bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
24
2
topic
Diskusija. Sodi forumā
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 2h 30m
Redzēts 28. janvārī, 03:53
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. septembrī, 20:54

Labvakar kikieši, fani, čemisti, administratori un visi pārējie. 

 

Tātad, šovakar es vēlētos nedaudz parunāt/ padiskutēt par foruma beefiem/ kariņiem/ aizvainojumiem un to sodiem, soda apmēriem, jo man personīgi šie sodi šķiet reāli smieklīgi un ... neefektīvi. Attiecīgi, beefs turpinās. 

 

Šeit būs pāris epizodes no neseniem piedzīvojumiem čatā 

 

1. Sērija ir no Ventas un Rahha drāmas. Rahhs , protams, ir nopelnijis samērā bēdīgu slavu un tādā garā, un Venta būdams īsts kicka aizstāvis / patriots metas virsū ar dažiem maigiem un ne tik maigiem vārdiem. Cik atceros - bans uz 1h, bans uz 2, ...uttt , un tas viss aizvilka līdz 7 dienu banam. Pajautājat Ventam par tiem 1h un 2h baniem , varu garantēt ka viņa atbilde būs "po*uj"

 

2. Šodien piedzīvojumi sākās kad dakteris ToughEnough konstatēja 14 gadīgajam Kozofsky autismu, pie tam, vairākkārt to atkārtojot. Pirmkārt, tas apvainojums ir galīgi garām ,manuprāt, ļoti aizvainojošs + ja vēlies kādi apvainot, tad varbūt jāpameklē kāds no "savas svara kategorijas". Par šo izgājienu atkal bans uz 1h. Vai bans uz 1h kaut ko izmainīs? NĒ. Gan jau ka cilvēks paspēja aiziet pagatavot pusdienas, uztaisīt tēju un stundiņa jau pagājusi. Un vispār, kā pie velna lai kozofsky pasūdzas ja praktiski visa administrācija ir viņu nobloķējusi? Arī čemijs viņu bija uz ļooooti ilgu laiku nobloķējis, tas ķip ir normāli,priekšniek,bļin? 

 

 

3.Sērija nedaudz vecāka,KK nobanoja Obiju par to ka viņš DarkPrincess nosauca par govi, attiecīgi, administrācijas aizvainošana utt. Pie tam , jebkurš čalis zin ka sievieti par govi saukt nedrīkst, rezultātā tikt var dabūt ar pannu pa pieri ...vai tikt pie bana uz 7 dienām. 

 

Secinājumi 

 

Tā pa nopietno tiek uztverti tikai administrācijas darbinieki (apaļā galda bruņinieki) , tādus parastos userus drīkst apvainot ,ja baigi lūgsimies, tad varbūt rupeklis tiks pie ....1h bana. 

No visiem 3 sērijām man personīgi vislabāk patīk tieši trešā , lai gan neeeedaudz par skarbu, tomēr bana laiks ir tāds kurš liek cilvēkam padomāt par savu rīcību. 

Stundas bans - smieklīgi. 

 

Jautājumi skatītājiem

 

*Vai Jūs nedomājat par to ka vajadzētu rupekļus, tos kuri aizvaino citus ( rupji,agresīvi un bez bremzēm) banot uz nedaudz ilgāku laiku kā VIENA FAKIN STUNDA? 

*Vai šī brīža sodi forumā par lamāšanos/aizvainošanu un morālu pazemošanu ir adekvāti? 

*Varbūt nekas nav jāmaina, turpinam publiskajā kakāties tā kā to daram šobrīd un baudam dzīvi? Jo man pašam pa lielam patīk bezsakars kurš regulāri notiek čatā , vienīgi tie apvainojumi dažķārt šķiet pārāk aizvainojoši un gribētos mazāk tos redzēt. 

 

Ieteikumi/sūdzības? 

 

 

 

 

with love from foodie  

+1 topiks man ,haha

 

Apvaino tie kuriem pašiem ir problēmas....

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2019. gada 10. septembrī, 21:30.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 6h 6m
Redzēts 26. martā, 19:47
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. septembrī, 22:01
1
post

viss ko redzēju bija 2 aizvainojumi "autists un kaza" neviens no tiem nav tik noipetns lai butu pelnijis ilgaku par stundas banu. Tas arī viss.

Tieši tāpat ar stundas banu tieši tikpat nenopietnā ikdienas gadījumā arī sodīju citus lietotājus, kuriem nav bijuši nesen pārkāpumi līdzīga veida.

Droši variet banu pagarināt ja viņam bija nesen līdzīgi pārkāpumi par kuriem nezināju.

 

Es pamatā piekrītu tam ka adminisrāciju vajadzētu sodīt mazliet smagāk kā lietotājus, bet problēma jau ir tā ka jau tā trūkst adminu un ir grūti pateikt viņiem ka tāpēc viņus jāsoda smagāk ka viņi palīdz projektam nevis slinko :D

kr4 grūti sakārtojama lieta, es tiešām nezinu kā to risināt īsti pareizāk.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2019. gada 10. septembrī, 22:08.

