Zinu, ka šis liekas baigi jēli, bet man slinkums vienkārši bija rakstīt visu savu penteri no jauna, kas te jau ir saglabājies
Mazs, kopēts , tomēr plašs ieskats manā dzīve
Un, ja kāds atceras tad varētu mani pazīt zem nika "Tomassh", vai "TryzeDo"
Mani sauc Tomass! Esmu 17 gadus vecs un dzīvoju Rīgā, bet arī kādu 1/5 no gada pavadu Kandavā un Alūksnē , gan Salaspilī!!
Man ļoti patīk sports un daudzas citas aktivitātes, bet arī patīk vienkārši pačilot ar draugiem vai vienkārši iekrist gultā un gulēt !!! Vasarā patīk peldēt ļoti, jo Kandavā ir stadions, kurā ir peldbasēns ar 4 trampalīniem... augstākais ir 8m augsts, bet es nesaprotu kāpēc viņu sauc par "desmitnieku" xD!! Kā jau stadionā spēlējam basketbolu un futbolu, bet vēl vairāk patīk vienkārši paēst saldējumu vai kaut ko gardu blakus kafejnīcā, kura ir kādus 20 m attāluma Pabeidzu pamastoklas izglītību līdz 9. klasei KKMV - Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolā, bet tgd. mācos RTPV- Rīgas tirdzniecibas profesionālajā vidusskolā :]
Esmu 186 garš, sveru apmēram 68 kg un ir tumši brūni mati , un arī gaiši zilas acis
Bik bik par sportu arī derētu No 3 līdz 9 gaidem gāju futbola treniņos, bet tad apnika un līdz 13 gadiem atpūtos un nodarbojos ar Skateboardingu!!! Tagad eju basketbola treniņos, jo mājās nebija ,ko darīt un sāka ļoti piesaistīt, bet tgd. esmu bez komandas, jo pagaišgad bija 2 smagas operācijas celim, bet esmu pāri tam un tgd. meklēju jaunu komandu (Vēlat veiksmi )
Treniņos protams uzturam visi formas, bet LIELU (+) dod vasara ar peldbasēnu, jo tur no 10:00 līdz 22:00 vienkārši Non-Stopā, un atzīstos, ka spēlēju ķērājus ar tenisa bumbiņu, jo tas ir tik jautri, ka tu lec no augstākā ar bumbiņu un gaisā trāpi kādam no vidējā trampalīnu, un ar šoku no leciena tēv vēl jāmūk prom tā, kā nelabajam xD!!! Tagad vēl čomi ievelk uz smagu fizisko pa vasariņu Ok.. Laikam novirzījos no sporta tēmas!! Mīļākie sportisti: (Basketbols- Derrick Rose un Michael Jordan); (Hokejs- Joe Pavelski un Dan Boyle, bet neaizmirsīsim Martin Brodeur)!
Bik Bik Cs arī!!!
Spēlēju no kādiem 8 gadiem (tā bija pirmā reize, kad kārtīgi sēdēju pie PC )
CW pieredze ir dahujĀĀĀ! Tagad bija moments, kad tikai spēlēju pa laikam CS GO, bet 1.6 tagad kaut kā čiliņā arī gribas ar Latviešu puikām :]
WOW!!! YEA!!! HIGH FIVE!!!
Tas arī īsumā viss! :]
BŪČ!!! :*
Sveiks kickā
hellou
sveiks
Caff @KICK projektā .
^^
Sveiks.
Čau
caff
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v
hello
sveiks.
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
Sveiks,cerams uz palikšanu )
Sveiks!
sveikinai, pubā iepazināmies
Labāk siltā miklā aliņā,nekā sausā raupjā dūrītē.
hey hey. saskrējāmies pubā vienu nakti. tad es ragequitoju
sad life.
bet nu jā čau!
/pandora joptvaju matj/
Beidzot atbilde no pirmajiem ko redzēju pubā Sinochka mana kuucinja un Niigrā Pandora
Sveiks.
Sveiks!