bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Konkursi un pasākumi
8
0
topic
Nezināmais stāsts #2
ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ
Meitene zeltene
Lietotājs++
ღ𝓛𝓪𝓫𝓪𝓪𝓴𝓪𝓪 ž𝓾𝓫𝓲𝓲𝓽𝓮ღ
2284 atbildes forumā
Online: 31d 1h 54m
Redzēts 26. februārī, 21:39
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 11:09

Hello! 

Vai adventes vainags jau gatavs un pirmā svecīte aizdedzināta?

Stāsta tēma: Pirmā advente

⇓ 

Kas Tev jādara:

Viss ir ļoti vienkārši! 

Jāiesūta man (PM) paša nosauktie atslēgas vārdi:

⇓ 

1. Nosauc vienu gada mēnesi

2. Nosauc vienu kick lietotāju

3. Nosauc viena cilvēka vārdu 

4. Nosauc vienu īpašības vārdu

5. Nosauc vienu mājlopu

6. Nosauc vienu rakstura īpašību

7. Nosauc vienu  dzērienu  

8. Nosauc vienu ciparu vai skaitli

9. Nosauc vienu transportu

10. Nosauc vienu dzīvnieku

11. Nosauc vienu  ķermeņa daļu

12. Nosauc vienu rakstura īpašību

13. Nosauc vienu darbības vārdu

14. Nosauc vienu ciparu vai skaitli 

15. Nosauc vienu priekšmetu 

16. Nosauc vienu pārtikas produktu

17. Nosauc vienu darbības vārdu

18. Nosauc vienu pilsētu

19. Nosauc vienu dzīvnieku

20. Nosauc vienu koku

21. Nosauc vienu īpašības vārdu

22. Nosauc vienu rakstura īpašību

(Vēlams izpausties un iesūtīt interesantus vārdus, jo tie tiks ievietoti (manis veidotā) stāstā un vēlāk VĒRTĒTI) 

⇓ 

PM iesūtīšanas paraugs: 

1. Aprīlis

2. utt.. 

IESŪTĪŠANA līdz:

  Rītdienas (06.12.19) plkst. 20:20

⇓ 

Kas notiek tālāk:

✦ Tiek izlikti visu dalībnieku iesūtītie atslēgas vārdi, kuri tiek iesaistīti (manis veidotā) stāstā ar tēmu "Svešinieks" uz balsošanu! (Līdz balsošanas brīdim arī paši dalībnieki nezin, kādā stāstā viņi ir iesaistīti) 

✦ P.s visiem dalībniekiem ir viens stāsts! Tādēļ aizliegts sadarboties un iesūtot PM ir vēlams iekļaut interesantus un pat uzjautrinošus vārdus! シ 

Jo tieši šie iesūtītie atslēgas vārdi izmainīs katra dalībnieka stāstu!

⇓ 

Balsošana:  

Būs jābalso par pirmajām 3 vietām;

1. vieta - 3 punkti
2. vieta - 2 punkti
3. vieta - 1 punkts

⇓ 

Noteikumi: 

✦ Aizliegts prasīt, lai balso par kāda stāstu;

✦ Aizliegts atklāt, kurš stāsts ir tavs;

✦ Aizliegts balsot par savu stāstu;

(Dalībnieki: pēc seviem iesūtītajiem atslēgas vārdiem varēsiet atpazīt, kurš stāsts ir jūsu)

BALSOŠANA līdz: 

Svētdienas (08.12.19) plkst. 17:17

⇓ 

Balvas:

 1. vieta - 7d vips jebkurā serverī / 4 spini

2. vieta - 2d vips jebkurā serverī / 3 spini

3. vieta - 1d vips jebkurā serverī / 2 spini


 

Stāsts nr.1

Oktobrī kopā ar DarkPrincess^ devāmies uz Jāņa mežu pēc skujām, lai uz pirmo adventes dienu varētu uzpīt gribošo adventes vainagu. Pa ceļam DarkPrincess^ man atzinās, ka viņai ir bail no papagaiļiem un negrib tos satikt mežā, tāpēc nepacietīgumam iemalkos kvasu. Nobraucot 29 km, sāku just, ka tankā sāk ost pēc čūskas ciskas, paskatos uz DarkPrincess^, šī rupji sit, pie sevis nodomāju, ka varbūt tādēļ šī smaka. Nu, jau esam nobraukuši 1 km un beidzot sasnieguši savu gala mērķi... Tad pēkšņi manā kabatā iezvanās lineāls... Un kas gan cits man varētu zvanī, ja ne DarkPrincess^... Protams, es atbildēju uz zvanu un pirmais ko dzirdēju bija “Tas jogurta draudziņš man vēl berzēs” un saprotot, ka esmu pacēlis/usi klausuli viņa cītīgi turpināja bļaut, ka esmu pa ceļam viņu aizmirsis/usi Aizkrauklē pie kraukļiem.

