bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
7
6
topic
JB reseta aktivitāte - veiksme vai likumsakarība?
Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12753 atbildes forumā
Online: 264d 1h 52m
Redzēts Vakar, 23:44
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. jūlijā, 15:03

Pēc nu jau ''kārtējā'' JB restarta atkal serveris ir sapulcinājis kārtīgu spēlētāju pulku. Vai šī aktivitāte noturēsies ilgstoši vai arī pazudīs līdz nākošajam resetam? Kurš būs nākamais JB Mains? Kas jāuzlabo, lai aktivitāte turētos tuvu dd2 līmenim? 

Kāds iemesls tam, ka aktivitāte ir krietni labāka pirms jb reseta?

siirups, iepriekšējais JB main:
''Pirmkārt, daudzi spēlētāji pirms JB reseta jau arī uzturējās serverī. Resets varbūt mazliet palīdzēja uzbūstot aktivitāti. Ar to biju domājis, ka forši ir, ka visi sāk no nulles, jo tad visi ir vienādi, neviens nav priekšā un visiem vienādas izredzes kļūt labākiem. Otrkārt, tas nebija necik atkarīgs no tā, kurš ir JB mains. Ik viens varētu būt JB mains, pat tāds, kas jb reti spēlē, jo spēlētājiem galvenais ir uzturēties serverī un labi pavadīt laiku. Treškārt, likumsakarība, ka tieši iestājusies vasara, skola beigusies un vasarā nav ko darīt, tāpēc visi spēlē jb, kas rada un palielina šo aktivitāti. :^)''

Kiwi :], ilgadējais admins un servera pārzinis, foruma BanTeam loceklis un moderators:
''Es nemāku pateikt, cik ilgi tāda aktivitāte vēl turēsies. Domāju, ka kādu laiku vēl stabili, jo redzu jaunas sejas tur (jaunus spēlētājus), ne vecie buki, kuri tikai ienāk paskatīties, kas jauns un pazūd. Bijušais JB mains Venta man nepatika kā darbojās savā amatā, jo veica nekvalitatīvu darbu. Pats iepriekš pazuda, jo serverī nekā jauna nebija. Beigās arī neaktīvs palika un drošvien pašam vien apnika.''

Venta, bijušais JB main:
''Negribās baigi domāt par to, kas notiek serverī pašlaik, bet vienu varu pateikt, kāpēc kritās aktivitāte, kad biju vēl galvenajā statusā. Biju mazliet palaidis adminus, nebija īpaši vēlme čakarēties ar serveri, kā arī tā iemesla dēļ pašam aktivitāte samazinājās. Arī paši admini palika neaktīvi un aizgāja prom.''

Anonīms JB spēlētājs:
''Esmu ievērojis, ka, ja forumā kāds ir aktīvs un populārs un ja viņš arī serverī ir aktīvs un populārs, tad arī pārējie cilvēki dēļ viņa paliks serverī un uzturēsies, jo ja populārāks spēlētājs, jo vairāk cilvēku pie viņa paliks. A, ja serverī būs kaut kādi nepazīstami, kas nemācēs vadīt vai ir jauniņie, tad pārējiem arī nepatiks uzturēties serverī, jo nebūs interesanti. Kā arī, daži vēlas līdzināties (censties būt) tiem populārajiem.''

rahhtw, Blogeris&Veterāns, sporta spēļu apskatnieks:
''Man jau kopš paša sākuma ir nepaticis JB serveris, jo viņš ir pārāk p0k3monisks + bez saimona. Bet Chemijs ir ieguldījis pārāk daudz p0k3 darba, lai tagad vnk to visu izņemtu ārā, ja nu kādreiz būs klasiskais JB serveris. Šeit JB maini mainās kā zeķes. Jeb kurš var būt JB mains, vnk esmu ievērojis, ka ik pēc katra reseta serveris ir pilns uz +/- 3 mēnešiem? Tas nozīmē, ka JB resetus ir jātaisa biežāk un 1-2 x nedēļā jārīko JB konkursi ar balvām. Kā arī JB mainam jāuzrauga parastie jb admini, lai ir aktīvi un būtu regulāra aktivitāte serverī. Un ceru redzēt pēc Unicorna dinastijas redzēt Vaaveriiti*_^ pie JB Main stūres.''

rodzh, tagadējais JB spēlētājs:
''Aktivitāte noturēsies ilgi serverī, ja serverī būs daudz aktīvi admini un pats JB mains. Bieži vien arī nevajag kautrēties un tos, kuri nemāk vadīt (pārsvarā tie ir sīkie), pārmest viņus pie TS, lai lielie puikas iet vadīt. Un arī vajag taisīt serverī daudz lielas izlozes, lai ar ļoti lieliem awardiem, lai spēlētājiem ir prieks turpināt palikt jb serverī. Tas tik mans produktīvais viedoklis, jo pats tik ~2 mēnešus šeit spēlēju.''

