bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Filmas
0
0
topic
Pāris interesantas filmas.
FeLvGoT
Jauniņais
filj4iks
29 atbildes forumā
Online: 3h 50m 42s
Redzēts 2022. gada 24. martā, 12:09
Pievienots, 2014. gada 24. augustā, 11:45

Sveiki! Nodomaju ielikt filmas kuras noskatijos pedeja laika! Hmm vinas ir drusku divainas , varbut dazas vecas , bet ar dziļu domu :D Un diezgan interesantas :D

 

Pirma būs Immortal , nēē , nēē , ta nav tas imortals par heraklu [vai par ko tur ir] , ta ir apvisam cita filma , nosaukumi lidzigi.

Origināls nosaukums : ImmortEl (ad vitam)

Gads : 2004

Režisors : Enki Billal

Kads tips : Komiks , Fantastika , Fentazi , Kriminals , Melodramma.

Apraskts krieviski :Действие фильма происходит в 2095 году в Нью-Йорке. Мрачный футуристический город будущего населяют генетически модифицированные люди с пересаженными органами. Чудеса нанохирургии людям стали доступны благодаря корпорации «Евгеника», замешанной в незаконных опытах над людьми и пришельцами, к тому же обладающей большой властью в этом мире. В Центральном парке появилась аномалия, так называемая «зона вторжения», проникновение в которую для людей заканчивается смертью. Над городом парит неизвестно откуда взявшаяся пирамида, внутри которой боги Древнего ЕгиптаАнубис и Баст решают судьбу Гора.
«Евгеника» получает в свои руки очередную партию подопытных. Среди них оказывается Джилл (Линда Харди) — странная девушка нечеловеческого происхождения, с синими волосами и необычными способностями. Она не помнит своего прошлого, принимает неизвестные таблетки и доверяет только некоему таинственному Джону (Фредерик Пьеро). Джилл попадает в руки врача Элмы Тёрнер (Шарлотта Рэмплинг), которая предлагает ей сотрудничество — Элма обещает обеспечить Джилл документами взамен на помощь в изучении её необычного организма.
В течение последних семи дней своей жизни бог Гор ищет и находит в Нью-Йорке подходящее для себя тело. В итоге свой выбор он останавливает на известном революционере Никополе (Томас Кречманн). Тело Никопола подходит Гору, так как оно не подвергалось генетическим изменениям — последние 30 лет Никопол провёл в крио-тюрьме, откуда его освобождает случай и потом его находит Гор. Частично взяв контроль над действиями Никопола, Гор заставляет его искать в Нью-Йорке женщину, способную зачать от бога. Ею оказывается именно Джилл.

Mans komentārs.
Neskatoties uz to ka traileris var neuzrunāt. Filma ir patiesām laba. Ir kautkas tāds kas piesaista , mby , jo nav viena no tām vientipa filmām...?
Uz 2004 gadu tā bija labākā kombinētā filma (filēts ar kameru + datorgrafika).
Filma ir ar domu un aizrauj. Es ielieku 10/10. Patīk tadas filmas.
No sakuma iznāca komiks un tad nofilmēja filmu.
Nu kas šo filmu heitos? Tie kas vel nav izaugusi , tiem kam galvenais ir grafika , bum bum saudīšanā nevis filmas doma. Protams ka nevar pēc grafikas salidzināt ar Transformeriem vai tiem pasiem citiem Marvel filmām.

Traileris.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Nākama filma ir par cilveku kas izmainis savud zīvi.

 

Nosaukums : Fight Clu

Gads : 1999

Var izdarīt tā , ja kādam interesa aktieri un rezisors , ejat uz IMBD tur ir uzrakstits vis :D

SIzets : Insomaniac biroja darbinieks mekle veidu ka mainit savu dzivi. Un sastopas ar cilveku kas razo ziepes , un tie nolemj izveidot garazas Cinas Klubu , no sakuma ta bija ka izklaide , bet pēc tam tas ....

Traileris .

Mans komentars. Viena no tam filmam kuru japaskatas visiem , tur nav par cinu , tur kausanas ir 2 plana. Kad noskatijos biju soak kad uzzinaju patiesibu :D

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Nakama filma ir par varoniem "parolela" pasaule.

 

Nosaukums : WatchMen 

Gads : 2009

Aktierus un Rezisoru meklē Te[spied] .

Iis apraskts : cilveki izveidoja nelielu varonu gruppu maskas , kas palidz  iedzivotajiem un cinas pret launajiem. Kads sak nogalinat vinus visus pa vienam , vini atkal savac veco komandu lai atrastu "laundari"...

Traileris.

Mans apraskts. Vilma ir normala , bet kautkas bija dads kas iepatikas , kā ari si filma ir viena no labakajam ekranizacijam no komiksa [ filemta pec komiksa].

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Nākama filma ir par meiteni kura cīnijas savas fantāzijāš!

 

 

Nosaukums : Sucker Punch

Gads : 2009

Tas pats aktieri un rezisori ir TEEEE

Sizets : Darbiba notiek 1950 gada. Meitenei kurai mama nomira un palika , patēvs , kurs lai dabutu visu mantojumu atdot meiteni uz psihiatrisko slimnicu. Tur vina sak galva fantazet savu planu ka aizmukt prom , prieks ta vinai ir jaatrod 5 lietas...

