bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
5
1
topic
Kādas ir Jūsu domas? | Priekš 21. gs Pozitīvi 90 % no 10% |
milkhouse`
Jauniņais
MILKHOUSE.exe`
#9G6FAM
212 atbildes forumā
Online: 6d 1h 48m
Redzēts 2021. gada 09. janvārī, 02:59
Pievienots, 2019. gada 14. oktobrī, 21:55

Sveika, tauta! Es ilgi prātoju un nevarēju ilgi saprast, bet tad izdomāju.. Vajaga viedokli no jums par situācijām, kuras nevar saprast tieši kickā.
Kā jau pēc tēmas nosaukuma domāsiet " Kāpēc 90 % no 10 %?"Es teikšu tā, 90 % cilvēku, kas uzturās forumā + cs'ā ir ļoti naidīgi, rupji un neko citu, kā uzdirst ne vietā un ne īstā laikā, bet 10 % ir cilvēku, kuri ir cilvēki, kas sēž forumous un csā kā cilvēkam vajadzētu, ieturēt kaut kādu cieņu pret otru. Es, protams, neesmu uzturējies visos Latvijas spēļu saitos, kā to ir darījuši vairums no mums.  Bet par to pohuj, lieta tāda, ka no 2007 - 2018 gadam nebiju redzējis kaut ko tik smieklīgu, kā šogad. Saka jau tā " cs varoņi spelēja 2010-2012 gadā, ka caur csu rīkoja interenta strelkas", bet kad pienācu pie Jums es sāku domāt, varbūt vairs nav 2019 gads, bet gan kaut kāds 2012? 
99 % šeit ir pilngadīgu cilvēku, bet raksta, kā būtu vēl savos tīņa 16 gados, ka visiem pēc kārtas ies dot pa rīkli, jo redz otrs cilvēks ir dzīvs, varbūt nepatīk viņa ekstince, bet tāpēc jau nevajaga otram kaut ko virsū braukt.
Piemērs : Zīle, es šim aiz gara laika csā paprasīju cik procenti viņam ir angļu valodas eksāmenā un sāku kacināt, tālāk viņš sāka uzvesties, kā 8. klasnieks, kas sāka lietot vārdus, kuru nozīmi neizprot, tāpēc atļāvās teikt. Pēctam viens otram mieru likām, vienu dienu iegāju serverī un sāku izteikt provukāciju citam, lai apgūst flash skolu. Tad Zīles kungs sāka atkal lietot nepiedenīgus vārdus, kuram vispār nebija nekāds sakara. Jūs, protams, būsiet viņa pusē un priekš Jums kādu nodirst ir, kā narkotika. Ja kickā kāds oldschool vecis nav kādam uzdirsis visus vārdus, tad viņš nav paēdis.
Tālāk, SintijaL. Es pirmo reizi redzu sievieti 24 gados, kura ir pilnīgs dārzenis galvā, Jūs, protams, aiztāvēsiet viņu, jo viņa ir sieviete un es esmu kaut kāds 20 gadīgs čuvaks, kas neko nesaprot. Tieši otrādāk Es redzu vairāk sievietēs, nekā Jūs to jebkad redzēsiet. Protams, visas jau nav , kā es uzskatu, bet lielakā daļa. Es strikti vērtēju sievietes, un viņa priekš saviem 24 gadiem ir smieklīgs cilvēks.