Tā arī bērza skujas nesalasījām un, protams, uz Jauno gadu es sev resni apsolos, ka tā bija pēdējā reize, kad ar pārgalvīgo DarkPrincess^ kaut kur dodos.

 

Stāsts nr.2

Decembrī kopā ar Capture devāmies uz Ikara mežu pēc skujām, lai uz pirmo adventes dienu varētu uzpīt ūsaino adventes vainagu. Pa ceļam Capture man atzinās, ka viņam ir bail no kazām un negrib tās satikt mežā, tāpēc sirsnīgi iemalkos kvasu. Nobraucot 13 km, sāku just, ka trolejbusā sāk ost pēc polārlāča nabas, paskatos uz Capture, šis rupji elpoja, pie sevis nodomāju, ka varbūt tādēļ šī smaka. Nu, jau esam nobraukuši 2 km un beidzot sasnieguši savu gala mērķi... Tad pēkšņi manā kabatā iezvanās kruķis... Un kas gan cits man varētu zvanī, ja ne Capture... Protams, es atbildēju uz zvanu un pirmais ko dzirdēju bija “Tas biezpiena draudziņš man vēl raudās” un saprotot, ka esmu pacēlis/usi klausuli viņš cītīgi turpināja bļaut, ka esmu pa ceļam viņu aizmirsis/usi Salaspilī pie ziemeļbriežiem.

Tā arī lazdu skujas nesalasījām un, protams, uz Jauno gadu es sev kraukšķīgi apsolos, ka tā bija pēdējā reize, kad ar ļaunatminīgo Capture kaut kur dodos.

 

Stāsts nr.3

Maijā kopā ar Kiwi:] devāmies uz Beātes mežu pēc skujām, lai uz pirmo adventes dienu varētu uzpīt skaisto adventes vainagu. Pa ceļam Kiwi​​​​​​​:] man atzinās, ka viņam ir bail no cūkām un negrib tās satikt mežā, tāpēc lecīgumam iemalkos pienu. Nobraucot 666 km, sāku just, ka karietē sāk ost pēc kumeļa auss ļipiņas, paskatos uz Kiwi​​​​​​​:], šis nerunīgi rāpo, pie sevis nodomāju, ka varbūt tādēļ šī smaka. Nu, jau esam nobraukuši 69 km un beidzot sasnieguši savu gala mērķi... Tad pēkšņi manā kabatā iezvanās burka... Un kas gan cits man varētu zvanī, ja ne Kiwi​​​​​​​:]... Protams, es atbildēju uz zvanu un pirmais ko dzirdēju bija “Tas sardeļu draudziņš man vēl metīs” un saprotot, ka esmu pacēlis/usi klausuli viņš cītīgi turpināja bļaut, ka esmu pa ceļam viņu aizmirsis/usi Preiļos pie tīģeriem.

Tā arī egļu skujas nesalasījām un, protams, uz Jauno gadu es sev jauki apsolos, ka tā bija pēdējā reize, kad ar runīgo Kiwi​​​​​​​:] kaut kur dodos.
 

Stāsts nr.4

Februārī kopā ar conciju devāmies uz Olafa mežu pēc skujām, lai uz pirmo adventes dienu varētu uzpīt resno adventes vainagu. Pa ceļam concijs man atzinās, ka viņai ir bail no perdeļiem (zirgiem) un negrib tos satikt mežā, tāpēc bezbailīgumam iemalkos Tiptop alu. Nobraucot 5 km, sāku just, ka tačkā sāk ost pēc naktstārpa kājas mazā pirkstiņa, paskatos uz conciju, šī stilīgi rubina, pie sevis nodomāju, ka varbūt tādēļ šī smaka. Nu, jau esam nobraukuši 8 km un beidzot sasnieguši savu gala mērķi... Tad pēkšņi manā kabatā iezvanās plakanknaibles... Un kas gan cits man varētu zvanī, ja ne concijs... Protams, es atbildēju uz zvanu un pirmais ko dzirdēju bija “Tas melnais sēmeņu draudziņš man vēl dedzinās” un saprotot, ka esmu pacēlis/usi klausuli viņa cītīgi turpināja bļaut, ka esmu pa ceļam viņu aizmirsis/usi Straupē pie vistām.

