bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
8
2
topic
Banned by Kiwi .
Remember-ME
Lietotājs
Čūpis
1480 atbildes forumā
Online: 27d 4h 17m
Redzēts 2022. gada 06. aprīlī, 21:07
Pievienots, 2019. gada 20. novembrī, 18:00

[CBAN] You are banned from this server 
[CBAN] You can complain at : ick.lv 
[CBAN] Banned nick : Remember-ME* ( Remember-ME* ) 
[CBAN] Time remaining : Permanent ban 
[CBAN] Reason : wh 
[CBAN] Ban IP : 46.109.96.60 ( 46.109.96.60 ) 
[CBAN] Ban Steamid : STEAM_1 : 0 : 1225047299 ( STEAM_1 : 0 : 1225047299 ) 
[CBAN] Admin : Kiwi : ] 
**************************************

Demo: https://failiem.lv/u/v254ktd3">https://failiem.lv/u/v254ktd3

Screen , nav diemžē, jo bans tika likts no web site kad biju serverī naktī.

Piebildīšu , tā kā mums ir tikai viens BT , un normālam projektam ar pietiekošu apmeklētību, būtu jaizskata 2 cilvēkiem vismaz. Kā arī pats BT uzlicis ir ban. Raksti momentus , pirms raksti paklausies austiņas , un pačeko radaru, vai ari paskaties dmg vai tiek uztaisīt caur bind /me VIP

Vēlams izskatīt apelāciju cilvēkam , kuram ir pieredze , nevis kurš saprot kas ir TTT serveris un sazin par kuru vēk zin. /piemēram capture/, 

Vecīt spēlēju 15 gadus čilla, un mani pazīst jebkurā Latvian Gamming projektā. 

Jauku skatīšanos.

EDIT:

Izlasīju Tavu aprakstu 80% no taviem tekstiem : ''Es darītu tā, es darītu tā''. Čali visi spēlē vienādi? , ej pasēdi biežak iekš dd2 un tad sāc domāt kā kurš dara. Izskatīšu demo , un būs Tev fruktiņ atbilde. 

 

2:19 Standart spots tas ir , katru raundu tur var teikt kāds enemy ir, it īpasi 2x2. Un taisot dmg es redzu cik ņemu nost un nick.

3:24, Tu smejies, tas nav pat moments.

5:59, lūk pirms tam tiek man šauts ar awp, lūk saprotu kad awp no ct puses standarā ir tikai 2 vietas kur kāds ir. Uzmetot abus fb , sadzirdu soļus uz ct spawn pusi , kā arī nepušoju iekšā , paskaties man sanāca tikai otro fb iemest normāli. 

6:47, Last one ir kill, paklausies cik ilgi ir līdz c4 explosion , tātad noteikti cts taisa defuse, lūk ar pric un doubled izvilku pric uz enemy. Sākumā vispār domāju kad tur ir tikai viens. Tāpēc nemaz otru nepamanīju un nepaspēju nošaut, jo loģiski būtu šāvis to kas taisa defuse.

14:46 Nespaortu Tavu rakstīto līdz galam, bet Tu nedzirdi kad nāk pa a2? 

14:58 , Tur viss dzirdams sākumā ar knf spr un pēc tam skrien b2 , just def, noteikti enemy ir bijis sarkans.  Lūk, jo es manuprāt trāpiju tiki 1 hit.

15:12, Tas Tev sķiet moments, es ja trāpu ar m4a1 caur durvīm, saprotu ka enemy ir sarkans , kāpēc man atkāpties ja man ir dgl un varu kill. 

15:26 centos izšaut, un fast swich, bet nekas neizdevās, Pa priekšu skrien man komandas biedrs un ļoti labi redzams kad apšaude nāk no labās puses , ne no planta.

15:51, enemy skrēja , nemaz neskatījās uz mani , varu ček taisīt , jo tas neizņem nekādu laiku , ja tiktu man uzreiz šauts pretī no manis nemaz nebūtu čeks, Kā arī uzmeott 2 fb , parasti paliekot baltam ekrānam , tur arī enemy stāv, paskrien R caur C ar 2 fb un reizes 4/10 tur būs enemy , ja būsi uzmetis 2 fb.

15:57 Es viņu jau iepriekš pamanīju, tāpēc nekur krasi nerāvu pric, kā arī es nepārvietojos vispār walk , bet ar doubledk. Nesapratu, apstāšanās sanāk iet ar duck.?!