Cilvēks, kas ļoti man acīs ir iekritis ir slavenais G$ Shooters.. Esmu dzirdējis, ka viņš ir pilngadīgs, bet nu lai nu paliek. Viņš sevi uztver, kā gangsteru internetā, pārēja, lielākā daļa kicka banda viņam piekritīs un viņu atbalstīs, un , protams, būs viņa pusē. Es nezināju, ka šis cilvēks zin labāk mani par mani pašu, es nezināju, kas ir shlavas bērns. A kāpēc Shlavas bērns esmu? Nu, teiksim tā, zem cita nika šim HS ierāvu, forumā prasīju, lai uzraksta vēlrezi, ignorēja. Tālāk, šodien, intereses pēc pajautāju vēlreiz..Uzreiz saka, ka lai eju Ts3 un pateiks, kas es tāds esmu, un teica, lai braucot , ka man iznesīs purnu. Bļe, man smieties vai raudāt? Jums tas, protams , šķiet normāli un kruti, bet paskataties no malas.. cs 1.6 uzdirst un vēl saukt uz kaut kādu interenta strelku. Bļe, nav vairs tie csa gadi, kad tas bija populāri un smieklīgi. Mēs katrs pieaugam un sākam savadāk uztver visu, kā es. Man šis šķiet jau smieklīgi. Pirmo reizi redzu, ja cilvēks, kas tev kaut ko udirsa, un tu mēģini saprast, kāpēc viņš tā ir darīijis, viņš tev pretī saka, ka iznesīs purnu. Tā dara 20+ gados? Man tas atgādina 4-6. klasi . 
Tālāk es , protams, nerakstīšu, jo par bastardu vispār nerunāsim, bet Jums tas arī šķiet normāli. Bet šis raksts ir tikai tāpēc, ka neesmu redzējis nevienā forumā, kur topā ir kādu nodirst un izlikties, ka neko nezina, vai arī šeit tas ir kaut kas " spešal"? Davai, sāksim kopīgu nodiršanu ar tiem, kuri šeit ir neilgu laiku, jauniņie, un kādu laiku. Jeb šeit ir tā, vairak uzdirs, vairāk saņem kko balvā? PAr ShoKKuru arī labs cilvēks ir teicis, kas šeit vairs nav. " Viņš bija par stulbu, lai atbildētu pretī gudri" Tātad, sanāk, ka ShoKKurs atbalsta interneta prikolus un izliekas, ka neko nesaprot? Visticamāk pēc šī es dabūšu pa galvu, bet katrā ziņā. Atstāj savu viedokli lejā. Jo man liekas, ka lielākā foruma spelē forumā ir " Nodirs otru ar tādiem vārdiem, ar kādu viņš neslimo". 
Nezināju, ka es un, protams, citi slimo ar debīlismu, daunismu un sazin kādiem vēl tur.
Labi, es, protams, pats ienīstu cilvēkus, bet nejau tur katru dienu teikt kāds viņš ir , jo es zinu, ja cilvēks ir vesels, kāpēc viņam teikt, ka viņš ir daunis? āā, nu ja 21. gs
Šis nedaudz atgādina manus 16 un adminēšanu pie Kārļa (Kiwix). Pats mudināju spelētājus uz dracu un banoju ārā, šeit ir tas pats, bet ar vēl lielāku kolektīvu, bet man bija 16, nevis 20-24, kā to dara vairums no Jums.
p.s - Šī nav sūdzēšanās, vēlos uzzināt no jums, vai tā ir patiesība, ka kick ir top 1 komuns Latvijā , kurš dirš kuram katram. Chemijs pats zin kādi laiki bija Playline, labi bija viens Clouds, kas bija ar nerviem slim,s bet nejau dirsas, kā šeit ir atļauts.