Tā arī papeles skujas nesalasījām un, protams, uz Jauno gadu es sev kaulaini apsolos, ka tā bija pēdējā reize, kad ar seksīgo conciju kaut kur dodos.

 

Stāsts nr.5

Decembrī kopā ar Bambūzo devāmies uz Stīva mežu pēc skujām, lai uz pirmo adventes dienu varētu uzpīt pretīgo adventes vainagu. Pa ceļam Bambūzo man atzinās, ka viņam ir bail no gaiļiem un negrib tos satikt mežā, tāpēc slinkumam iemalkos džinu. Nobraucot 22 km, sāku just, ka taxī sāk ost pēc žurkas dibena, paskatos uz Bambūzo, šis dāsni skrien, pie sevis nodomāju, ka varbūt tādēļ šī smaka. Nu, jau esam nobraukuši 9 km un beidzot sasnieguši savu gala mērķi... Tad pēkšņi manā kabatā iezvanās cirvis... Un kas gan cits man varētu zvanī, ja ne Bambūzo ... Protams, es atbildēju uz zvanu un pirmais ko dzirdēju bija “Tas cīsiņu draudziņš man vēl sitīs” un saprotot, ka esmu pacēlis/usi klausuli viņš cītīgi turpināja bļaut, ka esmu pa ceļam viņu aizmirsis/usi Jelgavā pie čūskām.

Tā arī ozola skujas nesalasījām un, protams, uz Jauno gadu es sev skaisti apsolos, ka tā bija pēdējā reize, kad ar slimo Bambūzo kaut kur dodos.

 

Stāsts nr.6

Augustā kopā ar Bruzi devāmies uz Tomasa mežu pēc skujām, lai uz pirmo adventes dienu varētu uzpīt lokano adventes vainagu. Pa ceļam Bruzis man atzinās, ka viņam ir bail no teļiem un negrib tos satikt mežā, tāpēc skaļumam iemalkos pepsi. Nobraucot 9 km, sāku just, ka vilcienā sāk ost pēc aitas auss, paskatos uz Bruzi, šis skaudīgi raud, pie sevis nodomāju, ka varbūt tādēļ šī smaka. Nu, jau esam nobraukuši 6 km un beidzot sasnieguši savu gala mērķi... Tad pēkšņi manā kabatā iezvanās lineāls... Un kas gan cits man varētu zvanī, ja ne Bruzi ... Protams, es atbildēju uz zvanu un pirmais ko dzirdēju bija “Tas desu draudziņš man vēl vingros” un saprotot, ka esmu pacēlis/usi klausuli viņš cītīgi turpināja bļaut, ka esmu pa ceļam viņu aizmirsis/usi Tukumā pie paviāniem.

Tā arī ozola skujas nesalasījām un, protams, uz Jauno gadu es sev sarkani apsolos, ka tā bija pēdējā reize, kad ar kluso Bruzi kaut kur dodos.

 

Stāsts nr.7

Jūlijā kopā ar malbaro devāmies uz Andreja mežu pēc skujām, lai uz pirmo adventes dienu varētu uzpīt garo adventes vainagu. Pa ceļam malbaro man atzinās, ka viņam ir bail no kazām un negrib tās satikt mežā, tāpēc dzīvespriecīgumam iemalkos tēju. Nobraucot 2 km, sāku just, ka zāles pļaujamajā mašīnā sāk ost pēc skunksa paduses, paskatos uz malbaro, šis dusmīgi iekāpj, pie sevis nodomāju, ka varbūt tādēļ šī smaka. Nu, jau esam nobraukuši 6 km un beidzot sasnieguši savu gala mērķi... Tad pēkšņi manā kabatā iezvanās grozāmgrābslis... Un kas gan cits man varētu zvanī, ja ne malbaro... Protams, es atbildēju uz zvanu un pirmais ko dzirdēju bija “Tas piena draudziņš man vēl nometīs” un saprotot, ka esmu pacēlis/usi klausuli viņš cītīgi turpināja bļaut, ka esmu pa ceļam viņu aizmirsis/usi Maskavā pie bebriem.

Tā arī ķiršu skujas nesalasījām un, protams, uz Jauno gadu es sev lieli apsolos, ka tā bija pēdējā reize, kad ar draudzīgo malbaro kaut kur dodos.