17:41 Kāpēc man būtu jāskrien augšā, ja paskaties game style, es ļoti reti pushoju caur B, bet gan palieku b2. pēc tam ieskrienot , es nemaz neemsu nomainijis uz wep , bet gan esmu ar nazi. Ar Tavu wh es nu noteikti sagaidītu enemy ar knf.

17:55 Ieskrienot enemy man vēl bija he rokās , paskaties slowā. Un ja redzētu enemy , nemaz nemainītu uz he. Ne tā?!

20:28  Tādi raundi ir vēl 10 , tagad izskatās kad meklē iemeslu ar vien to kāpēc tu liec 1x, 2x scope zoome un noņem, neškiet smieklīgi!

20:54 , ņemot ar 2x zoome, platformu var visu parskatīt ar awp, kāpēc man pēkšņi pric likt uz devītnieku, ja vispirms varu čekot platformu , kā arī jumps var saskatīt uzreiz enemy.  

21:03, piekrītu šeit , pilnīga haļava,  Norakstītu es tavā ziņā arī uz no smoke momentu. Bet just luck.

21:48 Ja būt , tad būtu . Taisnība būtu nācis pa leju, būtu iespējams es dead.  Bet tas jau nav moments.

22:21 , centie jau atrast pilnīgi nevajadzīgus sīkumus, ļoti daudz raundus , skatos ar awp, ja sadzirdu kādu skrienot uzmetu he , lai redzu ar VIP vai kāds nav tuvumā b2 vai aiz durvīm, paskaties demo , tādi ir daudzi momenti, un ļoti daudzos es izmetu vienkārši he, nenoņemot nevienu dmg.

23:11, Un Tu nedzirdi kad enemy ieskrien b2 , nedzird to kad tur ir 2 , bet , kurš ieskrien skaidri dzirdams , un es ar fb nekur neskirenu izmetu caur durvju sparugu un palieku ari savā vietā, nevis pushoju.

23:15 Tu jokojies, es ne ar vienu lodi netrāpiju enemy, Smejies?! Kāds vēl super defs, ja es būtu enemy kill caur kasti vēl varētu ko varbūt teikt, bet es pat dmg neuztaisīju. Tie nu gan Tev ir super defi ^^ 

24:42  Tādi momenti ir katram spēlētājam ari iesācējiem, kad ar scope turu un kāds skrien, Moments 0.

36:39, paņem 2 x slowā , es viņu nepamanīju kad jau pric tika uz a2 likts, pamanīju arī viņu , pirmais hit bija arm vai hs, tāpēc arī tik ātri kill bija, nebūtu trāpijis pirmo hit galvas rajonā , nebūtu kill. 

36: 49 . Ja domā one tap , kurš tika zefīram uztasīts , nekas dižš , vienkāršs kill, bet ja domā pēc tama ar awp, es sākumā čekoju zaļo kasti un goose , bet sadzird kad skrien no a1, un Tu no nedzirdi, kad esmu tikko uznācis par trepēm dzird tikai no muguras, bet kad es skatos uz zaļo kasti ir konkrēta skaņa kad nāk no a1.

39:05 , čekoju c , vai tur kāds nav , kad pagriežos uz a2 tur enemy, viņu sadzirdēt nevarēja, gan es, gan viņš iet slowā, tikai paskaties ko viņš dara stāv uz vietas, un tieši pa vidu a2 platformai, tādus kilus uzreiz ir jāņem ar no scope.

39:54, tur viss ir milisekundēs, un pirmais enemy sagadījās tas , jo kāpjot augšā čekoju ieeju uz b plantu, un tāpēc tas enemy pirmais tika kill.

43:34 dzird kad enemy skrien arā un tieši tad liek scope. paklausies slowā.

 

Izskatījos tavus momentus. Sakarīgi izskaidrojumi , tikai Tu salīdzino visu ar sevi, bet spēles laikā un skatoties vēlāk viss bieži vien ir savādāk. Par momentiem, saredzu 1 nesakarīgu momentu , varbūt vienu uz ? zīmes. Bet pārējie ir vienkāri tāpēc kad Tu spēlē savādāk. Palasi manus raksturojumus Tavajiem dotajiem momentiem , un gan jau pats sapratīsi izskaidrojumus.

