Par sevi:
Vārds-Deivids
Bilde- Nebūs
Vecums-16
Dzīvesvieta-Tukums
Tavi hobiji- Nodarbojos ar Basketbolu, braukāju pa Latviju ar komandu un jā, Brīvajā laikā braukāju ar rolleri. Ja kādam baigi gribās, lai iemetu rollera bildi droši prasīt PM.
Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi?-Basketbols, Ar viņu nodarbojos jau 7 gadus. Trenējos Tukumā.
Kāds ir tavs moto? (sauklis) - Visi saukā mani pa krabeni
Ko tu parasti dari brīvajā laikā? Kā jau teicu, braukājos ar rolleri, ziemā slēpoju un jā, tāda ir mana dzīve,nekas jautrs
Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā?- Esmu apceļojis 25 valstis, ja godīgi es tā pat nevaru pateikt, katrā valsti ir + un -.
Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids? - Internetā meklēju Jb serveru un sāku šo spēlēt,jo tauta arī netrūka un jā
Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā?- Piedodiet neteikšu :P
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos?- Godīgs, citreiz dumšs, ziņkārīgs, intresants.
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos?- Domāju spēlēt šos serverus vel kādu laiku.
Tavs novēlējums visiem lasītājiem- Lai jums labi spēlējas un adminiem lūdzu nebanot :P
Par spēlēm:
Tavs niks.-Krabis
Bijušie niki-Leitz-
Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros?-Samp,Cs
Kādas spēles un cik ilgi tu esi spēlējis pirms tam? Es jau teicu samp, cs abus jau 3 gadus.
Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros?-Nē,bet labprāt pameiģinātu.
Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu)
Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)?
Chau
Esi jau redzēts kick serveros, liecies sakarīgs.
Foršs čau Tev.
hello
hey, redzēts @jb
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Esi sveicināts
sveiks.
Sveiks!
Sveiks.
sup
čau
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
Šveiks Deivid @ Kick.Lv.
Cerams pavadīsi labi laiku mūsu komūnā un arī pasauksi kādu draugu
:P :D
heyyy
Hello!
.
Welcome
Cawzz
SveikA!
Čau mīļais
Sveicināts kickā!Lai veicās
Neziu kapēc, bet es nelasīju tavu sasveicināšanos, jo likās, ka tā ir garlaicīga! Pat ''Čau'' pārgribēju teikt! Būs tikai H1
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
Sveiks skaistais
Labāk siltā miklā aliņā,nekā sausā raupjā dūrītē.