Pieteikums:
1. Niks(niki) serverī - noravajumtu
2. Links uz taviem statiem - http://www.kick.lv/cs/stats/hls…p;player=12928
Prasības:
1. Izvēlētajā serverī nospēlētas 60 stundas - 2d 15:51:22h
3. Vismaz 16 gadi (Ar retiem izņēmumiem ziedotājiem) - 22
4. Iepriekšēja adminēšanas pieredze - nav bijusi bet domaju , ka tikšu galā.
5. Vismaz 1 admins no servera, kurš par tevi galvo - Bang cik sapratu vairāk nav , tad viņu rakstī nevaru bet Piwrix un Error gan varu ierakstīt
6. Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas - Reģistrējies 20 augusts 2014
7. Jābūt sasveicināšanās tēmai forumā - http://www.kick.lv/forums/topic…o-noravajumtu/
8. Jābūt labai aktīvitātei forumā - domāju jā , bet vienmēr jau var labāk.
9. Nedrīkst būt neviena neattaisnota sūdzība par tevi - cik zinu nav.
10. Serverī ir jābūt vajadzībai pēc admina - bieži ir tādi , kuriem patīk parotaļāties ar wh utt , kad serverī nav adminu ... visi admini nevar but uz vietas , tāpēc jo viņu vairāk jo labāk . Lielāka kontrole , mazāk hackeru.
11. Jābūt nodotiem vismaz 3 noteikumu pārkāpējiem - Esmu nodevis bet nerakstot topikus
12. Vai tu esi "Ziedotājs" ? - Visam savs laiks .
Anti daudzas prasibas nav izpildītas
KURAS PIEM ?
Laikam jau vairāk uz REC velk, bieži redzu serverī.
Esi aktīvāks forumā.
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
itkā pieteikums nav slikts, bet tomēr admina pieredzes tev nav un taj pašā laikā nodotie pārkāpēji arī nav...
tas rada šaubas par to vai spēsi atšķirt čīterus.
un foruma aktivitāte tev galīgi pieklibo. es atceros tikai to kā izlasiju tavu sasveicināšanos un viss. vairāk no tevis neko neesmu dzirdējusi/redzējusi.
man pagaidām velk uz anti, bet ja tu spēsi kaut kādā veidā mani pārliecināt par to, ka esi labs kandidāts šim amatam, tad došu rec.
jautājums: cik ilgi vispār cs spēlē?
Spēlēju jau gadus kadus 7 +/- , un māku atsķirt kuršir hackeris un kuram ir tiirs skils dusmīgāā !!
+ neesmu rakstijis topikus par hackeriem , un ja buutu šodien jau pa 1h butu bijusi 2 ! domaju tam nau jēgas ;)
Likšu REC, ir bijis, ka Chemim ir jāiet un jabano. Nu pub'ā daudz nespēlēju, bet ja jau visi saka, ka aktīvs, tad jā!
Es par tevi vecīt!
Serverī esi bieži, ar adminu rīkoties mācēsi, māki atšķirt skill no [] utt!
rec
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
ANTI, pasēdi šeit ilgāk, pierādi savu aktivitāti arī foruma un būs rec no manis.
Laikam jau došu REC
Anti, pagaidām.
Nevajadzēja steigties. Aizpildītu vairāk punktus būtu rec.
Pagaidām - anti.
Piedod ,bet pagaidām nē
Es nekur nesteidzos un domaaju ka ir pietiekami aizpilditi punkti + tiešām vajag adminus vairak @ PUB , šodien pat bija jasauc kadas 2x vismaz kad čali ar aimu un wh mauc , visu laiku atrodas indiviidi kuri jaamet aara no servera !
da bļe REC aizrijies !! esi labs !
Jan4a, Noravajumtu, who`s who, Els, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Remember-ME, Pablo747, pankuksh, sneiks, Vortex, Martyz, Latvians, RP, EvE, viltu profils, MAVERIK, Tvinks , ReyZ, GoLatvian, the Captain., sсhoKKur-, MercuriaL*, MA1M, pelciņš