Par sevi:
Vārds. Mikus
Bilde. http://www.bildites.lv/viewer.p…vv1i605vgq.png
Vecums. 14
Dzīvesvieta. Valmiera
Tavi hobiji. Makskeresana, florbols, BMX, PC(ofc)
Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi? Meh, jā florbols, eju florbola 1 gadu un pagasgad aizgaju no peldesanas kura gaju veselus 5 gadus.
Kāds ir tavs moto? (sauklis) Tas nelegali, bet smoke weed everyday
Ko tu parasti dari brīvajā laikā? Eju spelet florbolu ar draugiem vai cs
Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā? Daudz braucu uz Angliju, bet pasaule visforšākā ir Latvija protams
Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids? Mekleju cs serverus un atradu kick.
Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā? ooooo, jums tas pat nav jazin, bet es izlauzu savu kaklu, es vareju ļoti viegli nomirt, bet labi ka man skeitparka bija tuvuma draugi.
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos? Tikai viena:Kawaii
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos? Jo es domaju spelet šo serveri, ka ta bez sasveicināšanos?
Tavs novēlējums visiem lasītājiem: Neapdirš mani komentos xD
Par spēlēm:
Tavs niks. La!kam
Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros? nope, speleju cs un league of legends
Kādas spēles un cik ilgi tu esi spēlējis pirms tam? Speleju league velprojam jau 3 gadus
Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros? nope
Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu) Es šodien pievienojos -.-, bet ganjau pedeja c:
Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)? JB un foruma varesiet mani atrast, ja piespiedies varbut pat citos serveros.
tev netīrs pirksts tajā bildē... Čau
Piedod, nemazgaju sodien
Sveiks!
Kādu triku meti, par to traumu?
Kads pro jau es esmu pa flybox back meginaju xDDD Es ar draugu sadereju uz 15 eur ka uzmetisu, knapi puse tiku xDD
čauuuuuuu
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Sveiks esi redzetss biezi uz florbola laukuma
kro4 atradu tevi draugos https://www.draugiem.lv/user/648959
hello
sveiks
čau
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
Sveiks
Sveiks @KICK Vispār jau tu varēji pie sasveicināšanās nedaudz piestrādāt, bet nu būs labi
h1 kickā ,gl hf
Sveiks!
Sveiks
čau ;3
Niks visticamāk ir nosperts, jo es atceros bija viens La!KaM, kurš ļoti labi kapāja cs. Un viņš bija vecāks.
anyways hi
Privet!
.
Sveikksss!