Dzonis, tagadējais JB spēlētājs:
''Nezinu, ko teikt. Pašlaik viss apmierina, jo bija rr un nav baigi lielā pārsvara nevienai bandai.''

Ko vajadzētu uzlabot serverim vai ieteikumi, lai aktivitāte būtu tuvu dd2 līmenim?

siirups, iepriekšējais JB main:
''Jautājums, vai cilvēkiem vajag kaut ko jaunu, kas pārsteigtu viņus? Ņemsim par piemēru DR serveri. Tur bija daudz tautas visu laiku, tad čemijs izlaida kaut ko jaunu, kas ''noteikti pārsteidza'' spēlētājus. Un tagad Tu vairs neredzi, ka kickam būtu DR.''

Kiwi :], ilgadējais admins un servera pārzinis, foruma BanTeam loceklis un moderators:
''JB serveris nekad nebūs ar tādu regulāri aktivitāti, kā tas ir DD2. Varbūt uz īsu laiciņu, jā, vai arī uz konkursiem - tas arī viss.''

Venta, bijušais JB main:
''Vairāk konkursus rīkot, lai turētos aktivitāte''.

Anonīms JB spēlētājs:
''Vairāk labu spēlētāju serverī, tad būs jautrība un visiem patiks spēlēt. Līdz ar to, būs arī aktivitāte serverī.''

rahhtw, Blogeris&Veterāns, sporta spēļu apskatnieks:
''Viennozīmīgi pieņemt darbā vairāk JB adminu. Uz katru vakaru 1-2 admini, kuri vada un būs aktivitāte. Salīdzinot ar DD2, JB nebūs nekad tik aktīvs, jo nu arī cilvēkiem kādreiz apniks. Bet regulāri rīkot konkursus, nedēļā 1-2 x dēļ tā cilvēki vien paķersies un būs aktivitāte. Man jau personīgi gribētos, lai var izņemt zagšanu un grūstīšanos, bet nu tas nekad nenotiks.''

rodzh, tagadējais JB spēlētājs:
''Pievienot vel vairākus modeļus/cepures, kā arī ielikt kaut ko jaunu, lai character varētu baigi forši customizot.''

Dzonis, tagadējais JB spēlētājs:
''Gribētos, lai katru nedēļas nogali ir konkursi.''

Rezumē?

Vairāk aktīvu adminu un biežāk rīkot konkursus serverī?

Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2019. gada 09. jūlijā, 15:23
0
post

2x bijušais war3 admins, bijušais war3 main, vairākas reizes banotais gan serverī, gan forumā, warniem bagātais Chemija saimnieks un riktīgi krutais - Strēlnieka kungs. 

 

Protams, kamēr būs interese no adminu puses taisīt konkursus un visu pārējo, nefragot un pieskatīt lai citi nefragot tad serverī būs tauta.

 

Cheers, Strelnieks. 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. jūlijā, 15:23
1
post

"seriālu eksperts, sporta analītiķis, kulinārijas pārzinātājs, pelmeņu ēšanas čempions un kick" somas" itemu eksperts -  food_addict". 

 

Tātad, visiem pa adminam, un visiem būs motivācija maukt jb, lai izrādītu savu spēku un varu. Bet ja nopietni, kāda ir jēga topikam? Vai tad visu laiku netiek malts viens un tas pats uz apli?

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2019. gada 09. jūlijā, 16:01.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. jūlijā, 17:06
1
post

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 454d 22h 17m
Redzēts pirms 4 stundām
Pievienots, 2019. gada 09. jūlijā, 21:47
0
post

Kas tas par useless topiku, ko tas dod? xD

Nē, nu vismaz +1 post. :sweet:

Loģiski, ir vasara, cilvēki spēlēs, vasara beigsies un aktivitāte lēnām sāks pazust, vienkārši kicka mazie zadroti pa vasaru var spēlēt 24/7 , nav ne mājasdarbu, ne kas cits.

