bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
5
0
topic
Aljo no John Doe
John Doe
Jauniņais
8 atbildes forumā
Online: 2d 3h 39m
Redzēts 2020. gada 20. decembrī, 01:31
Pievienots, 2019. gada 26. septembrī, 23:59

Sveicieni visiem!

Ilgāku laika periodu, novēroju kā darbojas serveris, admini, spēlētāji un viss beidzot nolēmu sasveicināties ar jums visiem. 

Sāksim ar to ka man ir prieks, ka nemeklējot atradu kautko, ar ko es varu aizņemt savu brīvo laiku, par cik tas man šobrī ir daudz. Bet visu pēc kārtas. 

John Doe ir mans foruma niks, gan cs niks. Man ir 29 gadi un šobrīd man ir daudz laika, jo darbā kurā es strādāju ir beidzies projekts uz nenoteiktu laiku. Pirms 9 gadiem es savu studiju laikā spēlēju cs 1.6 un tad nu šobrīd pēc 9 gadu pārtraukuma esmu atgriezies. Nolēmu , kad dzīvē ir sasniegta stabilitāte, ienākumi un ģimene, tad ir jāatrod laiks arī sev. 

2010. gadā iestājos Latvijas Jūras Akadēmijā. Un šobrīs strādāju par 2nd Officer uz kuģiem, kas atbild par kabeļu instalāciju konkrētos rajonos, lai savienotu vēja turbīnes ar piekrastes pilsētām. Līdz ar to, esmu apceļojis gandrīz visu pasauli un bilde pie baseina ir no TOBAGO, kas starp citu ir tālu , tālu prom un reiz bija Latvijas kolonija.

Savienot dzīvi krastā un jūrā ir grūti. Izveidot ģimeni un to uzturēt ir grūti, it īpaši Latvijā. Bet strādājot par stūrmani uz specializētiem kuģiem alga ir brīžiem neaptverama Latvijas iedzīvotājiem. Tapēc, pirms 9 gadi es izdarīju savu izvēli un par to nenožēloju.

Brīvajā laikā aizraujos ar BMW un BMW tuningu. Pašam ir BMW 530 M performance. Ja kādam šeit ir, labprāt pačatotu par BMW problēmām :) 

Ik pa laikam piedzeros ar draugiem, bet kurš gan to nedara. Un ja jums ir draugi, kuri jūs visu nakti var nostibīt cauri vecrīgai un vēl beigās iepazīstināt ar kādu meiteni, tad jums jau ir vairāk , nekā daudziem citiem, kuriem labākais draugs ir printeris vai dators.

Ja tu ,lasītāj, esi ticis tik tālu, tātad es tevi esmu pamatīgi nokaitinājis dd2 serverī iespējams. Tā kā nāku no OLD School klases, tad nevienu citu serveri nespēlēju, kā klasisko dd2. 

Tā kā labais tonis saka, ka ir labi novēlēt kautko. Teikšu tā. 9 gadus atpakaļ, man nebija ne jausmas ko darīt ar savu dzīvi un uz kuru pusi iet. Jebkurš cilvēks, jebkura mazākā saruna jūsu dzīvi var apgriezt kājām gaisā. Ķeriet momentus un iespējas. Studējiet vai strādājiet tik ilgi kamēr asinis nāk no deguna, bet turiet sev doto solījumu. Esiet tikpat veiksmīgi, kā kick.lv. Arī kick.lv ir iespējams kāda sapnis un tūkstošiem stundu darbs. 

Paldies visiem adminiem, puikām un meitenēm par laipno sagaidīšanu.

Lai neliktu bildi, es ielieku jums video no 2013. gada, kad sāku savu karjeru jūrā :)

 

 

 

no-legal
Jauniņais
Svarshiks
188 atbildes forumā
Online: 44d 5h 35m
Redzēts Vakar, 09:53
Pievienots, 2019. gada 18. oktobrī, 20:10
0
post

Esi sveiks

Yuuki
Jauniņais
1 atbildes forumā
Online: 32m 19s
Redzēts 2019. gada 03. novembrī, 20:09
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 20:05
0
post

Sveiks!

Hvz
JB Admins
☭Bring PSRS back☭
1270 atbildes forumā
Online: 84d 21h 57m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 20:24
0
post

Heyyyo!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0