Sveiki!
Postu intervāls: 4
Spēles noteikumi: Jānovērtē biedra paraksts, avatars un niks, to nosaukumus saīsinot. Beigās arī to novērtējot ar atzīmi 10 baļļu sistēmā
Spēlē ļauts piedalīties, ja ir veikti vismaz 10 foruma ieraksti.
Aizliegts vērtēt 1:2:3 vārdos.
Piem.
A- Avatars nepatīk, jo tā krāsu gamma varētu būt savādāka. 5/10
P- Paraksts ir jauks, jo tajā ir gan signature, gan citas lietas, bet signature varētu būt savādāks, jo... 5/10
N- Niks man nepatīk, jo tas satus pārāk daudz nepatīkamu simbolu, kā ^ u.tml. 5/10
P.S katram ir javērte iepriekšejais biedrs kas ir vērtējis kādu citu.
A- 6/10, ja godigi nezinu kpc patik, bet normāli izskatas
s - 0/10 pats zini kāpē
N- 10/10 skilāram domāts nick
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
a 5/10
s 8/10
n 9/10
A - Nevajadzēja saistīt kopā ar parakstu. 7/10
P - Nevajadzēja saistīt kopā ar avataru! 7/10
N - Oridžinal 9/10
sign - dat tru, bet visuzuāli nekāds 8/10
nikneims - tev piestāv 9/10
A - Normāls 5/10
sig - Patīk uzraksts! 6/10
nik - Norm! 5/10
A - 8/10 norm maška...
S - 4/10 nesaprotu jēgu ... :/
N - 6/10 oriģināls, bet vnk burti samesti
A- kaka 0/10
S- kaka 0/10
N- kaka 0/10
Sad,but true.
hmm, ja avatarā un signā nebūtu viens tas pats...
A - 7/10
S- 7/10
N - nuuu, niks kā niks, 9/10 (10 izpelnījušies oriģināli ar individualitāti un personību saistīti niki, cosplay niki utml)
A-10/10
S-10/10 tukšs, man patīk tā.
N-1010 koxs Tu tāds.
A-10/10 Man patīk kvalitāte
S-0/10 Nav :[
N-10/9
A - 8/10, jo īsti neasprotu kas tur ir domāts, bet smuki izskatās.
S - Nerāda man bildi, līdz ar to nav ko vērtēt, bet man patīk, ka signature vispār nav vai arī nav pārāk piebāzts ar stulbām bildēm.
N - 8/10, tāds vienkāršs un neredzēts. Patīk.
signačūrs - nu so so. kerijs ir rēcīgs bet nu kaut kas man nepatīk 5/10
niks - eh meh, nasing spešal!
A 2/10
S 0/10, neatbilsotši izmēri, uz ko pieveru acis, pati bilde nepiesaista, man patīk meitenes, bet likt signā liekas, pārāk - "12 gadīgi"
N - hmm, 1/10, tagd kad visu to izlasīji, noteikti nodomāji LOL, what? so yeah, mainu domas N - 9/10.
A - 7/10, jo nezinu kas tas par briesmoni, bet izskatās forši.
S - 5/10, jo nezinu kas tas tāds ir un vienkārši nepatīk.
N - 8/10, jo liekas tīri sakarīgs un labi izskatās. Labprāt pats zem tāda nika slēptos.
EDIT by lucifers.
Signā pat pierakstīts kas tas ir tas būtu lucifers, dieva izdzītais enģelis.
A - 10/10
S - 10/10
N - 7/10
Jan4a, cruelcin, ,.,, Сhrееру©, 32x6JLsuPy, Apocalypse, bullets aim far, StonerKumar420, Fuk`dantE., ⛔lolwut?, ZombikOzy, Daņiks, MAVERIK, Cool Dude, exdent, Enemijs, 22020134, Chemijs, 2nf*, sсhoKKur-, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, joks162, Mamba, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, maardzha, rezeknenskij__, Makaronis, Pr1zRak, siirups, Latvians, Marcelo1983, MA1M, ANormalStick, Klaus, TheLegend, SpriditisMAD, knejvs, Evija^, Laauriinaa, Komisarchiks, Brooklyn_Official, skyfall1, Mhm, BOTNAME., ZnT, gaz1kkk., Foxxy`s Poxxy`s, concijs, Žuļiks, 66, Unicorn, Eljuks, Strelnieks., Uksors, Mathias, Oreo, Naft'līns, Kiwi :], Obijs, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Kokaīns, Musica, MTM123, AmazingDan, CharmZ, lil_kumaars, Jackass3D, nav_jazin, Tas tak es:D, sneiks, mimiC, EvE, viltu profils, naturals, maartijsw0w, Dalī, Martinshhh, Rubax, S-ONE, Latgales Čalis, Azumi, ysl, GodFingers, ALLAHU TRAMP, Prometajs, Lara, jevrika, Gloks, Snuff, 9904, skaļums, RP, Mandarīns, RePoRtIeRiS, SharkY, Yinx, Pirdlampina, NDancer, ayr0n, Trey*, Pizhikz, Venta, BENIS, EAZY., Amors, OneWalkey, StacKKruumS, SkyBitch, Tvinks , migel, lucifers, Paldies., SoulshakerLV, ayy, Oden's, JankezO, bangtheking, Duksitis, Bobijs varenais šāvējs, the Captain., nisker, whateverusay.*, Ebyrn, blonda, Snuffeklis, Budulis, zaf, SPEEDLINKK 337, tepej, viskijs, FIN., lacuks, *_*DeViL*_*, Aizvainojos nicks, joptvai, LatvietisNU, ?, bdmkuu, MercuriaL*, pelciņš, kpucmepc, KinDing, St urpok, Rihs*, Erorita, rincis, juliet, suP.?, NIKE., FANTOMS, tupiks, Noravajumtu, Sexigais_Morgans