Main'u vienīgais uzdevums ir safixot bugus un pieņemt SAKARĪGUS adminus,  neviens no iepriekšējiem main nav bijis slikts vai kas tamlīdzīgs, visi, kuri atteicās no jb admina, bija tieši tik dēļ tā, ka nepatika tā persona, kas ir galvenajā amatā nevis dēļ tā, ka kaut ko sliktu darīja vai vienkārši meklēja debīlas atmazkas, lai viņam noņemtu adminu, gan jau tie saprata,  par kuriem iet runa. :yeah:

*Admini un konkursi, hmmm, klau, tu nespēj iedomāties , cik grūti ir novadīt kādu labu konkursu mežoņu baram, kur vienmēr uzradīsies kāds trollis, kurš bojās spēli citam, tāpēc lielākoties nevienam nepatīk rīkot konkursus un ja nemaldos, tad šobrīd tik konkursus var rīkot unicorn un hz(ja nemaldos)

A kas Jb ir tik pokemonisks? Tas ,ka šeit nav saimona uzreiz parādas, ka tas atšķiras no kaut kāda matricas vai wosa JailBreak, tas tieši man šeit patika. 

As i Said, vajag pieņemt normālus cilvēkus kā adminus (tāds kā kaprālis noteikti nederēs) , protams, visiem sākumā ies grūti, ja nav bijis nekad acc ,bet nu tas jau nenozīmē, ka jāspēlējas ar komandām, huh. (vispārīgi iet runa par adminiem.)

Ko vajadzētu uzlabot serverim vai ieteikumi, lai aktivitāte būtu tuvu dd2 līmenim?

Tas nekad nenotiks, jb nav tik populārs, varbūt tik uz konkursiem cilvēki ierodas daudz, bet kā konkursi beidzas, tad kā minimums 50% uzreiz pazūd, kā saka, atnāca tik savākt balvu un adios amigos.

Runājot par rodzh ieteikumu, nav iespējams ielikt vairāk modeļu, jo tad crasho. Ja tu saki, ka vajag ielikt , ko tādu, lai  varētu pats sevi tur uztaisīt labāku, tad jau viss jb jālaiž solo mod, easy.

Konkursi,konkursi, viegli jau teikt, bet kā jau teicu, mežoņus ir grūti novadīt, ne visiem pietiek pacietības.

Idk secinājumi, turpināt kā ir un tad jau redzēs. :huehue:

 

 

 

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

47th
V.I.P.
3461 atbildes forumā
Online: 53d 18h 9m
Redzēts 2020. gada 19. aprīlī, 14:44
Pievienots, 2019. gada 11. jūlijā, 16:01
1
post

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 12h 21m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2019. gada 11. jūlijā, 20:24
0
post

Neesmu spēlējis jb jau laikam 3 gadus, nezinu īsti kāds domu gājiens ir tagadējiem spēlētājiem un cik daudz pārveidots jeb izčakarēts serveris ir.

 

Es apstrīdu to domu - jo tas vai tas gadalaiks, jo vairāk vai mazāk cilvēku serverī būs.
Tas tā nav. Kamēr viens saka, jo vasara, jo vairāk brīva laika, jo vairāk būs serverī, tikmēr citi teiks, jo vasara, jo mazāk cilvēku serverī, jo ies ārā un izbaudīs vasaru, jo vasarā vairāk ārā ko darīt nekā ziemā. Un tad ir tie kas saka, ka ziemā būs vairāk cilvēku, jo ārā sniegs, auksti utt un tur nav ko darīt.
Beigās esmu ievērojis, ka gadalaiki neko nemaina. Ja kādam gribēsies spēlēt, tad arī sēdēs un spēlēs, vienalga kas ārā darās.

 

Latvian mainu uzdevums ir safixot bugus? ... cik es zinu mainiem nav nekādas pieejas un ne sajēgas kā ko darīt ar cs serveriem. Viņi tik var savākt info un padot chemjam, kurš arī safixos bugus, ja vispār safixos, ja kārtējos reiz neteiks "ai tas 5 min sīkums, es ar tiem neņemšos, vajag salabot ko lielāku", un tad tie mazie bugi nostāvēs pāris gadus un pēkšņi chemijs tos salabos.

