Sveiki.Gribēju ieteikt tādu, lietu ka katru mēnesi vajag dr serverī restartu, tā ka sāc atkal visu no 0..
Un piemēram kurš pa mēnesi ir kļuvis pats krutākais, tam kāds + pēc restarta..
Traks neesi? Murgs...
Nederigs ieteikums! Tad nebus tolks spelet dr!
@Nike... Kapēc nebūs tolks spēlēt? Tikai katru mēnesi tev vis no 0 jākrāj, tas vismaz ir intresanti!!
ne
Piekritu
Nekaada gadijumaa.
1.Visu, ko tik ilgi kraajis vai kraaji buus pazudis!!
2.ne
3.velreiz nee.
Es iesaku labāk resetot visu dr naudu, nolifes-visu un tad meiģināt kautkā sabalansēt visu šopu, jo reāli, man ir 5 milioni naudas, apnicis tāpēc spēlēt DR..:/
Anonymous tiesam laba ideja ;)
Anonymaus 5m ir loti maz!
@Zipster, saprotu, bet nu tpt, nav vairs interesanti, kad Tev nauda ir pilna pakaļa, bankai, raktuvēm lieli lvl..ez life un viss ātri apnīk.
@Anonymous
Pilnīgi piekrītu, tieši tapēc es šo ieteikumu taisiju.
Anonymaus iisteniiba es padomaaju un tew taisiiba,jo es agraak speeleeju dr kaa zadrots 24/7, bet tgd, ja labi 1-2 h.Vaig 1x lielo rr un visu no saakuma speeleet.Bet neta4 katru meenesi.Vienu RR un viss.
Anti... tad jau jēga kko krāt vispār nav ...
Daunis vai? Nē
Kādu dienu tāds resets tik tiešām būs - serveri gan ir taisīts lai nemūzām nesasniegtu max leveli - ja tas tiek sasniegts tad es vnk pievienoju klāt vēl.
Bet ir pāris lietas ko vēlos pateikt:
* Pirmkārt - šobrīd ir ideāls banku balanss - citiem vārdiem sakot, ja banku izmaksu summas būtu zemākas, būtu pārāk izdevīgi taisīt vnk 10000 nickus ar 1 lvl bankām, vai arī zemākām bankām., nevis 1 augstāku - ieguvēju no tā nav.
* Kad būs resets, vismaz 2 nedēļas pirms tā tiks visi brīdināti
* Resets būs tikai kad "servera līderi" arī piekritīs ka tas tiešām ir vajadzīgs
* Pēc reseta paliks visiem proporcionāla daļa no tā kas bija. Piemēram - 100k uz rokām paliktu par 1k uz rokām, utt
Pamatā šo ietiekumu uzreiz atraidu - tas ir pārāk brutāli, nav īstais brīdis = aizbaidītu pārāk daudz cilvēkus
Es tā jau tik ilgi krāju next lvl bankai, nē vel būs rr, tolks tad točna nespelēšu dr...
Jailbreak
Pub
Playline - http://www.bildites.lv/images/sl8f58i7x7kxbrj3wah.jpg
Mr.Clown
Piemēram , reāli pirku punktus par lielām naudām , a vot , rr. Nu kruti.
@tupiks - Lowaks, es ar ilgi krāju un? Bet man gribētos lai uzstaisa rr.