Čaw
Mani Sauc Oļegs
Man ir 24 Gadi
Latvietis (Čaw) Kas māk runāt arī krieviski (Privet) Kā arī agļu valodu (HallO)Un māku vel nesaprotama valodā kad esmu dusmīgs
Es dvīvoju Latvijā, Vidzemē, Tāda maza vieta netālu no Limbažiem-Intes .Itkā lauki bet internets pietiekams lai spēlētu cs vai mc
Lielako daļu laiku pavadu pie datora , bet darbs sauc !! Laiks pieteikam lai kādam varētu Iešaut
Man patīk vasara jāun mietenes arī ,kā ari braucu ar traktoriem strādāju lauksaimniecība .Neesmu tas kas pīpe un dzer bet ar čomiem pa retam allu ieraujam
Samēra diezgan pavadu laiku pie datora , ir bijis ļoyi daudz un ne tik daudz bet kopumā diezgan
Mans CS niks ir NycMan*šo niku izvēlejos tapēc ka pirms 6 gadiem mani iecauca par nycman Pašlaik cs spēlēju jau 7 gadu, Man šī spēlē aizrauj bet sieva neautļau pavadīt ti daudz laika pie PC
Par servera pastāvešanu uzinaju kad piedalijos cs 1.6 turnira ar somju komandu es meklēju vienu čali kas māk spelet cs ļoti labi, viņš par so serveri patieca \
Manuprāt šī servera nākotne ir gaiša , musm pašiem jabūt citīgiem gan aktīviem,un jāpalīdz servrim atīstība gan ar ziedojumiem gan ar adbalstu kā arī saukt jaunus spēlētājus
Novēlu neapstāties pie grūtībām un tiekties tālāk pēc panākumiem !!!!
Sveiks @KICK.LV
Sveiks
Čaw.
Svieki
Hallo
Čau
sveiks!
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Sveiks, nepazūdi, mums ir ļoti vajadzīgi pieauguši cilvēki
Ok būšu lidzās ar @kickLV
Sveiks,lai veicās iekš kick
čaw
Sveiks! ;) :P
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
hello !
jipi di dipi di du
pi pu pi pu im r2 d2
Sveiks @ kick.lv
Priekš 24 gadiem baigi maz .
prieks ka pievienojies šeit!
Sveiks, malacis, ka strādā lauksaimniecībā ;)
Njā. Čau.
Sveiks, hmm..Limbažos..samērā Tuvu man, ktkādi 30-40 km attālumā.
Svieki vissi
Jan4a, 32x6JLsuPy, Prometajs, iluuzy, ANormalStick, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