Tātad caw visiem!
Mani sauc Jevgenijs, nāku no Norveģijas, bet nu parasti cilvēkiem rodas iespaids ,ka esmu no Maskavas mani satiekot. Esmu 22 gadus vecs jaunietis kuram patīk geimeroties un trolēt iekš interneta. Esmu pabeidzis LJK jūrnieku profesiju , strādāju jūrā uz krabiem. Kā cilvēks esmu diezgan jauks, ātri aizmirstu slikto un esmu labsirdīgs. Uz visu skatos no gaišās puses.
Man patīk spēles , skatīties filmas un grāmatas. Man pārsvarā patīk filmas kurām ir vairākas daļas.
Man arī ir laikam viena no sūdīgākajām mūzikas gaumēm pasaulē - patīk ļoti dažādu stila mūzika, kur ir kautkas specifisks grūti pat aprakstīt, bet nu teiktu mīļākais žanrs man ir hip-hops un tad tālāk kautkāds sh*t.
Tad nu nedaudz par gaming
Mana mīļākā spēle ir dota2 ,wow3.3.5a lk un protams cs1.6 - esmu nereāli atkarīgs n sh*t, ļoti piesaista spēle visa tā stratēģija utt...
Tad vēl nesen esmu atsācis spēlēt 1.6 spēlēt zm serverī, šajā komūnā, laigan agrāk biju spēlējis šo modu cita komūnā kurš beidza pastāvēt, adminēju un trolēju. Biju lojāls biedrs šim komūnam ilgu laiku - 5-6 gadus.
Vēl kādu laiku atpakaļ spēlēju tādas spēles ,kā PUBG un CS Go - Pubg augstākais ranks bija top6 EU TPP, Cs go gan negāja tik spīdoši un savā prime time biju LE.
Agrāk biju arī spēlējis tādu spēli ,kā runescape ilgu laiku, bet nu ir 2019. gads un pie šīs spēles nekad nedomāju atgriezties.
Sorry ,ka viss tik haotiski un nelasāmi čakars tur visu baigi grupēt.
Cs esmu spēlējis ar šādiem nikiem - Vandal[TEC] Electro[TEC], Smilee, puli_ot_babuli , ir gadījies tā vnk ,ka cilvēki domā ka šie ir dažādi spēlētāji.
Par kick uzzināju no sava sīkā brāļa biju kautkad salīdzinoši nesen pie viņa ciemos skatos šis 1.6 bliež un vnk nostaļgijas pēc izdomāju uzzspēlēt.
Iespējams daudziem ir radies slikts priekšstats par to ,ko sūdzos par adminiem, jā jā freezphantom , rūnašu par tadiem adminiem ka tu , bet nu lieta ir tāda, ka admini ir tie ,kas reprezentē serveri un rāda piemēru spēlētājiem un ja viņi nepārzina serveru noteikumus un izmanto admina tiesības, lai pierādītu savu taisnību kura viņiem nav - tad ,manuprāt, viņiem šīs admina tiesības nepienākas.
Braukaju ar bmw e38 4.4iL
Tas pa lielam viss un tiekamies zm serverī =)
Sveiks :...:
Lai gan haotiska,bet laba sasveicināšanās.
Prieks,kad ir vēl cilvēki,kas uz visu skatās no labās puses.
Sveicināts pulciņā!
Varbūt,bet maz iespējams,kaut kad sanāks saskrieties ZM
Kas neriskē,tas nedzer šampanieti.
"Jūs liliputi,Jūs liliputi,Jūs liliputi,bet Es starp jums kā Gulivers"
Labdien
Man tak vienalga ko tu par mani domā-es nēesmu vainīgs ,ka tev nepatika tas ,ka liku tev nik nomainīt no kirilica uz latīņu burtiem
Represent ar ko - ar to ka tu komentē manas darbības apstrīdi un reāli čiksti par katru slay slap gag utt reāli piekasies ,bet nu ceru ka tas mainīsies .
Sveicināts bariņā
Neņem ļaunā, bet internetā tu gan jau esi pavisam savādāks nekā dzīvē ,bet nu manās domās tu esi viena liela kaka, neņem ļaunā, bet tavs raksturs webā un serverī to parādija.
Čau
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Sveicināts.
Sveiks, likies tāds dīvains lai veicas.
Gl
Sveiks
sveik
Sveicināts.
Sveicināts.
Peak
cringe fest
yo draugs
Sveicināts.
u toxic bro, but hello. ;v
Jan4a, cruelcin, divine, Kiwi :], tuis, Venta, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Zaņuks, cyruss, puli_ot_babuli, ⛔lolwut?, ★ToughEnough★, goosy, eena, G$ SHOOTER, Сhrееру©, Latvians, 575, Amphetamine, daryl, StaFFорд, nolodžik, kys, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, HSkill, Vaaveriite*_^, Peak, Strelnieks., sсhoKKur-, EXIT.-, Wolfyy, Kipchoge, PooKa, Ralfuuzis, freezy, JērsA, KOB, ZīLe, milkhouse`, Osiits, santiz, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Pilots, pankuksh, Unicorn, black cobra, WickedLady, Fūdiņš, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., MateYz, Lauku puika a.k.a hnc. , Haiduk, Enemijs