 

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Remember-ME, 2019. gada 20. novembrī, 19:31.
Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 14h 11m
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 20. novembrī, 18:12
0
post

02:19* - pārāk precīzs čeks tieši uz skrienošo enemy uz goose, kad tur jau viss bijis tīrs - tas nemaz nav default spots, kur likt mērķi.
03:24* - atkal baaigi precīzs čeks tieši uz enemy, bet nu, tā kā enemy izdara ātru kill, nekāda ātrā reakcija neseko.
05:59 - iemet divus flashus ct midā, un tā vietā, lai papushotu noflashotos enemy, tiek izdarīts random čeks, pat neejot garām pirmajām durvīm, bet skatoties caur spraugu.
06:47 - man šeit nepatīk pāris sīkumi. Pirmkārt, tā enemy kalaša bija ļoti tuvu, es noteikti uzmanītos, ka nav push uz manu pusi, bet te pilnībā nav piesardzības. Otrs - tā iziešana ar visu scope uz enemy caur sienu, konča...
14:46 - nu nē. Strīdīgi jau ir tas, ka pēc 1 soļa tik laicīgi ej aizsegā, bet pavisam strīdīgi ir fakts, ka tev šī skaņa bijusi gana, lai precīzi izietu ar mērķi uz enemy (pretiniekam iznākot, mērķis netiek vilkts uz reakciju pa labi, bet tu ej uz priekšu un mērķis jau priekšlaicīgi "aizslīd" pa labi).
! 14:58 - Ja gribi uz dullo šaut pa enemy, kurš pēc skaņas tur jau ir SEN aizgājis, tad sagaidu bērienu, nevis vnk pāris ložu spreju, ar kuru bez reālas iespējas pēkšņi trāpi tieši pa enemy. Tā iespēja ir 1 pret 100.
15:12 - pēc tam, kad izber visu emku, tie deagle šāvieni ir nodevīgi precīzi. Vēl jo vairāk - tā kā tas awp tur joprojām atrodas, viņš jau bija gatavs pa tevi šaut, tāpēc es tās deagle lodes tavā vietā pietaupītu, lai šautu pa enemy caur spraugu. Tā iespēja, ka tu kaut ko sagrābsi ar deagle caur sienu jau ir baigi nereāli.
! 15:26 - izskatās pēc mega apjukuma. Pirmkārt, jau kaut kā "nejauši" sanāk apstāties tieši tā, ka tiek izčekots pretinieks ar mērķi virsū. Bet otrkārt, un pašu galvenokārt, šāviens ar awp pa to neseko, jo no apakšas skrien cits enemy, tāpēc velkam mērķi uz leju. Šis jau ir dikti netīrs moments.
! 15:51 - šis jau ir smags wh. Tev acu priekšā ir enemy, kuram izdomā nešaut, tā vietā tiek nočekots enemy aiz sienas. Saprastu, ja vēl būtu skaņa no tā pa kreisi, bet nu jau galīgi paļeva. Vēlāk, piemēram, 18:52 nav šādu random čeku, bet šaujam pa to, ko redzam.
15:57 - tas tak nav normāli, ka tu apstājies līdz ar pretinieka atrašanās vietu, jau kuro reizi. Es pieņemtu, ja tu čekotu visu astotnieku un tad ar reakciju vilktu mērķi pretējā virzienā, bet ne jau izej ar mērķi burtiski tur, kur atrodas tas čalis. Tas, ka tu viņu redzēji pirms tam, nedod tev nekādu iemeslu domāt, ka viņš ir tieši tieši tur.