 

Pēdējo reizi rediģēja milkhouse`, 2019. gada 14. oktobrī, 21:57.


 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 4h 37m
Redzēts Vakar, 21:56
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 14. oktobrī, 23:09
0
post

Man mazliet nepatīk tas ka tu takā centies nopietni pasniegt to ka uzvedies kā piaudzis cilvēks un citiem tā arī vajadzētu uzvesties, un talāk tu vnk lietotāju nosauc par dārzeni, bet ok.

es pilnībā piekrītu ka vidējs lietotāja vecums ir krietni augstāks kā vecums kādā viņi uzvedas forumā, BET tu laikam nesaproti galveno tā būtību ka šis ir internets un daudzi šķiet tieši izmanto iespēju uzvedies kā jaunāki un ka var teikt visu ko grib, nevis kā tas ir dzīvē kur katram vārdam ir sekas un par visu ir jādomā... utt :D

Secinājums ko es cenšos pateikt:

Vispārīgi skatoties liekas ka būtu foršāk ja visi būtu laipnāki un kartīgāki, bet, manuprāt, ja sāktu tā šķirot/kontrolēt cilvēkus, pazustu lielākā daļa jautrības un haossa  un brīvības kas pamatā te uzturēšans tieši padara tik interesantu.

milkhouse`
Jauniņais
MILKHOUSE.exe`
#9G6FAM
212 atbildes forumā
Online: 6d 1h 48m
Redzēts 2021. gada 09. janvārī, 02:59
Pievienots, 2019. gada 14. oktobrī, 23:15
0
post

Chemij, atceries Playline laikus, tur visi bija draudzīgi . Eds*, kurš to laik csā vēl kko pazaudējis, kurš jau bija vectēvs, es ar viņa dēlu kapāju samp, kad viņam pašam bija 25+ , pie tam zvuks, arī. Čuvakam 30 gadi, vai cik bija tobrīd. Bija vēl tāds Resnais, kurš arī bija lil bit borzīgs, bet arī. Kad tupējam JB, kā Enemijs izteicās " Sīkais ar smieklīgo balsi" Neviens neko neteica, lai pazūdu no CT's, dēļ balss. Šodienā tas jau būtu, kā lode. Visi lielie kungi dirstu cilvēkam, kuram balss vēl ir sīka, lai pazūd. Bļe, šeit ir domāts, ka cilvēki, jeb tīņi agrāk bija pie pilna prāta nekā šodien tas ir. Ienāk kaut kāds Georgs un tik diršas, viņam piedos, jo viņam kir pāri 20 . Tas pats ar LAtvieti, viņam 18, lkm, arī dirš vienā diršanā viņam. Mēs tak visi esam cilvēki, tik līdz ja bazar par tevi, tā srazu " e vcho ebanuljies?" Bet ja zābaki kko saka citam, tad pārējie kickieši " Davai, ja snemaju vidak" Apmēram, kaut kā tā. 


 

SintijaL
Meitene zeltene
Veterāns
peļuks
7448 atbildes forumā
Online: 362d 14h 30m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2019. gada 14. oktobrī, 23:20
0
post

pēc tā visa ko tu vislaik raksti, esi lielāks dārzenis. nesaprotu ko tu gribi panākt. no manas puses vispār nekas tāds nav pateikts tev. 

Bet saprotu ,ka nav jēgas pat atkal par to runāt. tik ļoti ieciklējies.

G$ SHOOTER
Jauniņais
TOPLV TARZĀNS
141 atbildes forumā
Online: 95d 17h 57m
Redzēts 17. aprīlī, 12:31
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 14. oktobrī, 23:51
0
post

Pagaidi, ko tu te tagad vispār nes, kāda braukšana, kāda vispār sišana? ;DDD Parādi man precīzus skrīnus, kur es tevi esmu saucis uz kaut kādu strelku vai kaut ko tādu, es tevi 1 reizi aizskāru un no tās dienas, tu ta ka tāds bērns, nevari mani likt mierā. Es par tevi vispār jau kā par tādu biju aizmirsis un tu man te vienkārši sāc pēc pāris nedeļām kaut ko ienāc un sāc dirst virsū dd2 kick serverī + metā tagad pats gudro? Tu pats esi kā tāds apvainojies dārzenis, kurš par katru sīkumu sāks piesieties. Iemetīšu visu šodienas inferno dialogu, kur tu nevari likties mierā un tā vien pats uzprasies, lai tev uzdristu virsū, jo, manuprāt, tev galīgi trūkst uzmanības. Visticamak tu visu šito taisiji tikai tapec, ka tevi nodirsa pāris cilvēki kickā un tu vienkārši izdomāji kaut kur pasudzēties par savām problemām, nebrīnos, ja pret tevi dzive izturās tapat kā šeit, bet nu tev pašam labāk zināt. Neliels gabaliņš no tavas drāmas -

milkhouse` :  Ne, Dragon, G$ ir interneta varonis, jau 3 ned gaidu no vina veelreiz to smuko teicien
milkhouse` :  Levits, ko tu doma par G$ Shooteru? Interenta varonis. 3ned gaidu lai vēlreiz pasaka smukos vārdu
G$ SHOOTER :  ienaac
G$ SHOOTER :  ts3
G$ SHOOTER :  parunaaties ar mani
milkhouse` :  āāā, caur internetu tikai?
G$ SHOOTER :  nu dzive es tev srazu j****u salauzt
*DEAD* milkhouse` :  Nenakšu, jo kam man TS3 vairs, ja nespelēju 24/7

full demo - https://failiem.lv/u/83qcdrph#sign_up">https://failiem.lv/u/83qcdrph#sign_up

 

 

Pēdējo reizi rediģēja G$ SHOOTER, 2019. gada 15. oktobrī, 00:14.
Remember-ME
Lietotājs
Čūpis
1480 atbildes forumā
Online: 27d 4h 17m
Redzēts 2022. gada 06. aprīlī, 21:07
Pievienots, 2019. gada 15. oktobrī, 00:13
0
post

Tas ir internets, ne privātā un realā dzīve. 