Traileris.

 

Mans komentars. Wov. Filma ir vnk pa pirmo. Iepatikas loti :D iepatikas tas fantazijas ko "fantazeja" galvena varone :P Ceru ka noskatisaties! Pec treilera domaju mesls , bet isteniba kruta!

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Un tas pagaidam vis , ne visiem patiks tadas filmas , bet ja kaut viena iepatiksies , tad visas noskatisaties!

Vēlu veiksmi!

Posted Image

Es nebūšu vienkaršāks , jo negribu lai
pie manīm sniegtos cilvēki ;d

Posted Image

Zarinjsh
Jauniņais
27 atbildes forumā
Online: 6h 28m 19s
Redzēts 2016. gada 18. augustā, 13:27
Pievienots, 2014. gada 25. augustā, 23:34
0
post

Ohh, Fight Club, varētu būt pat viena no mīļākajām filmām. Pārējās nepiesaistija. Bet nu esi atklājis lielisku veidu kā dabūt +1 postu :)

anony
Jauniņais
1 shot, 1 kill. Ur mad, I...
230 atbildes forumā
Online: 2d 12h 32m
Redzēts 2021. gada 08. martā, 01:44
Pievienots, 2014. gada 26. augustā, 12:13
0
post

Gramatika sūkā, apraksti sūkā. Vienīgā sakarīgā filma ar to tevis daudz pieminēto dziļo domu ir ''Fight Club'', kurai tu pat nosaukumu uzrakstīt pareizi nespēji.

FeLvGoT
Jauniņais
filj4iks
29 atbildes forumā
Online: 3h 50m 42s
Redzēts 2022. gada 24. martā, 12:09
Pievienots, 2014. gada 26. augustā, 15:59
0
post

Nu piedod , ne visi mums te ir latviesi. Es vismaz centos...

Un piedod , ja Tu nespej saprast filmas domu , tas jau nav manas problemas.

Posted Image

Es nebūšu vienkaršāks , jo negribu lai
pie manīm sniegtos cilvēki ;d

Posted Image

MrColt
Lietotājs
Smokijs
291 atbildes forumā
Online: 6d 13h 54m
Redzēts 2022. gada 26. maijā, 12:09
Pievienots, 2014. gada 26. augustā, 16:29
0
post

Vieniga normala filma ir Cinas Klubs, parejas kat kaadi pufeli. + par pirmo filmu nebija COPY PAST :D ne e :D NECIESU kakaads raksta Krieviski.

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5484 atbildes forumā
Online: 351d 15h 39m
Redzēts Vakar, 21:43
Pievienots, 2014. gada 26. augustā, 16:50
0
post

1. Nēsmu redzējis. Izskatās interesanta, bet kaut kas tomēr nepiesaista.

2. Forša filma, redzēta vairākas reizes un jau apnikusi.

3. Nu likās ka būs forša, daži momenti bija ok, bet pārāk gara filma un likās garlaicīga.

4. Esmu tik skatījies pa fragmentiem, spaidot uz priekšu. Lai cik daudz ekšena tur bija, tomēr likās tāda garlaicīga. Iespējams tāpēc, ka tas viss lielākoties notika tikai viņas galvā, domās, fantāzijā.

            

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 8h 30m
Redzēts 15. maijā, 16:43
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 26. augustā, 18:46
0
post

Watchmen un Immortel neesmu redzējis, izskatās labi un būs jānoskatas, thanks par topiku

,.,
Jauniņais
106 atbildes forumā
Online: 20h 4m 44s
Redzēts 2020. gada 18. aprīlī, 03:31
Pievienots, 2014. gada 26. augustā, 20:02
0
post

Nepārmetu, bet gramatika pieklibo! :) Par filmām - Pirmā filma liekas kaut kāda fantāzija, :D nu cik es sapratu pēc treilera, filma ir par kaut kādiem Ēģiptes Dieviem kuri iemiesojas cilvēkos? Correct me If i`m wrong. Otrā filma, man likās, ka es viņu kaut kur biju redzējis, bet laikam tomēr neesmu, un man pat šķita, ka es viņu esmu atradis internetā, bet bijis par slinku lai viņu noskatītos. :D Trešā filma, mhm, man tāda tipa filmas patīk, supervaroņi against The World. Tāda fantāzija man pa prātam. Ceturtā filma, jau pēc treilera sākuma es sapratu, ka filmai jābūt stilīgai, jo tur ir Warner Bros un Legendary Pictures. Filma izskatījās interesanta, par nelaimi, vai laimi, neesmu redzējis nevienu no šīm filmām, varbūt nākotnē noskatīšos.
Un vēl, ja Tu nākotnē taisi šādus topikus, pieliec pie filmām linku, kur var lejupielādēt vai skatīties onlainā. (Protams, ja Chemis ir atļāvis citu mājaslapu linkus bāzt šeit)
P.S. Labs topiks

MercuriaL*
Jauniņais
612 atbildes forumā
Online: 8d 13h 9m
Redzēts 2018. gada 14. janvārī, 01:18
Pievienots, 2014. gada 26. augustā, 21:44
0
post

suudi ne filmas.

Bet tie ir lielakie masteri trikingu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 4 ( 2308 skatījumi )
Tessa&Hardin, ,.,, mimiC, sсhoKKur-