17:41* - man šķiet kaut kā dīvaini iemest divus flash ķomā un pēc tam tur nemaz nenočekot iekšā. Tavu brīnumu - neviena enemy te nav.
17:55 - tā jau vien ir bērnišķīga kļūda paņemt HE rokās un pushot neizčekotu vietu, tāpēc man nav saprotams, kas tev liek tik zibenīgi switchot uz emku, ja tos enemy atkal lāga nedzird fonā sprāgstošas granātas dēļ.
20:28* - izskatās bik apasna, ka tu noņem scope, bet tur parādās kubs, tāpēc uzreiz scope tiek atlikts atpakaļ.
! 20:54 - uzliec scope, lēnām čeko tālāk, bet pēkšņi, sperot soli, tavs mērķis vienkārši paliek uz sienas (nevis turpināja kustību pa kreisi). Atkal šeku reku NEJAUŠI enemy iet pretējā virzienā, un mums jau mērķis ir gatāvībā. Wallhack.
! 21:03 - okay, ko tieši šeit ir iespējams saskatīt cauri???? Abi divi ir svaigi smoke, tur pat grasi nevar saredzēt.
! 21:48 - kaut kāds kārtējais kronis. Kad izlec ārā no spota, tad to enemy jau pirmkārt varēja skaidri redzēt pa labi zem planta, ko no tava kalibra spēlētāja sagaidītu. Otrkārt, tu vnk pusho slowā bez scope un TIEŠI, kā kubs sāk kustību uz augšu, tā tiek uzlikts scope. Tik pat labi enemy varēja iet pa leju un tādā gadījumā būtu insta death. Dikti netīrs moments.
22:21* - visas tās darbības ir tik sinhronas ar kvadrātu kustībām, es nevaru. Paņem rokās HE, grasies ķipa mest, tad noswitcho un bez jebkādām pazīmēm maini pozīciju, lai izdevīgi nospēlētu tieši pret pa centru lejā pushojošo enemy. Vēl 22:24 atklātā vietā tiek izšauta haļavnā lode (vēl nedod dievs tā trāpītu :D), un piesardzība kopumā ir pilnībā pazudusi. Nebūtu cits player uzmetis to smoke, tev tur būtu droša nāve.
23:11 - tikko pretī kalaša durvīs šaudījās, bet piesardzība neeksistē vispār un skrienam ar flash rokās. Kāda sagadīšanās, ka enemy ir ieskrējis b2.
23:15 - mega precīzie deagle defi ir atpakaļ. Tavas pirmās TRĪS lodes neconnecto tajā vietā, lai gan šauj tieši pa kvadrātu. Pieņemot, ka pretinieks ir noflashots, es pilnīgi noteikti defotu pa kreisi, kastes stūri, bet tu noturi to mērķi līdz galam, līdz sadefojas "haļavas".
24:42* - var būt atkal lielā sakritība, bet tieši, kā kvadrāts sāk ceļu tavā virzienā, tā mērķis laicīgi aizslīd izdevīgākā vietā.
36:39 - nereāla reakcija uz to pirmo enemy. Piedevām mērķis ir nolikts kaut kur taisni, nevis pa labi, it kā čekotu a2. Wh either way.
! 36:49 - kas tieši šis ir par check???????? Vienīgā skaņa ir no pretinieka mugurā.
39:05* - var jau attaisnot ar vienkāršu check centrā, bet nu nereāli apasna - izčekot tieši tur, kur enemy bez skaņas atradies.
39:54 - tiek ieraudzīts pirmais enemy, bet pa to nešaujam, lai izčekotu tālāk otru, kas pusho virsū.
! 43:34 - ej atvērtā vietā, saproti, ka briest sūdi, un pavisam random brīdī uzliec scope, kur tieši lec ārā enemy. Tīrs wallhack.

