Sveiki visiem tā tad vēlējos par sevi uzrakstīt sasvēcināšanos vispār jau sen bet nu šoreiz saņēmos nu ko tur daudz mūldēt, mani sauc Mikus Pudulis esmu 16 gadus vecs dzīvoju ogrē piespiedu kārtā bet ļoti vēlos dzīvot Ikšķilē kur nodzīvoju 15 gadus. bet nu tas tā neko īpašu būtību nemaina tik apnicīgi ir tas kad esi atkarīgs no transporta. ta tad par manu nodarbošanos esmu jaunsargs jau 3 Gadus un esmu laikam viens no vecākajiem jaunsargiem kopā mēs esam 16 cilvēki ieskaitot 2 meitenes no blakus rajoniem tad nu tā vēlējos vēl pastāstīt par savu nodarbošanos brīvo laiku īpaši jau nekā īpaša nav parasti kad ir ziema ejam ar jaunsargiem pārgājienos un tt bet vasarā fiziskais treniņš un nometnes,sacensības. bet brīvais laiks ar draugiem izejam ārā viss kaut ko jautru sadaram daudz runāšana ir skeitparkā bet tas tā īpaši nav jāņem galvā tad nu vēl nedaudz par draugiem šeit forumā man ir viens draugs ar kuru es mācos vienā klasē,skolā un principā mani šeit pirms 1 gada pasauca tad atnācu es nu mazāk par gadu takā neesmu baigi gudrais un uz gramatiku vari neskatīties bet nu vēlos arī palikt šeit jo war3 ritīgi ieinteresēja takā jā paldies kad lasijāt šito sviestu un arī prieks kad jums nebija jamet dators ārā pa logu dēļ manas gramatikas ā un reku ir mans dr.lv profils lai tur search nav jameklē
ja tu spēlē ikariam tad uzaicini mani Pasaulē Alpha niks Poseidons
Sveiks!
chaw
hello
Nu sveiks, maz, bet tomēr ir..
Sesks,sesks,sesks,sesks,sekss.... Anyway, čau!
Sveiks!
Čau,grūti izsekot tekstam,bet nu nekas.
Labāk siltā miklā aliņā,nekā sausā raupjā dūrītē.
Sveiks, bildīti gan neredzēju jo neesmu draugos ;D
Esi sveicināts
mhm chau, tu esi skaties Bizbony?
Jailbreak
Pub
Playline - http://www.bildites.lv/images/sl8f58i7x7kxbrj3wah.jpg
Mr.Clown
H1
Welcome!
.
Hi!
Sveiks. o velviens spele ikarieam. Es ari speleju tikai nevaru vecaja profila ielogoties kur laba valsts bija uztaisita. Šodien saku jaunu no sakuma. Man ari ar gramatiku šausamas taka var teikt ka dviņu braļi.
yoyoyoyyoyyo.