Tā tad mani sauc Kristers.Esmu 17 gadus vecs.Dzīvoju netālu no Gulbenes ,bet mācos Valmieras 5.vidusskola.Mani hobiji ir zveja,mašīnas un spēles.Nodarbojos aktīvi ar futbolu jau 10 gadus.Mans moto ''Cerība mirst pēdeja''Brīvo laiku pavadu ar draugiem un protams ari speleju kick serverus.Esmu bijis Slovākija dzīvot blakus kalniem bija ideali.Es par kick uzzinaju kad vēl bija Capture the flag serveris.Nesen ar roku stikla durvis trāpīju bet tas jau sīkums Izdomāju uzrakstīt sasveicināšanos jo daudiem foruma esmu nezināms.
Mans niks ir Dzonis.Es speleju parsvara uz pc tikai cs go cs 1.6.bet ta spēleju xbox.Jūs mani kickā redzēsat bieži Jb un TTT kā ari paša foruma.
Būs prieks jūs visus iepazīt un ja lai jums izdevusies šī diena
svx
hey
I have gambling addiction .
yo
NO MORE ???
Čau.
čau, gramatikā 2, sēdies !
Heyaa
Sveicināts iekš kick.
Jan4a, cruelcin, `Barbija`, Jāgerbomba, Hybrid Minds, malbaro, Dzonis, Lacz, Diademantus, Venta, Kokaīns, goosy, Vaaveriite*_^, Kiwi :], deewekzij, duum, Chemp1k, Remember-ME, Capture, WickedLady, Zaņuks, Matriks, Flak3, Unicorn, Mohit, PooKa, Сhrееру©, Latvians, Obijs, eena, JērsA, Džamals, Wolfyy, zelchh, KOB, santiz, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Yakuza, kys, milkhouse`, Mercury`, Fūdiņš, kaifotajs!!! :D, Jackass3D, Wukong, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Enemijs, siirups, StaFFорд, G$ SHOOTER, Lauku puika a.k.a hnc. , Chemijs, ★ToughEnough★, Uksors, sсhoKKur-