bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
5
0
topic
Ark: Survival Evolved
~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 5h 39m
Redzēts Vakar, 21:01
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 31. decembrī, 16:13

Būs jau daudzi ievērojuši, ka monitoros stāv šāds brīnums. Ir kas ar šo spēli ir pazīstami, ir kas nē, taču jeb kurā gadijumā es par viņu pastāstīšu, pa lielam kas tas ir par zvēru, kas jādara un kā labāk uzsākt savas gaitas šajā spēle. 

Šī ir izdzīvošanas spēle, tev nāksies stāties pretī laikapstākļiem, dinozauriem, lamatām un citiem spēlētājiem, par cik šis būs pvp. 
Spēle sniedz ļoti plašu dinozauru klāstu kurus tu varēsi tamot, breedot un izmantot, lai dominētu pār citiem spēlētājiem. 
Karte kurā notiks ciņa būs Ragnarok, vizuāli ļoti skaista karte kura ir lielāka arī nekā citas, ar vairākiem biomiem, katrs spēlētājs atradīs sev idealāko vietu bāzes būvēšanai tur. 
Karte sniedz arī aizraujošu bosa cīņu, kura ļaust atvert jaunus engramus un dos iespēju aizstāvēt sevi, bāzi, dinozaurus daudz efektīvāk. Bez lielās bosa cīņas ir arī 2 mazākas "Ice cave" kur būs jāstājās pretī gigantiskam tārpam, un ir vel "Lava Elemental" 
Ja pēc dabas esi kreatīvs un patīk izcelties, tad šī karte dos iespēju valdīt pār jūru, kur vari būvēt ūdens bāzi, tamot un audzēt ūdens radijumus. 

Mans personīgais ieteikums kā uzsākt spēles gaitas.

Sāksim ar to, ka karsti iesaku paskatīties video, lai rodās vismaz kaut kāds priekštats par to kuri ir un kuri nav bīstami dinozauri. Katram dinozauram ir arī savas speciālas spējas piemeram daži spēj iznīcināt thache struktūras, daži spēj wood un daži spēj stone. 
Spēlē ir vairāki dinozauri kas ir ļoti rekomendēti priekš resursu vākšanas, piemeram Anky - priekš metālu, Doed - priekš akmeni, Bebrs - priekš koku. protams ir arī citu kas dara to pašu, tikai mazliet sliktāk. 
Uzspawnojoties kartē iesaku skrienot visu laiku vākt resursus no krūmiem, tas dos ogas no kā paēst un Fiber, kas būs vajadzīgs gandrīz visam ko tu centīsies craftot. 
Nekādā gadijumā need melnās ogas - aizmigsi, need baltās ogas, tās drausmigi ātri iztērēs tavu staminu. 
Need organisko polimēru, viens gabaliņš tevi momentāli nogalinās. Ja grasies peldēt pāri upēm sākuma pārbaudi vai tev ir pietiekoši daudz stamina, upes ir bīstamas tev viņām ir jātiek pēc iepsējas atrak pāri, un tas nebūs iespējams, ja būs beigusies stamina. 
Iesaku "iet" nevis skriet, skrienot ātrāk paliksi izslāpis un izsalcis. 
Sev līdzi nēsā tikai nepieciešamo, lai pretiniekiem būtu mazāk ko nozagt xD :D 
Sākot būvet bāzi, tik tiko kā tev rodās iespēja upgradot viņu uz daudz izturīgākiem matrealiem, dari to, pretiniekiem būs grūtāk ielauzties iekšā un tevi apzagt. 

Ir vel simtiem lietas kas ir jāzin, ko es nespēšu izstāstīt, taču privāti varu palīdzēt katram personīgi pie radušiem jautājumiem. 

Par biomiem kuri ir pieejami Ragnarok kartē

Pludmales, meži, ziema, tuksnesis, un plašas klajas vietas kur resursi ir ļoti maz bet pa gabalu jau redzi kad kāds tuvojās, protams vel ir jūra bet tas ir kārtīgs izaicinājums būvet tur xD


Spēle ir ļoti grūta, bet tajā pašā laika interesanta un jautra. 
Domāju, ka visu uzlabos tas, ka ir iespējams veidot traibus, respektīvi ar draugiem kopā būvēt savu bāzi un izbaudīt visu ko spēle / karte sniedz. 

Te būs video kur daudz maz priekšstats par spēli un un ar kādiem reitiem būs kick serveris


Ps. topiks var tikt papildināts jeb kurā brīdī. 


super lēta spēles cena - https://www.instant-gaming.com/…vival-evolved/

Pēdējo reizi rediģēja sсhoKKur-, 2019. gada 31. decembrī, 17:12.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts 23. aprīlī, 10:32
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 12. janvārī, 21:08
0
post

Pēdējās dienās pa kluso daudz šo spēli paspēlēju, varu pateikt tikai to labāko.

Spēlei visforšākais ir tas ka ir nepārtraukts progress - ka līdzko tu savāc 1 lietu, tev ir 10 citas lietas ko vajag vākt. To varētu pielīdzināt minecraftam, tikai episka grafika un vēl lielāka spēles dažādība.

Ja nu kādam ir šī spļēle un gribiet pačatot ar mums spēlētājiem: https://discord.gg/kMYkCc6">https://discord.gg/kMYkCc6

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 17h 16m
Redzēts Vakar, 15:47
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 12. janvārī, 21:14
0
post

Personīgi daudz spēles esmu pircis šeit un neko sliktu nevaru pateikt. Un galu galā ir arī lētāk nekā tajā instant gaming

https://www.cdkeys.com/pc/games…ign=allkeyshop

 

Apsveru domu nopirkt šo spēli, vēl neesmu 100% izdomājis. :D

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 11h 19m
Redzēts 21. aprīlī, 02:54
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 12. janvārī, 21:18
0
post

Vislabākais ir tas.. Ka serverii ir atļauts downloadot cilvēku... TĀKĀ IESAKU FIKSI UZTAISIIT SINGLEPLAYERI CILVĒKU UZ MAX REITIEM UN GO DOWNLOAD!

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0