Ik pa laikam man arī ko uzdrukā kad es esot tāds .... utt.

Bet parsvarā tie paši cilvēki ir ar mazliet vēl baltu olbaltum vielu uz lūpām un nekur diži vairāk savas emocijas nevar izspert kā interneta vidē.

Manuprāt, bezjedzīgi ko tādu teikt, jo pēkšņi ne jau visi sāks būt normālās normās.

Man personīgi pilnīgs pohujs par to ko runā šeit, jo tādi cilvēki acīs ir nenobrieduši bikšu slapinātāji.

Un šo jau vairāk kā skaidrs nevar uztvert nopietni, šis ir internets!

milkhouse`
Jauniņais
MILKHOUSE.exe`
#9G6FAM
212 atbildes forumā
Online: 6d 1h 48m
Redzēts 2021. gada 09. janvārī, 02:59
Pievienots, 2019. gada 15. oktobrī, 05:43
0
post

Vispār, shooter, es no tevis prasīju, lai tu vēlreiz pasaki man "shlavas bērns". It kā neesmu dzirdējis, ka mana muttere ir kuce 🤔


 

bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 15. oktobrī, 09:15
0
post

nu te tochna lielaakaa dalja ir kautkaadi pedaalji :> vissvairaak smiekli naak par kautkaadiem interneta chatboxa sievieshu koljiitaajiem =dd bet nu netruukst jau arii normaalu pasazhieru -(

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3437 atbildes forumā
Online: 131d 3h 8m
Redzēts Vakar, 15:44
Pievienots, 2019. gada 15. oktobrī, 18:59
0
post

Man nav ne jausmas, kāpēc es te rakstu, bet te nu es esmu.

Runājot par to, ko esi minējis, tas tak ir normāli, un tāda diršanās vienmēr ir visur pastāvējusi. Tas, ka kaut kur šur un tur ir bijis maigāk, jā, man ar liekas, ka agrākos forumos bija mazāka diršanās, bet es tobrīd tam arī pievērsu lielāku uzmanību, kamēr tagad man ir pilnīgi pie vienas vietas. Vai administrācija to var kaut kā labot? Uzskatu, ka nē. Ja tagad sāks visus slānīt, tad ilgu laiku nebūs vienlīdzības un beigās būs vēl lielāka diršanās. Kā jau pats teici, cs 1.6 forumu vidējais vecums šobrīd ir liels, virs 18, un tas noteikti ir daudzkārt lielāks nekā pirms gadiem desmit. Līdz ar to arī leksika ir krietni mainījusies.

Ja tu ļauj katram cilvēka teiktajam ieķerties sirsniņā, tad manā skatījumā tas ir galīgi lieki. Es ticu, ka eksistē daži ĪPAŠI RETI gadījumi, kas patiešām ar sakostiem zobiem kādam grib ieriebt internetā, berot lamuvārdus, bet, manuprāt, teju ikvienam lamuvārdi ir veids, kā izlādēties, kā troļļot, kā nepārprotami izteikties, vai varbūt vienkārši tas ir veids, kā viņi runā ikdienā (diemžēl). Domāju, ka gan šūteram, gan Sintijai ir pilnīgi vienalga, ko tu viņiem saki, jo viņi prot nošķirt lamuvārdus no reāliem strīdiem. Saprotams, ir jāpazīst robežas.

Sāc ar sevi un limitē savas darbības. Es pat neatminos, ko tu man reiz foruma čatā teici, bet tu ilgu laiku esi bijis pirmais un vienīgais manis bloķētais lietotājs. Forumā esi kā negaisa mākonis, kas vāc nevajadzīgas negācijas un pēc tam sper visas ārā.