 

Demo links - te.

 

Jauku tev vakaru, Remember. Pats apelāciju nedrīkstu izskatīt, nāksies kādam citam pie šī pieķerties.

BUU`
Lietotājs
62 atbildes forumā
Online: 10d 1h 8m
Redzēts 2023. gada 25. jūnijā, 00:01
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 20. novembrī, 18:17
1
post

Labrīt! Sen zināms kad pļauj čalis ar []

 

Bet Te jau visi saka skills skills! :D Pat ar kubiem spēlēt nejēdz! 

 

 

+1warn. Spasiba! 

 

Brīdināts. (c) Kiwi :]

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2019. gada 20. novembrī, 18:19.

=)

G$ SHOOTER
Jauniņais
TOPLV TARZĀNS
141 atbildes forumā
Online: 95d 17h 57m
Redzēts 2023. gada 01. jūnijā, 21:59
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 20. novembrī, 18:21
1
post

lol, vinam jau sen bija wh kadu gadu apmeeram , ieprieksh ari teicu visiem pohuj bija 

 

 

Brīdināts (c) schoKKur-

Pēdējo reizi rediģēja sсhoKKur-, 2019. gada 22. novembrī, 11:18.
R0DEmental-
Lietotājs
65 atbildes forumā
Online: 4d 0h 40m
Redzēts 2023. gada 04. martā, 00:40
Pievienots, 2019. gada 20. novembrī, 20:37
0
post

aiz garlaicibas demku pacekoju. cmon. vipa damage raditajs ir op prieks cilveka, kuram jau ir staazhs shaja spele :DD, +daudz stulbu momentu, kur nomirst. jesus. def pub shavejs, vsp neko tadu neredzu. bet nu prieks cilveka, kurs spele piratisko speli 15 gadus, nedaudz shaubas piemet. un ne jau parmetu, ka visi nonsteamed chiteri, bet prieks cilveka, kuram zel eiriku, lai licencetu speli speletu, kuru kapa jau dekadi paari, ir divaini.

ka ari zinams purns jau ilgstosus gadus, hz.

Pēdējo reizi rediģēja R0DEmental-, 2019. gada 20. novembrī, 20:39.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 22. novembrī, 12:59
0
post

14:46 Nespaortu Tavu rakstīto līdz galam, bet Tu nedzirdi kad nāk pa a2? 

Dzirdēt jau var viņu jā, bet Tava reakcija uz to tāda nedaudz dīvaina...

 

14:58 - Ja gribi uz dullo šaut pa enemy, kurš pēc skaņas tur jau ir SEN aizgājis, tad sagaidu bērienu, nevis vnk pāris ložu spreju, ar kuru bez reālas iespējas pēkšņi trāpi tieši pa enemy. Tā iespēja ir 1 pret 100.

Nu kā jau Remembers teica, tur varēja dzirdēt sākumā awp sāvienus midā, tad grieziens ar nazi pa mid durvīm un ka pretinieks skrien uz loweri. Viņam bija 8hp, nu pieņemsim ka noplauka, un izšāva taimingā.

 

15:12, Tas Tev sķiet moments, es ja trāpu ar m4a1 caur durvīm, saprotu ka enemy ir sarkans , kāpēc man atkāpties ja man ir dgl un varu kill.

Atkāpties jau protams nevajag, bet tas ka tik precīzi novelc ar deaglu pa durvīm, tur tā sāls. Berot ar m4a1, jā Tev rāda damage aptuveni vari noteikt. Bet kā ar deagle precīzi vilkt, nezinu, kā zināji ka pretinieks neaizies pa kreisi līdz galam? Nezinu...

 

15:26 - izskatās pēc mega apjukuma.

Tas iespējams bija tapēc ka viņš padomāja ka cilvēks atrodās aiz durvīm, tieši šī iemesla dēļ pārslēdzamies uz tuvāko pretinieku.

 

17:55 Ieskrienot enemy man vēl bija he rokās , paskaties slowā. Un ja redzētu enemy , nemaz nemainītu uz he. Ne tā?!

Nē, ne tā. Paskaties savu reakcijas laiku switcham.

 

21:03, piekrītu šeit , pilnīga haļava,  Norakstītu es tavā ziņā arī uz no smoke momentu. Bet just luck.

Haļava, ne haļava, bet plusiņš pie momentiņiem noteikti. Tur neko nevar redzēt cauri, bet Tu novelc tieši gar skrienošu cilvēku. 

 

36:49 - kas tieši šis ir par check???????? Vienīgā skaņa ir no pretinieka mugurā.

Piekrītu Rememberam, varēja dzirdēt ka skrien no longa.

 

43:34 dzird kad enemy skrien arā un tieši tad liek scope. paklausies slowā.

Paklausījos gan slowā, gan fastā, gan ar skaņu, gan bez skaņas, gan ar monitoru, gan bez monitora... TUR NEVAR DZIRDĒT NEKO. Protams ja Tev nav dambo ausis. :yn: Sveiciens Fūdiņam, paldies ka atgādināji veco labo teicienu!

 

Beidzot šo rakstīt, demo gāja fonā, un uzdūros vēl interesantām vietām.

44:37 - droši skrienam uz shortu ar flashu rokās, zinot ka midu neviens neskatās. Hmm, tur kaut kāds smoke ir, kurš uz demo nerādās (citi smoke rādijās, pieņemsim ka made in china smoke), nezinu vai spēlē viņš rādijās.

44:55 - čekojam vispār nekurienē gaidot kad pretinieks ienāks redzamības lokā.

 

Bans paliek.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0