Esiet sveicināti Smieklādē !
Mūms visiem ir vajadzīgs pasmieties, lābāko omu un lustīgāku prātu !
Tādēļ lūģšu jūs postot smieklīgus jokus, anekdotes, atēlus, video.
Noteikumi -
Vienā postā drīkst atrasties tikai viens joks, anekdote, atels, video.
Atkartoti postot drīkst tikai ik pēc diviem postiem.
Es sākšu ...
Skolotāja: Bērni kādas zāles Jūs zināt?
-Smēķējat?
-Nē !
-Dzerat?
-Nē!
-Kārtis spēlejat?
-Nē!
-Jums vispār ir kāds netikums?
-Ir ! Es meloju
"Mammu, mūsu bērnudārzā ir viena meitene, kas man ļoti patīk. Kad mēs savās gultiņās gulējām diendusu, man ļoti sagribējās viņu nobučot, bet viņa bija pārāk tālu, tāpēc es viņai uzspļāvu."
Vinnijs Pūks ierosina Sivēnam:
- Klau, Sivēn, ejam uz dīķi vardes drāzt!
- Ok, Pūk.
Tā nu šie abi aiziet.
Pūks paņem priekšā pirmo:
- Kvāāā!
Otro:
- Kvāāā!
Trešo:
- Kvīīī!
- Ui, sorry, Sivēn!
Ieiet Sivēntiņš veikalā un prasa: - Jums lāčādas cepures ir?
- Ir.
Sivēntiņš izvelk ložmetēju: - Tas jums par Vinniju Pūku!!!
Dzīvoju trūcīgi : Siers ar pelējums, vīns vecs,
automobīlis bez jumts un telefons bez pogām.
Прикол из МU
Kāpēc es nevaru ieiet serverī? Kāpēc man resetu limita nav. Kāpēc man izkrita mantas, pazuda. Kāpēc man bailes no orkiem? Kāpēc tu esi tik ļauns? Kāpēc tu negribi ataudzēt garus matus? Kāpēc man sāp kakls vienlaicīgi ar ausi? Kāpēc es uzdodu tik debīlus jautājumus?
Lūdzu atbildi
.
Blondīne zvana uz lidostu.
– Labdien, cik ilgi ir jālido no Rīgas līdz Stoholmai?
– Vienu mirklīti!
– Paldies!
SNipers saka ka vinjam nav pincis
Mikroviļņu krāsnī uzsildās divas bulciņas.
Viena saka "Nu ir nu gan karstums."
Bet otra atbild "Neticami! Runājošā bulciņa."
Blonda pasažiere ilgi skatās uz mirgojošo gaismiņu lidmašīnas spārna galā, tad pasauc stjuarti un saka:
“Atgādiniet kapteinim, ka viņš aizmirsis izslēgt labo pagriezienu!”
mrfouley, Jan4a, cruelcin, Minnia, FreakyyPrime., Klaus, Milky, Vaaveriite*_^, Apocalypse, ZombikOzy, 32x6JLsuPy, Enemijs, Сhrееру©, luīze, Wolfyy, SkuLLy, Latvians, ZīLe, Chemijs, Venta, Prometajs, covidiots, EvE, klubuJuris, Dzokelz, StonerKumar420, heediox, Fantograms, Lakrica, LatvietisNU, Sandis., iFamous, EXIT.-, $ KRISTA $, MadrYy, Omega, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., sсhoKKur-, tHEBEAST, skyya, Gloks, Sajma, crewified, ⛔lolwut?, Daņiks, nolodžik, mimiC, pankuksh, knejvs, dudi, xVeins, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Mohit, tenblunt, Fally, Королева, krialy, Mamba, lemony, Mhm, Dalī, sneiks, ketamine, Unicorn, Laauriinaa, not hns, RooFee, ODZHYY, gaz1kkk., maardzha, Puika, Obijs, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Cool Dude, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Kiwi :], KillingMachine, Pirdlampina, nav_jazin, ZnT, Serjoga, Latgales Čalis, ysl, Komisarchiks, Jackass3D, ⚒️Stoick the Vast⚒️, blonda, SPEEDLINKK 337, Rihs*, Kokaīns, zaf