Okey esmu jauniņais šinī serverī, bet uz mana PC stāv cs 1.6 PropHunt, Ar palabotiem bugiem.
Manuprāt būtu diezgan daudz tauta, jo cs 1.6 prophunt gandriz vai nav, bet nāktos pareklamēt, jo daudzi domā, ka prophunt nemaz uz cs 1.6 neiet + nebūtu jāpērk ātrs kompis un "Garrys Mod", lai spēlētu šo brīnumu.
Administrācija var invite mani skype, lai paradītu sīkāk: daniels837
Ar cieņu: +-+'SteAmeD'+-_+
+-+'SteAmeD'+-_+
Kas tas prophunt vispār pie velna ir?
Un par garry's runājot.. viņš maksā nepilnus 3 eirikus.
An eye for an eye will make the whole world blind.
ej nost paskatijos jūtubā cs porp hunt vidijo, tīri reali izskatās un neesmu vel redzējis nevienu serveri ar porp huntu, dats kūl!
Jailbreak
Pub
Playline - http://www.bildites.lv/images/sl8f58i7x7kxbrj3wah.jpg
Mr.Clown
Šobrīd kaut kādu nezināmu, nesaprotamu modu vērt vaļā diemžēl netaisos. Tādu modu serveri vissu ko panāks būs ka no citiem kick serveriem paņems tautu, līdz viņiem apniks, ieguvēja nav neviena.
Esmu šāda veida serveros spēlējis, gan garrys modā, gan mc hns minigame kas ir tāds pats, neredzu gan ar ko tas atšķirtos, viņš apnīk pēc pāri stundām.
Runājot par "prophuntu kas tev ir uz datora ar pielabotiem bagiem"
Es neizmantoju kreisos pluginus/modus, izmantoju serveros tikai officiālos pluginu releasus un pats laboju vai pārtaisu.
Skatījos agrāk kā citi spēlē iekš GarryMod PropHunt, un beigās nopirku gan sev, gan savam broļim GarryMod. Jautri.
Paskaitījos YouTub'ē PropHunt priekš CS 1.6... Mēsls...
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
tak csdm nu vajag... nevajag nekādus tur nepazīstamus modus
Prop Hunts personīgi man patīk, bet es vairāk gribu KICK zm+war3
Zombie Basebulder server +++
.
Haha, prophunt uz 1.6, cik tad tie propi būtu, 5 pa visu mapi?
Ideja nav slikta,bet atkal ir jautājums vai kikam vajag vēl vienu serveri,jo viņu jau tā ir daudz
Nevajag.
Tad jau labak , lai uztaisa BB , vai zm+war3 .
Prop's vari spelet gmod .