bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
7
2
topic
Xtcent @ BanTeam
Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 48m
Redzēts pirms 5 stundām
Pievienots, 2019. gada 06. martā, 23:05

Lai pieteiktos forumā par banteam jāizpilda prasības:

* Minimums 16 gadi: Pilni 21

* Minimums cs pieredzei 5 gadi: spēlēju cs jā atmiņa neviļ kopš kāda 2005 gada.

* Jābūt bijušam adminam/banteam vairākos serveros/projektos: ir bijis persnīgi projekts FireFun, tāpat esmu bijis vairākos statusos daudzos citos latviešu komūnos, tāpat esmu ieņēmis savu laik rozforever jeb riseofzombies ārzemju projektā kurš tagad neeksistē "ban manager" statusu. 

* Jābūt regulārai aktivitātei forumā: Aktivitāte domāju ir pietiekoši liela, īpaši forumā, kā nekā forumā ir pavadītas 58 dienas.

* Jābūt reģistrētam vismaz 2 nedēļas forumā: Februārī apritēja tieši gads kopš brīža kad piereģistrējos.

* Tev ir jābūt skillotam - labi jāmāk šaut, un jāmāk atšķirt īstu skilu no cheatiem: Domāju ar šo probēmu nebūs, čītus atšķirt spēju, tāpat tāpat skills nav no sliktākajiem ko pierāda war3 stati.

 

Pieteikuma paraugs:

* Tavs cs nicks: Xtcent

* Tavs vecums: 21

* Cik ilgi spēlē cs un cik daudz, sasniegumi: counter strike spēlēju jau vairāk par 10 gadiem

* Serveri/projekti kuros esi bijis admins/banteam un ilgums (bez reklāmas): (piemērs: kick pub admins - 2 mēnešus) ROZ bm 8men / FF 6 men / matrica 4 men ~ / un dauzi citi kurs vairs nespēju atcerēties...

* Kāpēc domā ka šobrīd ir ļoti vajadzīgs banteam? Šobrīd ir divi bt kuriem nenāktu par ļaunu palīdzība, tomēr visi esam cilvēki un katram ir savas vajadzības, un ne vienmēr laicīgi spēj izskatīt sūdzības vai nepatiesu banu apelācijas.

* Kāpēc tu domā ka vajadzētu pieņemt tieši tevi? Aktivitāte nav no tām pašam sliktākajām, tāpat forumā vairāk vai mazāk visi mani zin. Tāpat laciņš ir pagājis un nevienam nav bijusi vēlme pietiekties uz šo statusu. Tāpat ne uzskatu kā būtu tas sliktākais priekš šī statusa.

* Tev ir jāzin visus cheatu veidus: Ar čītu atpazīšanu problēmu nav, bet nu tomēr visi esam cilvēki un kļūdīties ir cilvēcīgi, neviens tomēr nav perfekts. Bet nu šaubos kā būs probēmas, un atpazīt spēšu uz visiem 100%

* Nedrīkst būt sūdzības vai WP (brīdinājuma punkti) tie man diemžēl tagad ir parādījušies uz brīdi, kuri arī nav mūžīgi un ar laiku tiks dzēsti.

* Jābūt vajadzībai pēc banteam forumā ( ka šobrīdējie netiktu galā ) Neteikšu kā netiek šobrīdējie cilvēki kuri ir ieņēmuši šo statusu galā ar savu darbu, bet nu vinmēr var izskatīt apelācijas/sūdzības ātrāk, lai spēlētājs spētu pēc iespējas ātrāk atgriezties spēlē.

* Tev jābūt vismaz 2 galvotājiem kuri var apgalvot ka esi piemērots šim amatam (admini,banteami,moderatori,administratori) Как я стал русским /  Bruzis / Haiduk / Devilishh. / Ain't Got No Skill

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Xtcent, 2019. gada 06. martā, 23:32.
Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12813 atbildes forumā
Online: 264d 19h 2m
Redzēts pirms 2 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 06. martā, 23:06
5
post

Neiedeva dimantu, uzmeta mani un capture pokerī. Anti.

 

Cilvēks gana aktīvs forumā un serverī. Sūdzības tiek pārsvarā veidotas dd2/zm/war3 un jb serverī. Ar zm un dd2 tiksi galā, jo nedomāju, ka Tev JB baigi patīk un kaut ko saproti no tā. xD Bet tā rec, aktivitāte ir, aktīvs ir, par ļaunu nenāks vēl viens BanTeam.

Pēdējo reizi rediģēja Tessa&Hardin, 2019. gada 06. martā, 23:11.
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts Vakar, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 06. martā, 23:14
0
post

rec,šis cilvēks ir sakarīgs,lai arī nav pārāk ilgi forumā.

viennozīmīgi,ir vajadzīgi vairāki,AKTĪVI BT. Es neuzspiežu pārmērīgu neaktivitāti esošajiem BT, taču es skaidri redzu ka viņiem ir tendence atlikt sūdzību izskati uz vairākām dienām (neatkarīgi no tā,kas viņiem notiek ārpus kick un/vai cs),kas ir pretrunā ar foruma noteikumiem. 24-48h ir vairāk kā pietiekams laika daudzums, lai izskatītu pāris sūdzības, kuras pie tam pēdējā laikā neparādās tik bieži. Un ja cilvēks nav spējīgs organizēt savu laiku, tad viņam nav loģiska pamatojuma atrasties amatā, kura pienākumus viņš nepildīs 67% no laika.

 

es nezinu ko topika veidotājs dara serverī,bet forumā viņš ir diezgan daudz sevi pierādījis no pozitīvā skatupunkta,un tas priecē.

Vairāki cilvēka kas pretendēja uz šo amatu, netika galā ar tā pienākumiem,taču sākumā solīja diezgan augstu aktivitāti,un to arī realizēja,konkrēti tas bija @Kalvix,taču vēlāk sākās pagrimums.

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2019. gada 06. martā, 23:16.

𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘
Lietotājs
SlowDown
1389 atbildes forumā
Online: 130d 2h 28m
Redzēts Vakar, 12:59
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 07. martā, 00:12
3
post

Ja cilvēlam ir velme ņemties un ir vel laiks tam kāpēc gan nedot viņam tādu iespēju?! REC

Laauriinaa
V.I.P.
Meitene zeltene
satan`s angel
3326 atbildes forumā
Online: 123d 0h 15m
Redzēts pirms 7 stundām
Pievienots, 2019. gada 07. martā, 09:10
2
post

Rec, BT trūkums ir ļoti redzams un kāpēc gan nedot iespēju kādam pamēģināt. Kā jau saka ja kas nebūs labi tad statusu jau vienmēr var noņemt tik pat viegli kā uzlikt.

Xtcent ir diezgan sakarīgs un arī aktivitāte ir diezgan laba. Domāju ka problēmas īsti nebūs un ir jāļauj mēģināt.

Pēdējo reizi rediģēja Laauriinaa, 2019. gada 07. martā, 09:11.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. martā, 18:39
1
post

Pieņemts.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0