 

Stāsts nr.8

Decembrī kopā ar Chemiju​​​​​​​ devāmies uz Antona mežu pēc skujām, lai uz pirmo adventes dienu varētu uzpītu resno adventes vainagu. Pa ceļam Chemijs man atzinās, ka viņam ir bail no govīm un negrib tās satikt mežā, tāpēc ziņkārīgumam iemalkos jēgeri. Nobraucot 24 km, sāku just, ka traktorā sāk ost pēc vilka rokas, paskatos uz Chemiju, šis pateicīgi kūleņo, pie sevis nodomāju, ka varbūt tādēļ šī smaka. Nu, jau esam nobraukuši 3 km un beidzot sasnieguši savu gala mērķi... Tad pēkšņi manā kabatā iezvanās lāpsta... Un kas gan cits man varētu zvanī, ja ne Chemijs... Protams, es atbildēju uz zvanu un pirmais ko dzirdēju bija “Tas sviestu draudziņš man vēl kritīs” un saprotot, ka esmu pacēlis/usi klausuli viņš cītīgi turpināja bļaut, ka esmu pa ceļam viņu aizmirsis/usi Rumbulā pie suņiem.

Tā arī egļu skujas nesalasījām un, protams, uz Jauno gadu es sev lieli apsolos, ka tā bija pēdējā reize, kad ar emocionālo Chemiju​​​​​​​ kaut kur dodos.

 

Pēdējo reizi rediģēja ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, 2019. gada 06. decembrī, 20:53.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 21:17
0
post

3

1

5

 

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 14h 11m
Redzēts Vakar, 19:36
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 21:56
0
post

3

5

6

ScoRp1oN^^
Jauniņais
♥❤️sikais ❤️♥
1091 atbildes forumā
Online: 24d 11h 45m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 11:24
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 22:36
0
post

1

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 23m
Redzēts pirms 6 stundām
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 22:39
0
post

2

8

5

SintijaL
Meitene zeltene
Veterāns
peļuks
7448 atbildes forumā
Online: 362d 11h 9m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 23:52
0
post

2

6

7

Pēdējo reizi rediģēja SintijaL, 2019. gada 08. decembrī, 11:58.

AndisKoks
Lietotājs
chemas atkars
1736 atbildes forumā
Online: 57d 21h 33m
Redzēts Vakar, 21:34
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 07. decembrī, 12:04
0
post

4

8

2

ZīLe
Veterāns
❤ScafoTeam❤
Zīle
3934 atbildes forumā
Online: 74d 7h 9m
Redzēts 2022. gada 25. jūlijā, 18:28
Pievienots, 2019. gada 07. decembrī, 15:04
0
post

1

3

7

Pankuka
Lietotājs
113 atbildes forumā
Online: 1d 3h 2m
Redzēts 2022. gada 30. martā, 16:05
Pievienots, 2019. gada 07. decembrī, 18:39
0
post

5

3

7

Mazaciepa
Jauniņais
166 atbildes forumā
Online: 2d 7h 49m
Redzēts 2022. gada 08. jūlijā, 09:01
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 07. decembrī, 20:43
0
post

2

ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ
Meitene zeltene
Lietotājs++
ღ𝓛𝓪𝓫𝓪𝓪𝓴𝓪𝓪 ž𝓾𝓫𝓲𝓲𝓽𝓮ღ
2284 atbildes forumā
Online: 31d 1h 54m
Redzēts 26. februārī, 21:39
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 08. decembrī, 17:19
0
post

Nezināmā stāsta uzvarētāji: 

1. vieta ➥ ZīLe  ➥ 7d vips jebkurā serverī / 4 spini

1. vieta ➥ SintijaL ➥ 7d vips jebkurā serverī / 4 spini

2. vieta  ➥ EvE ➥ 2d vips jebkurā serverī / 3 spini

3. vieta ➥ ファイアタイガ ➥  1d vips jebkurā serverī / 2 spini

Lai saņemtu balvas sazinieties ar sсhoKKur- !

Dalībnieki: 

Stāsts nr. 1 =  Kiwi:]
Stāsts nr. 2 = EvE 
Stāsts nr. 3 =  SintijaL
Stāsts nr. 4 =  Obijs
Stāsts nr. 5 = ZīLe
Stāsts nr. 6 = WickedLady
Stāsts nr. 7 = BlackGhosts
Stāsts nr. 8 =  
-ファイアタイガー

Paldies visiem dalībniekiem un balsotājiem!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0