bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
2
1
topic
JB- izņemt jail_atnas_v1 un jail_nuke_v3 kartes no pool'a.
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 6h 12m
Redzēts pirms 6 stundām
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 02. februārī, 23:28

Varētu būt sīkums, taču... 

būtu vēlams izņemt šo (jail_atnas_v1_) karti jo tai ir stulbi bugains spawns priekš Ts, stulbas durvis, kuras bugojas un kuras nevar lauzt, un kurām ir stulba atvēršanās animācija, ar to domājot - ja uz tām uzlec, animācija resetojas vai pat iesprūst un Ts mirst.

Tāpat, CT var spamot /open komandu, un ja šajā laikā Ts lēkā, kas ir bieži, viņi vai nu zaudē 99 hp vai arī mirst. Un nē, es nepieņemu tizlus attaisnojumus, kā piemēram ''nedari X vai Y un problēma risināta". Ir CT, (nesaukšu vārdos), kuri aktīvi abuse'o šo trūkumu un tad ir grūti, ja ne pat neiespējami - izsekot kurš CT šādā veidā taisa FK, un vispār cik FK. Ir vēl grūtāk ja ir vairāk par 2 CT.

Tāpat, kartei ir vairākas vietas, kuras vienkārši nestrādā, kā arī pie tramplīna un pie katapultas atrodās kartei vaļējas robežas, kuras bieži kalpo par grūstīšanās vietu, kas tādējādi traucē vadīt. (un jā, es zinu ka aiz tramplīna ir truba, taču tā gandrīz nekad netiek izmantota, jo tur ir viegli nomirt (TRUBĀ), kā arī truba ved uz vietu, kur ir durvis, kuras nemaz nestrādā)  tāpat kartei ir arī stulba koncepcija priekš lielā būra, un ļoti daudz izeju pretī kamerām, kas ļauj pārāk viegli aizbēgt un apgrūtina vispārēju vadīšanu. 

 

šīs augstāk-minētās problēmas kalpo par biežu pamatojumu, ka cilvēki prasa mainīt karti uz kautko normālu, nu ok, pārfrāzēšu - spēlējamu.

 

otrkārt, šis ir mazāk nozīmīgi, taču būtu vēlams arī izņemt karti jail_nuke_v3, jo šajā kartē ir teju neiespējami novadīt cietuma dienas, ja ir mazāk par 3 CT, kā arī tā ir ļoti plaša gan horizontāli, gan vertikāli un atklāta, kas ļauj CT kapitalizēt uz tādām fun dienām kā Kara, spartian (mazāk), snaiperu, medību, un citām līdzīgām dienām. Tāpat, kartē ir divas kameru izejas, bez tam kamerā ir ierocis, kas ļauj šo izeju izmantot. 

Tas viss vienkārši piespiež CT komandu fragot daudz vairāk, nekā vadīt, kas, kā jau minēju, ir grūti.

 

Tā kā serverī ir vērojama pakāpeniska, (bet nepastāvīga) popularitātes atgriešanās, būtu vēlams izmest miskastē vismaz pirmo mapi, jo par to ļoti bieži ir sūdzības. 

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 02. februārī, 23:29.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 40m
Redzēts pirms 9 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. februārī, 01:02
0
post

Varētu salabot uzreiz arī ka mirušie ct nevar izmantot dzīvā ct pieejas. Piemēram /open, dodge toss nu visas komandas kuras var izmantot dzīvais ct. Jo ir mazie pokemoni kas vienvard sākot spēlējas ar to. Un bis adminus patrenkat vajag baigi neseko līdzi pārkāpējiem. Izņemot daži admini


sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. februārī, 16:29
0
post

jail_atnas_v1 - mape ir mēsls, jau agrāk tika ņemta ārā. Neatceros kas viņu ielika atpakaļ.

jail_nuke_v3 - Tev taisnība, mapi grūti novadīt dēļ tām aizmugurējām durvīm, vairāk konkursiem noderīga mape.

