bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
2
1
topic
Hrenovijs ir nekompetents TTT admins
v3tro
Jauniņais
8 atbildes forumā
Online: 1d 2h 27m
Redzēts 2021. gada 26. jūlijā, 10:58
Pievienots, 2020. gada 06. aprīlī, 19:50

1. Izdarītais pārkāpums

Admin abuse un nepatiess slay
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot)

https://failiem.lv/u/uhpk44as">https://failiem.lv/u/uhpk44as
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts

7:34Atlikušais laiks ir tikai nieka minūte, bet viņam ir nepieciešams izteikt frāzi kā „misija, slejošu”.. frāze pati kā tāda vēl būtu sīkums, ja viņš nepiedalītos spēlē, bet viņš bija dzīvs un nepārbaudīts, kas automātiski bojā spēles gaitu, jo pašsaprotami norāda uz to, ka pats admins nav traitor un ja arī ir, tad tā ir admina statusa izmantošana sevis labā, lai citus maldinātu. Lose/lose jebkurā situācijā un pats „misija” bija lieks, jo traitor misiju pildīja un daļa no spēlētājiem jau bija atšauti, kas norāda, ka traitor nebija afk misijas nepildītājs. (Citiem vārdiem sakot, adminam palika garlaicīgi gaidīt)

19:25 – Sākās rounds un no mana skata punkta var redzēt, ka mani nošauj vairāku spēlētāju priekšā(vismaz to redzēja vairāki spēlētāji), bet pats admins ir sevī iegrimis tik tālu, ka objektīvi nespēj domāt. Detektīvs arčijs viņu nošauj (pašsaprotami, jo redzēja kā mani nošauj), bet Hrenovijs nav apmierināts ar savu spēli un nolemj izmantot admina privilēģijas, lai bezjēdzīgi pačatotu uzrakstot „malacis” 19:58.

21:21 spēlētājs arčijs tiek nepatiesi noslayots.


4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist)

Paši atradīsiet
5. Pārkāpēja niks

Hrenovijs
6. Komentārs par notikušo

Šī nav ne pirmā, ne pēdējā reize, ka admins Hrenovijs izceļās ar savu zemo pašapziņu un vēlmi mētāties ar admina statusu. Hrenovijs ir pilnīgi nekompetents admina statusam TTT serverī.

Par manu gag uz beigām ar var pastrīdēties, nenoliegšu - biju vainīgs un gag ir pelnīts, jo lietoju mazliet stiprākus vārdus, bet gags man tika uzlikts tikai un vienīgi tāpēc, ka arguments bija ar pašu adminu Hrenoviju, nevis kādu citu spēlētāju, kas atkal ir admin abuse, lai „apklusinātu” to, kas pašām nepatīk.(pēc gag izgāju ārā, bet nu jau ir pagājušās kādas 8h)

Šāds admins reprezentējot serveri dara tam neslavu, ieteiktu padomāt par ACC likvidēšanu TTT serverī, adminam nav pietiekoša psiholoģiskā noturība, lai pārvaldītu šo serveri.
7. Mape, kurā tas notika

cs_office
8. Serveris

TTT

𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘
Lietotājs
SlowDown
1389 atbildes forumā
Online: 130d 2h 28m
Redzēts Vakar, 12:32
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 06. aprīlī, 21:09
0
post

Vienigais kuram kautkas neptika biji tu.
Archijs pats pat isti nezinaja ko ir nosavis.Jo taja bridi kad mani nosava vel pasi apjukusi stavejas pie lika.
Atskereja randoma nosava. Protams par to ari slay. Un par tavu gagu runajot. Priecajies kad nedabuji banu. Un turpmak ari izvelies citus vardus kados mani vai kadu citu saukt.
Tas kad tu veljoprojam neesi sapratis seit noteikumus ta galigi nav mana vaina. Kapec parejiem speletajiem nav nekadu problemu?

Ta vieta lai vienu dienu speletu tad labak pasedi pie noteikumiem,iemacies un tad atgriezies pie spelesanas. 
Redz ka sarupeju prieks tevis-  Noteikumi un Informacija par serveri.

v3tro
Jauniņais
8 atbildes forumā
Online: 1d 2h 27m
Redzēts 2021. gada 26. jūlijā, 10:58
Pievienots, 2020. gada 06. aprīlī, 21:49
0
post

Ar4ijs zināja ko šauj un tajā brīdī, ka viņš nezināja tu vai airbuss... viņam bija labs iemesls nošaut jūs abus.

Problēma nav tikai man, izskatās, ka es esmu vienīgais, kas nāk un dara kaut ko lietas labā, nevis ignorē visu latviešu stilā. Tev pašam savus noteikumus būtu jāiemācās un padomā kā tu reprezentē serveri ar savu uzvedību.

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 17h 16m
Redzēts Vakar, 15:34
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. aprīlī, 23:31
0
post

Par 7:34 momentu:

Jā, bet kurš gan cits atgādinās traitoriem, ka ir maz laiks palicis un ir jāpilda misija? Jo nu paskaties, cik cilvēki vēl kopumā ir dzīvi...tiešām domā, ka traitors paspēs visus atrast un apšaut? Vēl jo vairāk, ja neviens traitoru nesteidzinās... Šaubos.

 

Par 19:58 momentu:

Piekrītu, ka tas "malacis" iekš lielā čata bija pilnīgi bezjēdzīgs.

 

Par 21:21 momentu:

Strīdīgs moments. It kā viņš pats pa voice čatu pateica, ka nebija pārliecināts par to, ko nošāva, taču uzskatu, ka viņš pietiekami labi redzēja situāciju un vienkārši nepiefiksēja niku. Domāju, ka varēja šeit slays nebūtu.

 

Hrenovijam aizrādījums par bezjēdzīgu lielā čata izmantošanu un mazs aizrādījums par slay. Saprotu, kāpēc slayoji, bet šajā situācijā domāju, ka nevajadzēja.

 

TC.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0