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 2h 30m
Redzēts 28. janvārī, 03:53
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. septembrī, 22:06
0
post

Čemij, tad Tu uzskati ka 14 gadīgu puiku (jā,puiku") publiskā telpā vairākkārt nosaukt par autistu ir okey? Man personīgi vārds autists šķistu ļoti aizvainojošs. Un iemesls manam topikam ir tāds, ka sodus varbūt vajadzētu nedaudz lielākus par VIENU STUNDU. Un ne tikai šajā gadījumā ar ToughEnough, bet vispārīgi. Pats esmu pamanijis kas pēdējajā laikā notiek čatā , samērā bieži parādās kaut kādi beefi (nav jau tā ka man nepatiktu beefi) , bet uzskatu ka ir jāpiedomā pie vārdu izvēles. Konfiliktus var arī daudz prātīgāk atrisināt. Un ja bans būtu ilgāks, manuprāt, tas nākamreiz cilvēkam liktu padomāt vai viņš tiešām atkal grib vairākas stundas sēdēt banā. Viena stunda? Kā jau teicu, pagatavo vakariņas, padzer kafiju, ej atpakaļ forumā. 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 6h 6m
Redzēts 26. martā, 19:47
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. septembrī, 22:12
0
post

99% lietotāju kuri ir čatojusi ar kazofski viņu ir nosaukuši kaut kādā maz intelektuāli raksturojošā vārdā, arī es esmu to starpā un ar to nelepojos. Vārds autists vispār ir zaudējis savu nozīmi jo to internetā lieto ar tādu pašu nozīmi kā "idiots" - līdz ar to jā, tas ka viņu nosauc par autistu, man neliekas pilnīgi nekas īpašs un tā savā ziņā ir ikdiena, jo viņam ir vienkārši uzvedība kura šādus vārdus pievelk kā ar magnētu.

 

es tev varu uzdot pretjautajumu tieši tādā formā kādā tu man uzdod jautājumu - tātad tu uzskati ka visus lietotājus kuri nosauks kādus citus par "idiotu" ir jābano uz vairākām stundām?

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2019. gada 10. septembrī, 22:12.

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 2h 30m
Redzēts 28. janvārī, 03:53
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. septembrī, 22:16
0
post

ČEEEEMIIIIIIIIJJJJJ, Tas ka tieši Tavās acīs vārds "autists" ir zaudējis savu nozīmi, nenozīmē ka visu acīs tas tā ir. Un pazemošana, apvainošana publiskajā čatā, manuprāt NAV pieņemama, Tev kā vadītājam/ priekšniekam/načaļņikam teorētiski tam būtu jāpiekrīt. 

 

Nē, idiots nav slimības vai kas tāds, idiots ir uzbrauciens, pats populārākais mūsu pašu Latvijā, visticamāk, bet neuzskatu ka tas ir tik aizvainojošs. Bet jebkurā gadījumā, Tu tagad strīdies pret to ka nevajag sodīt tos kas aizvaino/pazemo citus lietotājus PUBLISKAJĀ ČATĀ? 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Lauku puika a.k.a hnc.
Lietotājs
★OG SQUAD★
696 atbildes forumā
Online: 81d 5h 51m
Redzēts 2023. gada 30. oktobrī, 11:15
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. septembrī, 22:19
4
post

Fūd, Tu speciali taisiji šo topiku, lai aizstāvētu to sīko? Pats ļoti labi zini  ka viņam galva nestrādā pat 50%

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 2h 30m
Redzēts 28. janvārī, 03:53
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. septembrī, 22:21
0
post

Izlasi topiku, Donžuān! 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. septembrī, 23:37
0
post

Labvakar cienījamais Frukta, Fūdiņa kungs.

Paskatīsimies kas jums te par trīs sēriju mīlas seriālu sanācis.

 

Pirmā sērija - nosaukums "Pavārs uzsēdina uz garā šampura netradicionālā marinādē marinēto šašliku".

Viens bans, otrs bans, trešais bans, bet viņš pats gribēja to. A ko darīt ja nesaprot savādāk? Vairak neturpina, neturpina. Kāpēc neturpina? Jo pavāra nazis pazudīs uz kādu mēnesi. Effekts? Ir.

 

Otrā sērija - nosaukums "Kad gribi būt labs, un prātīgs, bet smilšu kastē jau kāds pieķēzija".

Šī ir mana mīļākā sērija! Chemij, Tu uzliec šim (free skatījumi) cilvēkam warn ka viņš lamājās, un kad viņš turpina kasīties, pilnībā liekot lielu un mahtenu uz aizrādijumiem, uzliec 1 stundas banu? Nopietni? Tu neredzi ka viņš ir pilnīgi auksts? Iznes miskasti un izīrē vietu loģikai galvā. Tur jau varēja mest no 6 līdz 12 stundām atvaļinājumu.
Kozovsky'ju visi bloķē jo viņš visiem uzmācās ar stulbumiem.
Kiwi, uzskatu ka uzreiz sutkas banu un perm warn, būtu nedaudz pārspīlēti.

 

Trešā sērija - nosaukums "Vecie grēki neļauj tikt uz paradīzi".

Apskatoties uz šī (free skatījumi) cilvēka iepriekšējiem pārkāpumiem, visi pārkāpumi ir vieni un tie paši, jo vienmēr kāpj uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem. Nav izslēgums ka kāds no nākošiem nebūs pēdējais.

 

Noslēgums

Bani uz vienu stundu, ir pilnīgs stulbums un pilnīgi bezjēdzīgi. Chemij, lai es vairāk neredzētu banus uz vienu stundu, tas ir aFt!zmc`. Vismaz uz 2 stundām, ja baigi nepieciešams.

 

Beigas, aplausi!

 

#beef #izi #riltok #rekord #hypetrain #čifirsbeidzās #eskautkoaizmirsu100% #fūdsbest #rahhs****

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0