Sveiki izlēmu aiz gara laika atsvaidzināt savu sasveicināšanos ( iepriekšējā bija 2013.g oktobrī ) ir nākuši ļoti daudz jaunu cilvēku un varbūt kādam šis topiks šķitīs interesants ;)
Tātad īsumā sauc mani Mārcis - pašlaik ir 23 gadi - dzīvesvieta vēl aizvien palikusi nemainīga dzīvojos uz salas ( Apvienotā Karaliste ) nevaru teikt ka jūtos laimīgs šeit - bet kādu laiku šeit vēl būs jāpaliek - jo šogad vasarā iegādājos dzīvokli Latvijā - vēl bišķīt būs jāmaksā . Šeit dzīvoju jau kādu laiciņu - novembrī sāksies 3 gads .. bet visā visumā iepriekšējo savu dzīves daļu nodzīvoju Rīgā...
Runājot par sportu "jaunībā" regulāri apmeklēju zāli - paralēli spēlēju regbiju - lieliska spēle , nospēlēju 4 gadus - beigās gūstot rokas traumu nācās šo spēli uz laiku pamest - noteiktajam ārstu laikam izrietot pametu šo sportu pavisam . Kāpēc ? Īsti iemesla kā tāda nebija - bija pagājuši 6 mēneši , komanda mainījusies - vairs nevēlējos atgriezties .
Dzīves moto nezinu īsti nav tāda konkrēta bet citiem varu ieteikt to ka katrā bezizejā ir izeja un protams kad esi sūdos līdz kaklam nenokar galvu ;) Ceļojis pēdējā laikā neesmu bet vispār ir būts gan kaimiņzemēs ( LT-EST) un šur tur Eiropā - un protams šeit uz salas Traki atgadījumi man ir bijuši daudz - padsmitgados bez maz vai katru otro dienu - viens no tiem īsumā - bija karsta vasara , ja nemaldos kkāds 2004 gads - bijām mežā ar vienu pacanu atradām pie nožogotas teritorijas 2 mangaļu pudeles - attaisijām itkā ūdens nebija nu neko jāpaskatās moška deg arī tā mēs nometām atskrūvētās pudeles piemetām pāris spičkas un devāmies prom . Atradāmies netālu jo mērķis bija pasauļoties - pēc kāda laika acis iepletās lielā izbrīnā nereāli daudz un milzīgi melni dūmu mutuļi klāja visas debesis skrējām skatīties kas notiek - liela daļa meža izdegusi un turpina degt lielā sparā 2 strādnieku būdas nodegušas līdz pamatiem , paldies Dievam neviena dzīva cilvēka nebija , ķērām telefonu - 112 tur un tur deg - nomet klausuli un sprintā mājās lieki teikt ka tajās pudelēs bija kkāds krāsas šķīdinātājs kas deg fantastiski + cerams šo forumu neapmeklē Latvijas valsts policija
Sevi es raksturotu kā interesantu cilvēku ar savu humoru - komunikabls - vispār grūti sevi tā raksturot - apkārtējiem tas ir labāk redzams . Esmu savaldīgs - affekta stāvoklī gan par sevi neatbildu protams cilvēks sākumā ir jāizbesī. Lamājos maz - spriežat paši.
Nevēlos atkārtoties bet atsvaidzinu šo savu sasveicināšanos - hdd nosvilis gaidu algu ,vēl 2 dienas .. ēēēh. Aiz gara laika paņēmu rokās telefonu un sāku visu šito drukāt. Varbūt kāddam šķitīs interesanti.
Novēlējums pārējiem ? Godīgi nezinu visiem grūti ko novēlēt - tas jau individuāli - bet novēlu šim projektam nodzīvot vēl 5 gadus , attīstaties šādā garā un viss būs labi
Spēlēju ar niku - FIN. - palicia nemainīgs jau entos gadus - arī dzīvē mani cilvēki šādi sauc - pa ilgiem laikiem ja mani kāds sauc par Mārci man šķiet dīvaini bijušie niki nu nav gluži tādu bez cēes spēlēju Dotu - un nu jau kā pusgadu Dota2 - lipīga spēlīte - pirmo Dotu nospēlēju 6 gadus - cēes laikam jau 10+ gadi būs bet ar milzīgiem pārtraukumiem. Pēc kontras ēras sākās šī dotas ēra - tagad cenšos paspēlēt abus.
Esmu pabijis ļoti daudzos projektos pa šiem gadiem - gan lielos gan mazākos , adminēšanas pieredze arī liela , arī kā moderātoram gan MAINAM ir pieredze - bet pagaidām šeit par admina statusu nedomāju.
Lielāko tiess spēlēju war3 - bet gan jau atsākšu kādu dienu pubā. Paldies par uzmanību ..
āāā jā gandrīz aimirsu iemest bildi , nobildēju pats sevi burtiski pirms stundas lai iebāztu to šeit .
Bildes links apakšā.
Lai Jums jauks vakars - ja ir ķļūdas atvainojos - nav tik viegli pārskatīt jo rakstu šo topiku no telefona.
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Čaaaaav,diezgan interesanta sasveicināšanās
Izlasīju visu tekstu, labais
Sveikc :3
Sveiks Sveiks ;)
:P :D
jo watsap mai nigha
sup nigga
hello
čau
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
И тебе приует! :]
.
Caff! ;) :P
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
Bija interesanti palasīt, sveiks
Sveiks.
Sveiks!
Sveiks , vot sadas sasveicinasanas ir interesanti palasit , nevis anketas veida pilditu.
haayeee