 

Tavs saimons var ņemt un skriet sienā.
Tiek teikts klasisks serveris, bet ja kas šim kad bija vienkārš un klasisks nebija nekāds saimons. Bija līdzīgs identy, bet ar nedaudz savādākiem noteikumiem un bišk savādāk strādājošām dienām.
Bet Latvian viņam ir taisnība, šis jb ir izpokemonizēts un to ir teikuši daudzi un jau sen sen, un noteikti tu pats ar. Viss sabāzts ar shop, bandām un pārējiem sviestiem. Senākos laikos bija tīkami, jo šis tas bija, bet bija minimāli, laigan tie nebija kick laiki.

 

Es neuzskatu ka konkursi izglābs ko, jo senāk tie konkursi tika veikti gandrīz katru otro vai trešo dienu vai un tas pats sāka vairākus besīt ārā. Es pats dažbrīd konkursu dēļ negāju serverī, jo to bija par daudz. Un arī tie konkursi daudzbrīd nebija normāli izplānoti un tāpēc atkārtojās visu laiku. Tie intersantie un speficiskie vispār bija reti, laikam 3 reiz gadā vai.
Un kā konkursi izglābs serveri, ja visi salien uz konkursiem un tad pazūd pēc konkursiem? Tad reāli servers jāpārvērš tā, ka konkursi notiek visu laiku, lai ir tā aktivitāte.
Un arī jāpiekrīt, ka tie specifiskie lietotāji visu čakarē konkursos un ja vēl pārējie panesas līdzi, tad vispār nevar normāli neko novadīt un liekas ka nav jēgs no konkursiem.

Es teiktu ka biežākais būtu konkursus rīkot reizi nedēļā. Un katru nedēļu savādāki konkursi. Vienā paslēpes, otrā mapes opcijas, trešajā speciālās konkursu mapes kā arī tie cirki, ruletes utt. Vai arī paslēpes miksēt ar mapē darāmo. Bet reāli vienā mapē tikai 1 paslēpes.

 

Vairāk adminus? Tas nebūtu slikti, ja būtu vairāk adminu, bet tad lūdzu atrodiet tos jēdzīgos adminus, tos jēdzīgos spēlētājus. Es šaubos ka jums tas sanāks.

 

Man viss vairāk patīk Anonīmā lietotāja atbildes.
Varbūt viņa pirmajai ziņai es piekrītu 50/50, bet viņa otrai ziņai piekrītu 100%.
"Vairāk labu spēlētāju serverī" true, bet tur tā lieta, ka cs 1.6 jb neviens jēdzīgs vairs nespēlē, tik kāds retais un ar to nepietiek. Te jau simtiem reižu ir bijušas runas cik senāk bija labāk un es katru reizi minu, jo tas bija lietotāju/spēlētāju dēļ, jo viņi bija jēdzīgi. Bet es pārsvarā domāju laikus pirms kick. Ok, tad ir kādi kam patika kick sākuma laiki, un okey okey, es tos nezutveršu par ko baigi foršu, bet okey, es saprotu kāpēc citiem tie likās forši, jo tie bija viņu pirmie jb laiki, man tie nebija, man bija vēl senāk un tie senāk liekas foršāki.
Bet nu jā, viss atkarīgs no spēlētājiem. Visi tie matricieši un pārējie, kā mūsu pašu amorphs un kas vēl visu sačakarēja, kuru dēļ bija jāmaina noteikumi un visiem sīkumiem bija jāraksta jauni noteikumi un arī galvenie tieši padevās viņiem, senāk tā nebija. ... bet nu normālu spēlētāju nav jau sen sen un vairs nebūs, ja jau cs 1.6 mirst vēl un vēl vairāk, it īpaši šie specifiskie modi.

 

Bet es tiekšu ka viena no lielākajām problēma ir ekonomiskā sistēma serverī. Tā nav un nebūs tik laba cik bija Playline laikos. Lai cik mainītu, celtu un mazinātu cenas, to vairs nedabūs pietiekami jēdzīgu. Un arī visu bandu, shopa un pārējo lietu dēļ tas tā ir, jo tad jādomā jaunas cenas, jauni balansi utt. Tas visu izmaina un redz ka ne uz to labāko pusi.

 

Un arī šis - vienā brīdī: mēs gribam ko jaunu un foršu / otrā brīdī: mēs gribētu klasiku - Čemijs netaisās atgriezties pie klasikas, jo sataisījis tik daudz, ka negrib visu laist zudībā un tas ir saprotami. Bet arī redz, kad tiek izveidots kaut kas jauns, tā visiem patīk un iet spēlēt, bet redz ka beigās ātri vien visiem tas apnīk, vai tik iegāja palūrēt kas tur notiek un tad pazūd prom.

