Čau.
Tākā man ir lieks CSGO gifts izdomāju izveidot tēmu , lai jūs izveidotu man signature 3x gabalus un pievilcīgu avatāru.
Vienvārd sakot jums būtu jaizveido man divas signature un viens avatārs , bet nu darbiem ir jābūt smukiem. (Tie , kas māk vairāk ar photoshop nebūtu slikti , ja izveidotu wallpaper ar tekstu - Gobbijs). Izloze notiks pavisam vienkārši , izvēlēšos smukākos darbus un līdz ar to autors saņems par to csgo giftu.
Ā un , darbiem tēma ir apmēram - Mašīnas,CSGO fragi(headshoti) u.t.t.
Cerams atradīsies kādi pāris cilvēki kuri vēlētos gluži bezmaksas iegūt csgo giftu.
p.s darbus ievietojam tepat lejā komentos.
saprotu kad varētu ko meiģinā, bet zinu kad atnāks oggy's un baterīs kuri arī sazīmēs tādus brīnumus..
tapēc mums pārējiem nemaz nav vērts meiģināt ;dd
laika nopišana ; d
Super,gaidi man tieši csgo vajag
batterejka un oggy netaisat lūdzu ,esat čomi ;>
1 jautājums - ir kāds vēlams stocks kuru tu tieši gribētu sigā un ava?
edit:
Nikus liku savus,jo tu tikpat labi vari paņemt un pazust no projekta ar šiem sigiem,ja ņemsi manējos došu ar tavu niku protams un psd arī.
Avatāri 2 varianti -
Vēlāk iespējams vēl varianti būs.
sasmējos ;d
@PULSE , pagaidīsim citus darbiņus , bet tā ir labi.
Kā jau minēju būs vēl visticamāk,jo tiešām ļoti vajag csgo ;>
Šitie kādi nesmuki darbi, vēlāk būs vēl.
@renfield , īsti nepatīk. :<
Renfield, otram darbam iedod psd, ja ne tad būs dimbā tev!
Jo, es zinu kurš taisija šo darbu!
Snuffekli bano viņu, lai viņš vairāk netaisītu darbus gobbijam, es zinu ka tas ir viņa taisīts,bet tikuntā bano
Nesatraucieties,es nemēģināšu neko taisīt.
Šī persona jau mani uzaicināja skype, uztaisīju wallpaper (manipulētu); avatar un signature. Vairākas dienas neatbildēja un tad kad jautāju,vai nav neko piemirsis,atbildēja ka "nepatīkot". Lai vai kā 10min vējā no dzīves.
Turklāt,slinkums taisīt kkādus signatures un wallpeiperus. Kad ir vēlme,tad uztaisu,bet tagad gan nepārāk velk.
An eye for an eye will make the whole world blind.
Skaidrs oggy,tāpēc es arī liku savu niku(izņemot avatārā),lai viņš nepaņem un neizmanto viņus citā forumā. Nu tad redzēs vai tomēr viņš vispār paņems kādus darbus.
Pīle, headbangerz.-, Jan4a, pigmi , R0DEmental-, cerealkiller, meņku astīte, Kiwi :], LOSTZ, Сhrееру©, Ashais, neko nezinu, alle, luīze, ZombikOzy, Fally, muwa, Rubax, Collapse, Cool Dude, ODZHYY, LatvietisNU, ZnT, blūpiņš, Karro, mmmmmmmmmmmmmmm, Minka, skire39, Kokaīns