Un tas, ko tu minēji par laipnu sagaidīšanu JB serverī, kurā mazos bez balss lūzumiem pieņem, ir tīra labi noskaņotu cilvēku sakritība. Atceros, kā spēlēju 2008. gadā un vēl dažādos JB, un mazos kā izēda toreiz, tā arī tagad - situācija sliktāka čista nav palikusi.

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 454d 22h 19m
Redzēts pirms 31 minūtes
Pievienots, 2019. gada 15. oktobrī, 19:06
1
post

cau, man garso kaltēti banāni

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

eena
Jauniņais
30 atbildes forumā
Online: 36d 21h 58m
Redzēts 2023. gada 06. februārī, 16:12
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 15. oktobrī, 23:59
0
post

neredzu starpību kā bij pirms tiem taviem 10 gadiem, un kā ir tagad. lohi tāpat ir un būs vienmēr un visur. kāds tev liekas lohs, kādam tu..

 

pa lielam no topika jēga 0, tāds bezprigels vien sanāca, bet nu domas izteikt šeit ir atlauts ikvienam, jā

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 16. oktobrī, 00:23
0
post

*okey, lai jau jautrība sākas. 

 

*Jā, Zīle ir viegli aizvainojams, iespējams u know it , bet cik saprotu, pats savā veidā viņu centies motivēt uz strīdiņu , vai vienkārši gribēji iedurt sirsniņā cilvēkam ar to jautājumu. Un pretī saņēmi Zīles MAD AS FUCK attieksmi , kas parasti nav pārāk jauka , tā kā šajā ziņā sparotu arī Tevi. 

 

*Runājot par Sintiju, Tu pats ar viņu meklē problēmas, arī šodien ne no kā izdomā viņai piesieties, liec viņu mierā, būs Tev miers. Tie Tavi uzbraucieni arī bija diezgan ļevi, bet tas ir tikai mans personīgais viedoklis. Un es nesaprotu kas Tu tāds esi lai strikti vērtētu nepazīstamas sievietes, vai arī, kam Tev tas ir vajadzīgs? Nepievērs uzmanību un dzīvo mierā. 

Tālāk ...par Bastard, mmm,hmm...nav ko teikt. Dzērumā ienāk, pamurgo, pazūd. Pa lielam cilvēks kurš te ieskrēja un tik pat ātri pazudīs no šejienes! 

 

" es vairāk redzu sievietes nekā Jūs jebkad redzēsiet" , Tu ko , ginekologs? Vai arī meitenēm nadziņus liec , ja tik daudz sievietes redzi? Gribu zināt kā Tev tas izdodas, varbūt mainīšu profesiju , vai regulārāk atradīšos tur kur Tu ,jo man arī patīk sievietes! 

 

Tālāk, tā diršanās ir atļauta jo pats čemijs ir samērā maigs un cenšas visus saprast, dot otru iespēju un ar banošanu , sodīšanu pārāk nenodarbojas. Varbūt jābūt biš striktākam? Varbūt lielos "dirsējus" vajag apklusināt uz ilgāku laiku? Pagaidām visi runā to un cik daudz vēlas iztiekos bez mutes aizvēršanas + te ir reāli daudz cilvēki, katram savs garastāvoklis, raksturs un sazin kas vēl, bet galvenais ir neņemt visus tik ļoti pie sirds. Man pašam 14 gadnieks piedraudēja iedot pa galvu pāris dienas atpakaļ. 

 

Un jā, ja Tu meklē problēmas, Tu viņas atradīsi, ja būsi mierīgs, kontaktēsi ar cilvēkiem kas Tevi interesē, neiekritīsi nekādos strīdos vai beefos, vai sazin kur vēl. Katrs pats savas laimes kalējs. Un daudziem patīk tie strīdiņi, man pašam dažkārt patīk padiskutēt ar pilnīgi pretēji domājošiem cilvēkiem. 

 

Vai tik Tu gadījumā pats neesi agresors uz šādām situācijām un uz tām atbildēm ko Tevi sniedz, Tu nepaliec pārāk karstasinīgs un paņem pie sirsniņas par daudz? Man personīgi te baigo problēmu nav, ir daži mazi strīdiņi pārsvarā. 

 

holāā, fūdiņš ir kaut ko samurgojis, bet nu ,esmu biš samiegojies, tāpēc varbūt tik murgaini šis un tas var izklausīties. Peace. 

