Čau, čau! Cik skatījos ir viens šāds topiks ar tādu pašu nosaukumu, bet man ir cita ideja šai spēlei. Spēles ideja ir tāda, ka iepriekšējais cilvēks, kurš iepostoja izdomā kādu reālu vārdu (lietvārdu, darbības vārdu, īpašības vārdu, īpašvārdu) un uzraksta to, bet tā, lai nākamajam būtu jāmin kādu vārdu viņš tur ir izdomājis. Protams, ka ne vienmēr atminēs to vārdu, kuru patiešām domāja, jo vārdu krājums ir ļoti liels, bet galvenais, lai galva pastrādā. Varbūt patrāpās kāda "haļava" , ka uzmin arī to vārdu, kuru bija domājis. Lai saprastu, to, ka iepriekšējais ir uzminējis tavu vārdu, lūdzu, uzspied ''like'' podziņu.
Piemērs:
_ b _ ls
ābols
Cerams, ka nevienam nebūs problēmas ar šīs spēles saprašanu.
Noteikumi
Postu intervāls - 3
Dot minēt tikai un vienīgi vārdus, kuri augstāk ir iekavās ierakstīti
Obligāti jāatklāt vismaz 2 burti
Nedrīkst dot minēt vārdu, kuru iepriekšējais jau lika minēt
Jāliek minēt tikai latviešu valodas vārdus
Noteikumu neievērošana neatbrīvo no atbildības! (+1 warn)
Nu tad, laikam, man būs arī jāatklāj šī spēle.
H _ _ e _ s
Fokuss
L _ _ u _ _ k _ _ i _
Līvuskinis
R_D__S
Radars
S_ _i_ _s
Chreepy, tavs vaards iespejams ir: SLAISTS
P_ _ _ R_ _ _ _S
Spēle nedaudz iebuksēta. Man reāli sanāca šādi, nezinu kāpēc
Pi m p Ra u siS
K_ _ _ A
Kurla
Va _ _S
Vaigs
B_ m_ _ _ _is
Bumbmīlis es nezinu, citie vārdiem man 1burta pietrūkst pieņemsim, ka šis ir pareizais
Z _ _ N _ K _ _S
Bumbmīlis es nezinu, citie vārdiem man 1burta pietrūkst pieņemsim, ka šis ir pareizais
Z _ _ N _ K _ _S
Visticamāk, Tavs vārds ir : ZIRNEKLIS
T_ O L _ J B _ _ S
TROLEJBUSS.
K _ _ A _ E _ E
Karamele.
B _ r _ _ _ s.
Bardaks?
N _ i _ lē_ ī _ a
Neizlēmīga
C _ P E _ _ S
Koķets
B _ _ O _ _ S
Janka
BOTOKSS
K _ _ V _AT_ _A
Food addicted since 1993
Klaviatūra
A_ _ E _ S
Akmens.
A**s***s.
Augstums
P_ _ A_ _ L_
milo humble, Omega, Falcon, cruelcin, Jan4a, Almighty., Mežpils, Сhrееру©, Enemijs, Snicker, agaa, toxicated, sсhoKKur-, SiGoNs, StaFFорд, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Wukong, ALLAHS, Dzonis, ⛔lolwut?, MateYz, 575, shaize_, black cobra, Els, Peak, Muiza, Kipchoge, SycyS, andrisptrs, Jackass3D, Fūdiņš, santiz, Bubis, tuis, WickedLady, loveusobad2, GANDALFS, Wunderschlange, Strelnieks., Wolfyy, Latvians, Laauriinaa, hehegeeva, Kiwi :], Uksors, Rolković, Flabijs, Klaus, Ziemelis, Apocalypse, Мишка, LaQ, FeyNesy, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Em4a, EvE, Ralfuuzis, lajT, Katie., Erikson, SINCAS_MONSTRS, magisterial , 47th, knejvs, Gamora, Mohit, Rubax, 2+2=4 fikss maten, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 32x6JLsuPy, vhlamiwwu, scarlxrd, Saldenieks, luīze, EddieLV, ZombikOzy, Kandzha, tenblunt, PooKa, G$ SHOOTER, bullets aim far, Lakrica, not hns, Venta, Ebony