Par /open komandu, varētu uzlikt 2-3 sekunžu cooldown starp komandu izmantošanu, tādā veidā novērstos spams.

Arī piekrītu par papka piedāvajumu, lai aizliegtu beigtiem ct izmantot dzīvo ct komandas, bet ja nemaldos tam bija iemesls kāpēc tas netika darīts, tik neatceros...

 

PAR!

Matriks
Jauniņais
583 atbildes forumā
Online: 36d 23h 8m
Redzēts 4. martā, 15:53
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. februārī, 16:59
0
post

varetu ari pie reizes iznemt ara jail_asult mapi.
parak maza nava ko darit  un Nekam nederiga ir.

Vaaveriite*_^
Lietotājs
#Just Livin` Life .
Madzis
696 atbildes forumā
Online: 64d 4h 29m
Redzēts 2021. gada 03. maijā, 12:41
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. februārī, 20:50
2
post

varētu pie reizes sataisīt (only) TS un CT čatu, jo kāds sakars, ka pretiniekiem būtu jāredz, ko es rakstu saviem komandas biedriem ?!!! zinu, tulīt man pretī teiks, kad priekš tam izveidoja bandas, utt., bla, bla, bla BET, ja es gribu uzrakstīt piemēram kādam citam, kurš nav manā bandā ? man jautājums, kurš bija tik "gudrs" un izdomāja tādu stulbumu ?? 

nākamais !!! - nekad iepriekš nebiju ko tādu ievērojis kopš spēlējis esmu jb, jo vienkārši tā neviens nekad nebija darījis, izņemot vienu fruktu, kurš tā dara tagad, jo ggalvenais pafragot ^^ FREEDAY DIENĀ AIZLIEGT PIRKT ATDZĪVOŠANOS !! sanāk tā, ka TS novāc kādu ct, turpinas iet FD laiks, un visiem ct jāiet būs meklēt, bet tikmēr mirušais ct specos apskatās kur visi paslēpušies un nopērk atdzīvašonas tieši pirms, kad būs jāiet meklēt visi pazudušie TS un zin jau kur visi atrodas ?! ARE YOU FAKING KIDD`IN ME ?!!  vispār to atdzīvošanos vajadzētu izņemt ārā, ja esi tik nevērīgs un kāds tevi novāca, tad arī sēdi tik ilgi, kamēr diena būs beigusies. 

nolodžik
Biedrs
lodžārs
Koks ar diviem galiem.
1109 atbildes forumā
Online: 57d 14h 36m
Redzēts 3. martā, 21:12
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. februārī, 21:34
0
post

papka - kk's jau Tev atbildēja, nezinu kāds iemesls ir tam, kāpēc to nav aizlieguši.

kk - abas mapes frageru mapes, mapes mēsls, diezgan tīri, jā. tur vēl reklāma ir ielikta mapē.

ComeDoz - ko? dod man vienu sakarīgu iemeslu kāpēc man vajadzēt to mapi izņemt laukā, nesaprotu Tavu teikto. ja labi grib, tad visu var darīt jebkurā mapē. mapes netika ieliktas un atstātas serverī ar mērķi, ka tur nebūtu ko darīt.

Vāverīte - par ts/ct only chatu nedomāju, ka tur vajag kaut ko darīt, gan jau to ir darījuši iepriekš šo 7 gadu laikā. visticamāk kādas problēmas ir bijušas ar to, tāpēc tas netika iespaidots. par atdzīvošanos runājot, neņems laukā, speciāli ielikts, lai varētu atdzīvoties, kas kurš grib, vai kāds kuram vajag. maksā štuku. tur ir speciāls laiks līdz kuram Tu vari nopirkt atdzīvošanos un domāju, ka pa to laiku var paspēt kaut kur citur paslēpties vai kaut ko citu izdarīt. tas, ka tā dara, tas ir vienkārši izdomāts, lai ātrāk paietu dienu. tā tehniski visās dienās jāaizliedz atdzīvošanās, nevis tikai freedayā.