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2019. gada 16. oktobrī, 00:44.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

John Doe
Jauniņais
8 atbildes forumā
Online: 2d 3h 39m
Redzēts 2020. gada 20. decembrī, 01:31
Pievienots, 2019. gada 16. oktobrī, 00:39
0
post

Paskatieties uz kautvai neitrāliem komentāriem tādos ziņu portālos kā tvnet, delfi un apolo. Katrs otrais komentārs ir ar rasisma noslieci vai naida kurināšana. Tā ir tā mūsu interneta kultūra. Šos komentārus neraksta 14 gadīgi puikas, bet gan 25+ un pat 50 gadīgi cilvēki. Tas ir internets un tas tā vienmēr būs. Kompleksi kas sēž dziļi cilvēkos nāk ārā, kad viņi sēž pie datoriem. Viss , kas tev atliek ir izvēlēties vai tu nolaidīsies līdz viņu līmenim vai ieslēgsi ''pohuj''. Kā Lauris teica "Ņem to visu vieglāk"

Man pašam šeit kickā serverī ir bijuši gadījumi, kad mani sauc par nabagu, par bāreni, par bomzi utt. Iedomājies cik tas man ir smieklīgi, kad puika kam mamma vēl dod naudu, mani nosauc par nabagu, kam ir drošivien lielāka alga par visu viņa ģimeni kopā? Un man nav jāsūta konta izraksts, lai kautko pierādītu. Es vienkārši pasmejos. 

Kick manuprāt cīnās šajā jomā daudz. Gan auto Gag, gan zvaigznītes, gan admini gago. Ir okay. 

Savukārt Milk, jautājums Tev -  ''Es redzu vairāk sievietēs, nekā Jūs to jebkad redzēsiet. Protams, visas jau nav , kā es uzskatu, bet lielakā daļa. Es strikti vērtēju sievietes''.

Ko tu ar to domā? Tu esi baigais sieviešu pazinējs? Vai tu jebkad esi pieskāries klitoram un zini kur viņu atrast? Varbūt ir iespējamas privātstundas pie tevis, ja jau tu tik daudz zini. 

Tiekamies dd2 :)

 

𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘
Lietotājs
SlowDown
1389 atbildes forumā
Online: 130d 2h 27m
Redzēts 16. aprīlī, 12:32
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 16. oktobrī, 11:51
0
post

Man garšo mandarīni. 

 

 

Brīdināts (c) schoKKur-

Pēdējo reizi rediģēja sсhoKKur-, 2019. gada 16. oktobrī, 11:57.

𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
Biedrs
❤Детка, ты мой кайф❤
⸸⁶⁶⁶⸸
6871 atbildes forumā
Online: 409d 4h 50m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 23:13
8 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 16. oktobrī, 12:12
0
post

Ja dzīve nav izdevusies , tad vienīgā vieta kur flexot un tēlot no sevis "batju" ir nets. Tā tas vienmēr ir bijis un vienmēr būs, nevajag cerēt uz idealizētu interneta vidi.  Neuzskatu, ka šeit tas notiek tik bieži un tik smagi, ka par to būtu tagad jādiskutē, pārsvarā tam visam ir provokācijas.  Tā kā savācies, neņem visu galvā un dzīvo tālāk, laimīgs. Neviens cits tā pat nevar ietekmēt tavu dzīves gaitu ar tupu heitu.

 

p.s. Dzīvē Tu tak ar kādam uzdirs , kādu nodirs utml. Neviens taču no tā nav nomiris.

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 8h 54m
Redzēts 27. martā, 20:43
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 16. oktobrī, 12:34
0
post

Normāla kick attieksme.. Amm es nekad nevienu no taviem minētajiem lietotājiem neaizstāvētu, jo nu man besi 99% cilveki kickā :D

Bet nu jā... kā remembers minēja, tas ir internets.. Visiem ir pofig ko saka un kam saka, tapat ļoti maza cerība ka kāds kaut kur satiks kādu.. Tas pats variants ir man ar to sīko obeliku, viņš mani tā aizvaino, jo ir aiz ekrāna ar saviem 14 gadiem?..  Bet nu čill... pie visa šitā ir jāpierod

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0