīgais ''ieguldījums projektā'' (c) Chemijs, ir spamošana foruma spēlēs un shitpostošana.

personīgi,es zaļajam auglim noņemtu pieejas līdz nākamajai sieviešu dienai,bet tad protams sāksies jau  minētā raudāšana/žēlošana un viss pārējais kas ar to saistīts.

 

es augstākstāvošajiem, kuri nav zaļā,zilā un vēl kautkādās tizlās krāsās, vienīgi gribu atzīmēt to, ka ar šādu rīcību un disciplīnu projekta kvalitāte iet uz leju.

 

bet par @yostu banu:

viņš sāka mētāties vārdiem,kautkāda personīga iemesla dēļ norāva vārnu, kuru pilnībā varēja novērst.

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2019. gada 09. martā, 20:55.

Haiduk
Lietotājs
dušplēsis
(。◕‿◕。)
241 atbildes forumā
Online: 89d 15h 11m
Redzēts 28. martā, 12:25
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. martā, 12:09
0
post

Viss ir piedomāts, lai nebūtu sodi/sankcijas no valsts iestāžu spēka puses ja kāds pasūdzas. Pārējais pa lielam pof. un intepretējam kā gribam. 1ns, otrs vai treišais aizejošais šai forumā vai kā citi sauc: komūnā - neko neizteiks.
Par šo visu nav jāiespringst, izcietīs sodu vai sameklēs citas nodarbes utt. Mums ir izvēle - sunīšiem gan nav :(

Chemijs
Skatās sākumlapu
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 4h 44m
Redzēts pirms 2 minūtēm
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. martā, 13:51
2
post

Pamatā tas ka šādi topiki tiek viedoti un ir atļauti, jau vien pierāda to ka kickā ir kārtībā un ka administrācija tiek ar visu galā, jo ja par to ka moderātors uzspiež refreshu nejauši un pats izlabo kļūdu nevis paprasa citam modam, tiek viedoti 5 stundu ilgumā topiki sūdzību, nodiršot visu administrāciju lamuvārdos, tas parāda kāda visatļautība un brīvība ir kicka lietotājiem, nu varbūt vienīgais izņēmums būtu kur tiek reāli pierādīti meli izplatīti.

Man tiešām īsti par šo nav komentāru, man tas liekas smieklīgi, un yostu jau 100x teicu ka viņš pārspīlē un pilnībā dramatizē sīku sīkumu, lai vnk nākamreiz ir uzmanīgāks par posto un lai varbūt pakrāj ieiro unwarnam.

Es īsti sīkāk komentēt katra postus šobrīd nevaru, bet nu varu pāris vārdus piebilst.

Strēlnieks - ja nebūtu bijuši dalīti modi kā tie tika dalīti, kicka šobrīd nebūtu, jo es nebūtu izturējis, ilgu laika posmu biju uz lūzuma robežas, ka visu dienu nebija iespējams pataisit nevienu pašu updietu, jo visiem bija problēmas, visur valdīja haoss, nebija neviena kurš pieskatīja aktīvi foruma, neviena kurš meklēja banteamus vai adminus vai palīdzēja aktīvi ar lietām ko man vajadzēja. ( tajā laikā kk spēlēja aktīvi citas spēles ). Takā, jā. Nerunā par to ko nezini, moderātori izglāba projektu no sabrukuma.

Rahhs - viss būs labi, esmu taču mājās, updeiti beidzot atgriezīsies, arī jaukāka attieksme no manis, nevis tas ka man pēc 17 stundu vergošanas pienākot uz 10 minūtēm pie datora kāds prasa lai viņam izdara kko viņa vietā jo viņam kkas nepatīk, un tad brīnās ka es to nedaru un cik es esmu slikts jo man nebija laika :D Viss bus ok.

 

Šis topiks ir smieklīgs pārspīējums, kur pamatā izsakas gandrīz tikai cilvēki kuri paši pilnīgi neko negrib darīt jau gadus izņemot meklēt kam piekasīties un ko vainot, un viņi uzrodas pilnīgi katru reizi kā ir iespēj apateikt ko sliktu par projektu, un tādi diemžēl kickā ir daudz. Šo cilvēku postos izlasīju tikai pāris vārdus, jo uzskatu viņu viedokli par aprobežotu un pretīgu.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2019. gada 10. martā, 13:55.

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 0m
Redzēts 5. aprīlī, 23:44
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. martā, 17:20
0
post

@Chemijs

 

Ko nozīme ''slikti izteikties''?

Šādi topiki liecina par to, ka ar projektu kautkas nav pilnīgs,un tam pat nav jāatiecas uz konkrēto cilvēku. Varbūt tomēr vienreiz paņem acis pierē,un paskaties ārpus sava redzesloka,ne?

Es nesaprotu,tev pašam liekas normāli,ka noteikumi tiek apzināti pārkāpti,un ka pieteikumiem vairs nav nekādas būtības? Vienīgā problēma ir tā, ka tikai tev personīgi liekas ka ar kicku vienmēr viss ir labi. Es tev jau esmu to teicis iepriekš,un tu katru reizi atbildēji ar to pašu,jo tev ir slinkums izveidot konstruktīvu atbildi. Burtiski jebkurš cits kautkad atradīs iemeslu sākt dirsties,un tad šis cilvēks tiks sodīts par to, ka ir izveidojis konstruktīvu viedokli.  Varbūt ja tu esi tik ļoti aizņemts ārpus kicka,varbūt ir iemesls domāt par īpašnieka maiņu? Kādu, kurš domā nopietni?

 

Atvaino protams, bet 67% no tā kas notiek forumā tev ir galīgi vienalga,jo tas tevi personīgi neskar. Apzinies vienreiz, ka tu esi nekāds diktators. Paldies jau iepriekš.

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2019. gada 10. martā, 17:21.

named.
Jauniņais
named DD2
54 atbildes forumā
Online: 1d 1h 25m
Redzēts 2020. gada 26. septembrī, 18:54
Pievienots, 2019. gada 11. martā, 16:52
2
post

ū mad . 

 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 12. martā, 12:27
6
post

Šis viss jau tika vairākas reizes izrunāts un arī izskaidrots. Taisīt scēnas ir lieki neko nenoskaidrojot. Cirks aizbrauca.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0