Tur tā lieta, ka daudz kas jauns var būt par sliktu, jo serveris tā jau ir piebāzsts ar viskautko, tā teikt pat izpokemonizēts jau sen.

Bet noteikti, ja atgrieztos pie klasikas, tad tas noteikti ātri vien apniktu un liktos pārāk garlaicīgi.

 

Tātad "Rezumē?"

Pats galvenais ir lietotāji / spēlētāji. Ja to nebūs jēdzīgu, tad arī nebūs jēdzīgas spēlēšanas, hu***s tik taisīs gan vienkārši spēlē gan konkursu laikā. Ja nebūs jēdzīgu spēlētāju, tad arī nebūs to kurus padarīt par jēdzīgiem adminiem. ... Kā jau teicu, jēdzīgu spēlētāju nav un nebūs (tik kāds retais ir jēdzīgs, pat neesot serverī gadiem tas noteikti tā ir). Un tāpēc vairāk jēdzīgu adminu risinājums nesanāks.

Konkursi arī nesanāk, jo nav to jēdzīgo konkursu dalībnieku un rīkotāju. Un ja aktivitāte sastāv tikai no konkursiem tad tas ir dimbā. Spēlētāji paši nemaz negrib normāli spēlēt, bet tik saņemt kaut kādas balvas, lai kačātu bandas vai ko, laigan paši nemaz nespēlē jēdzīgi ... tad kāds jēgs vispār no tā visa!?

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2019. gada 11. jūlijā, 20:40.

            

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 4h 37m
Redzēts Vakar, 21:56
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 14. jūlijā, 13:11
0
post

tiri interesants topiks, labums no tā ir tāds ka tas ir neslikts apkopojums vissam.

Pāris lietas ko man gribējas piebilst - bieži cilvēki saka ka vajag kko pavisam jaunu, nu kā šajā gadījumā kaut ko kas pārsteigtu lietotājus - bet problēma ar to ir tāda ka šāda veida updeiti parasti prasa daudz laiku un uzlabo aktivitāti uz ļoti īsu laiku un tikai mazliet.

Mans viedoklis tam ka salīdzina jb updeitu daudzumu ar dr updeitu daudzumu, ir tads ka dr tika updeiti taisiti reali tapec ka serveri strauji kritas aktivitate un pilnigi viss cits bija jau izmeginats, un tur nebija iespejas irkot konkrsus ka jb jo tadu vnk dr nevar but, ka ari nebija adminu komanda kuri tur vareja kko aktivi darboties, tapec vienigais ko vel vareja darit bija updeiti, lai dotu iesmeslu serveri noreklamet vismaz vel. 

Ja iet runa par updeitu daudzumu/pokemonismu, vienmer ir janem vera to ko es visu laiku skandinu - klasiski serveri ir forshi, bet ja vien tajos nav 100+ dazadu speletaju katru dienu kuri periodiski mainas pret citiem, tad pa paris nedeljam viens otram apnik, un vnk pilniba pazud interese iet serveri un kko darit, tad shie visi updeiti vnk glabj serveri, jo tad cilveks iet serveri nevis delj cilvekiem, bet ari delj ta lai kko sakratu/savaktu/iegutu un sacenstos ar citiem tajā. Pamatā dēļ šī iemesla es nevaru noliegt ka gandrīz visus servers esmu uzlabojis smiekligos apjomos, bet nu nedrikst aizmirst ka es ari censhos to neparspilet, nu piemeram jb ir iespejas nopirkt klasiskos roundus, liela dalja uzlabojumu dod tikai vizualu izskatu, vai kaut kadu bonusu punktu, nevis realu prieksrocibu shaushanai vai kam tamlidzigam, kas neiespaido gandriz vispar "klasiska jb gameplay" ko biezi ignore tie kuri sudzas par updeitiem, ka updeits nemaz netrauce spelet klasisku jb :D kaut kā tā. Pamatā ar šo cenšos pateikt ka ja kāds sūdzas ka serveris ir pokemonisks, tad vajag precizi pateikt kura tieši lieta tāda ir un kāpēc, un to varbūt var pielabot lai tā neiespaidotu gameplay, un tad tā vairāk nebūtu pokemoniska. A tas ka pasaka "bandas ir pokemoniskas" ir vnk stulbi, jo tikai maza dalja tajas bandas reali iespaido speles gameplay.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0