 

Es tā skatos, daudziem nepatīk tās divas mapes. Viena, jā, tika izņemta laukā agrāk, bet tika ielikta atpakaļ, labi, izņemšu laukā vēlreiz. Gan atnasu, gan nuke mapi. Atnasā bugojas durvis, var nomirt raunda sākumā, ja saspiež pogas, vienalga vai CT, vai T. Ir reklāma. Nuke liela mape, visa problēma ir scoutā, jo ar to tiek ārā no kamerām un fragošana notiek no abām pusēm, tādējādi.

Tāpēc labi, tās "mēslainās" kartes jail_atnas_v1 un jail_nuke_v3 tiks izņemtas no mapes poola.

Vaaveriite*_^
Lietotājs
#Just Livin` Life .
Madzis
696 atbildes forumā
Online: 64d 4h 29m
Redzēts 2021. gada 03. maijā, 12:41
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. februārī, 22:33
1
post

@nolodžik pilnīgi neviens pamatots pretarguments netika izteikts CT/TS čata neielikšanai. vienīgā problēma, kas varētu būt bijusi tos 7 gadus, ir tā, ka CT rakstīja savā čatā drošvien kur, kas atrodas, tādā veidā tas skaitījās slēptais monitorings, bet tas tagad notiek bandu čatā, ja kāds no savas bandas biedriem ir pie CT.. tad vienkārši atverat TS čatu ?

arī šeit Tev galīgi nepiekritīšu. pats uz savas ādas izbaudīju to, fujaks vienkārši nopērk respawn, ne jau uzreiz kā nomira, bet 5 sec pirms iešanas meklēt visus Ts un Tu gribi, lai es vēl skrienu un paslēpjos citur ?!   un es arī pieminēju, ka būtu vispār jāizņem tāda atdzīvošanās ārā.. ok, ar šo arī sarunu varam beigt, jo cik saprotu, Tu neesi lietas kursā pat, kā tas viss strādā.

nolodžik
Biedrs
lodžārs
Koks ar diviem galiem.
1109 atbildes forumā
Online: 57d 14h 36m
Redzēts 3. martā, 21:12
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 04. februārī, 10:49
0
post

@Vaaverite*_^ - Par CT/T čatu es neesmu informēts, pagaidām nezinu kāpēc viņu neielika un kas, un kā.

Atdzīvošanās tika ielikta, lai atdzīvotos, kad nomirst, vai ne? Ja viņu izmanto savā labā Freedayā, Freedayā, lai izmanto. Parasto atdzīvošanos var nopirk tikai sākuma 3 minūtēs, kas maksā 1600$. Spawn teamam nav laika limita, bet viņu var pirkt vienu reizi raundā, un viņš attiecīgi arī maksā 3000$. Viņam varētu uzlikt limitu pēc tā cik daudz viņu lieto katru raundu un tā, bet par to jau cits stāsts. Ja ir tāda iespēja, tad lai izmanto to. Ja redz kur Tu esi un atdzīvojas, tad, lai iet un meklē, šauj nost. Tā ir iespēja, ko Tu zaudē? Neko, tikai nomirsti. Viņš zaudē 3000$, kā tas bojā spēles gaitu, ja tas ir Freedays un otrs cilvēks vēl tērē naudu dēļ tā? Atdzīvošanos neņems nost, nav tur nekā tāda, ka viens cilvēks Freedayā paskatās kur, kas ir un tad iet šaut nost. Un skatoties, ka neizskatās, ka ir noteikums par būšanu gunroomā Freeday laikā, tāpēc kaut vai viņš ir miris, vai nav, viņš var redzēt kur Tu ej, kur Tu skrien, nemirstot nost un nesēžot nekādos specos. Nesaprotu par ko tik liela raize.

Pēdējo reizi rediģēja nolodžik, 2020. gada 04. februārī, 10:49.
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 6h 12m
Redzēts pirms 6 stundām
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. februārī, 21:14
0
post

neesi izņēmis, vēl arvien ir map poolā

Lietotāji skatās šo tēmu: 0