bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
3
1
topic
Sūdzība par mamku
NoBodijs
Jauniņais
JB Atkaris
344 atbildes forumā
Online: 11d 12h 22m
Redzēts 2021. gada 08. oktobrī, 07:26
Pievienots, 2020. gada 31. martā, 19:53

1. Izdarītais pārkāpums - Admins neparzin noteikumus!

2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) - https://failiem.lv/u/kpuz7h76" target="_blank">https://failiem.lv/u/kpuz7h76

3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts - Pedeja minute!

4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist) - nezinu.

5. Pārkāpēja niks - mamka

6. Komentārs par notikušo - Kad esi admins tad esi varens. Demo pat isti nav jaskatas. ( Var, protams, skatities). Runa gaja pa to ka bija 2 fun dienas pec kartas, kad tas beidzas, tad nakama diena bija musu izvele , uz ko panemam Fun dienu. Kur teicu ka ja Terori izvelas tad drikst but tai dienai, ari cits admins (test, vai sms) teica ka drikst. Un dabuju banu pa to ka maldinu adminu lai aizeju izlasit noteikumus! Man skiet ka pasam adminim vajag izlasit vairak noteikumus.

7. Mape, kurā tas notika - nezinu

8. Serveris - Jailbreaka.

 

Palūdza ielikt Replay

 

 

Pēdējo reizi rediģēja NoBodijs, 2020. gada 31. martā, 19:57.

All Monsters Are Human | Scary art, Sky art, Spook houses

knejvs
Skatās sākumlapu
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts pirms 25 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 31. martā, 20:13
0
post

Pēdējo mēnešu laikā esmu spēlējis un redzējis kā paši ct un pastāvīgie admini ir rakstījuši kill, ka ņem 3 fun ts. Tikko runāju ar lodziku izskaidrojam situāciju. Bet nu man šī reize bija jau pēdējā ka tu izdomā pats savus noteikumus. Ši mēneša laikā es esmu dzirdējis pats kā tu izdomā noteikumus savus un no citiem spēlētājiem sūdzības. Es savu banu par admin maldināšanu nenoliedzu un strikti ieteiktu banteamam banu atstāt lai pasēž iekšā. Bet nu te jālemj vairāk pašam Latvianam, kas vairāk spēlē iekš Jb servera.

 

Venta : Rekur jau viens kadrs ir kurš visu laiku izdomā savus noteikumus un beigās saka ka tadi noteikumi ir iekšā. Pēc ka es eju noteikumos pārbaudu vai tā tiešām ir, bet tā nav tad brīdinu viņu ka sodīšu viņu par to ka izdomā savus noteikumus. Man ir kādi 10 cilvēki kas sūdzējās par to ka šis izdomā savus noteikumus. Daudzi admini neko nedara lietas labā. Jo tajā laikā ir SMS iekšā kuram nekas nav jādara un ir kāds svaigs pastāvīgais admins. Te nu bija pēdējais moments jo šodien jau 3 mapes savi noteikumi. 

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2020. gada 31. martā, 20:25.


Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2020. gada 31. martā, 20:17
0
post

JA CT paņem 2 fundienas un terrorists paņem nākamo, tas ir atļauts, bet, ja terrorist izvēlas 1 fundienu un tad ct 2, tā vairs nevar, slay visai komandai.

Skatoties visus šos ''prikolus'' no jb un noteikumu maiņas, kuras NEMAZ NAV, iesaku skatīties kurš izplata šādu informāciju un pārlasīt visus noteikumus, jo sāk palikt smieklīgi.

Pats lodžiks cenšas ieviest TTT noteikumus ar random iekš JB, kas man liekas smieklīgi, bet neko darīt pok3 asf.

**MoHiTo**
Jauniņais
$cocaine boy$
373 atbildes forumā
Online: 87d 9h 9m
Redzēts 2022. gada 15. septembrī, 14:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 01. aprīlī, 09:22
0
post

2.6. Apsargiem aizliegts izvēlēties FunDay 3 reizes pēc kārtas (2 reizes pēc kārtas maksimums). Ja apsargi ignorē šo noteikumu un visu laiku izvēlās FunDay, Sods - Transfer pie ieslodzītajiem + aizliegums iet pie CT 60 minūtes.

Kā arī, ja apsargi ir ņēmuši vienu Fundienu un ieslodzītie paņem nākošo Fundienu, tad apsargi nedrīkst izvēlēties nākošo dienu kā Fundienu, jo tas arī skaitās kā divas fundienas pēc kārtas.

{nekur nav rakstit ka ir aizliegts pec apsargu ņemtajām  fundienam ,, teroriem ņemt velvienu fun dienu ko piedava serveris }

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 2h 27m
Redzēts pirms 34 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 03. aprīlī, 20:12
0
post

Ct paņēma 2 fun dienas pēc kārtas, pēc tam teroristiem bija iespēja izvēlēties dienu, ja viņi paņem fun dienu, tad fun diena arī būs, tas nekas, ka 3 fun dienas pēc kārtas, tas pats princips, ja teroristiem jāizvēlas diena, kad laiks zem 1 minūtes, kādu dienu paņems, tāda būs, neatkarīgi no situācijas.

@Venta Kāds sakars TTT noteikumiem ar JB? Braindead sāc palikt or what. Katrs main strādā kā māk, nerunāsim jau par tevi :nez:

Cik saprotu, tad tu  Replay dabūji banu, jo teici, ka 3fun dienas var būt, ja ts paņem, 

Godīgi runājot, visu šo laiku, kamēr spēlēju JailBreak, neesmu redzējis, kad kāds ct rakstītu kill, ja teroristi paņem 3 fun dienu, bet nu  varbūt esmu akls, visādi var gadīties.

Tādā gadījumā Bans bija nepamatots, Knejvam aizrādījums :nunu:

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0