Serverīts gan veiksmīgi atvērās, bet ļoti daudz joprojām prasās tur ko papildināt.
Šobrīdējais plāns:
* Likvidēt būrus visām kartēm, vai arī ja tas nebūs iespējams: likvidēd būru durvis un uztaisīt tādu pašu spawn aizsardzību kā atdzīvojoties, bet tikai uz 2 sekundēm
* Noņemt apģērbus - atstājot tikai cepures, jo daudziem ir maz fps
* Borezz. ideja par levelu sistēmu kas būtu pēc 23 leveļa:
24. M249 + TMP
25. M249 + MAC10
26. M249 + UMP45
27. M249 + MP5
28. M249 + P90
29. M249 + Scout
30. M249 + AWP
31. M249 + Galil
32. M249 + Famas
33. M249 + M3
34. M249 + XM1014
35. M249 + AK47
36. M249 + M4A1
37. M249 + AUG
38. M249 + SG-552
39. M249 + SG-550
40. M249 + G3SG1
41. TMP + MAC10
42. MP5 + UMP45
43. Scout + AWP
44. Galil + Famas
45. M3 + XM1014
46. AK47 + AWP
47. M4A1 + AWP
48. SG550 + G3SG1
49. AK47 + M4A1
50. AK47 + M4A1 (uzlabotais)
Vajadzīgs jūsu viedoklis par:
* Ko darīt ar tiem COMBO uzrakstiem kas parādas kādu nošaujot - no vienas puses viņi ir ļoti forši - no otras puses dēļ viņiem mazliet nokrītas vēl fps ( pa dienu tika uzlikts ka viņi rādas 10 sekundes(pimrms tam bija 30) un izmērs samazināts par 40% lai viņi nav tik lieli)
* Ko jūs domājat par borezz. leveļu sistēmu?
* Izsakiet savu viedokli - ko jūs vēl gribētu redzēt vēl klāt serverī, vai arī ko vajadzētu izņemt
Borezzam ir patiešām laba ideja, atbalstu, tik nezinu, vai tur dažiem leveļiem nebūtu pārāk ''OP wepi..
manuprāt, ir jāievieš tas camp meter. besī ārā, ka tādi sīki dalbaj**i kā piwrix, kiwi vienkārši nosēžas vienā spotā un davaj hujārīt pa visiem pēc kārtas. tas tomēr ir fuckin surfs nevis csdm vai parasts gg serveris. reāli tas mani tā nokaitināja. pat reāli paspēlēt dēļ tiem āpšiem nebija iespējams. es ar savu glocku šauju vai nē, h*j papadjoš.
par tiem combo, nevajadzīgs, tie apģērbi arī fuj un kas tās par team maiņām?
esmu nedaudz dissapointed, bet nu ceru, ka viss ar laiku uzlabosies un tādi sīki dročītāji kā piwrix tiks izbanoti ^^
tas kiwi vispār urla,vislaik campo, līdz ar to man pazūd iemesls spēlēt surf.
nu bet cmon surf jau ir kā pamatā. kapēc gan neiemācīties normāli surfot un vienkārši kaut kur mapē lidinoties nošaut. man pat galvā nesaliekas kas notiks tad kad tie kemperi uzkačās sev leveli līdz kalašam vai emkām. gg.
iespējams ka tās HE granātas vajag ņemt arā, jo no viņam ir ļoti daudz fragi xd
puspix, ja šis būtu parasts surf, tad būtu visi camp meter un visi pārējie sūdi..., bet takā šis ir gg+surf tad viss ir labi
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
man dēļ tādiem kemperiem kā piwrix nemaz negribas tur spēlēt. sēž zem jail un tik močī.
nu es pateicu, kas, manuprāt ir jāievieš, vairāk nekomentēšu.
un piwrix, aizveries vienreiz.
* Jaili no visām mapēm likvidēti pilnībā izņemot:
- minecraft surf mapē daļa jail palikusi, viņu nav iespējams noņemt vispār neditējot manuāli pašu mapi
- surf_green pagaidām paliks kā fragojamā mapē ko varēs paši spēlētāji paņemt ja gribēs kempot un šaut viens otru nost
* Līdz ar šo stepsize izņemts un arī configā nebūs nekad
* COMBO uzraksti tagad rādīsies tikai 5 sekundes, nebūtu jābūt pilnam ar viņiem, ja turpināsies fps dropi vai arī par daudz viņu - ņemšu uzreiz ārā. Man ir grūti gan to novērtēt jo man ir 100 fps, bet nu jūsu ziņā izlemt cik nu tas traucē
* /hat /trail plugins uztaisīts atsevišķs no deathrun, pirms tam bija tādi paši hat/apģērbs/trail kā tur. Kā arī apģērbs izņemts pavisam, tagad no izskata var uzlikt tikai pašu cepuri kas ir augšā, izņemot cow un elfu kuram līdzi uzreiz tesmenis un kurpītes.
Camp meeteru, pirms tam neliku lai nebūtu tā ka cilvēki iesprūst jailā un netiek ārā un mirst no viņa. Tagad būtībā to varētu ieviest, skatīsimies vai prasīsies vēl tagad
Nada prosta surf serveri, kaut vai ar respawn, nevis šito elli.
Te gandrīz kā neviens nesurfo, tikai šaudās. Tas nav CSDM vai kāds cits mods, kur šauj visu laiku, bet gan SURF.
Es par pliku SURF, šitie ieteikumi mani neinteresē.
Pasaulē knapi var atrast pārīti klasiko surf serveru kur spēlētu cilvēki, te vajag mazliet tālāk padomāt - nevis to ko gribi tikai tu, un kas beigtos arī ar to, manuprāt, ka serveri nebūtu vairāk par 5 cilvēkiem, bet gan kaut ko vairāk...
Pēc servera ideālās atvēršanās uzreiz varu pateikt ka klasiskā varianta kickā nav un nebūs, un nebūs arī nevienā citā cs moda serverī izņemot pubu
Nu nezinu riebjas šitie camperi kuriem jau ir mp5 un vinus nošaut ir nereali ar savu low lvl.
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v
Piekrītu @Berzerk par pamācību kā surfot. Nemāku tolkom surfot
YT pilnas ar pamacibam ka surfot-pameklejat..-.-
Camp meter vajag, vakar iegaju ieksha, dabuju 5lvl un izgaju ara, jo kautkadi kamperi ble shaudas, speciali lec jail lai tikai varetu pakempot un pashaut..
AR COMBO butu baigi superigi spelet, taka par so temu esmu par!
Vajg lai nevar nosisties
Pagaidām no šī atbalstu LVL sistēmu, un uzstāju izņemt COMBO uzrakstus, vispār neizprotu viņus, kā viņi strādā, jo pat war3 kad nošāvu 3 cilvēkus apmēram 7 sekundēs pēc kārtas, tāpat man visiem rādījs COMBO 1, tad kāda jēga. Ļoti nepiedienīgi izskatās tāpāt, nav jau kaut kāds modern warfare