bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
1
0
topic
Abi ar mamku mazliet pāršāvām pār strīpu.
Zalkt!S
Jauniņais
Likumsargs
Njam
74 atbildes forumā
Online: 13d 6h 50m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 02:03
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. aprīlī, 00:56

1. Izdarītais pārkāpums Manuprāt nepamatots transfer un ctbans.
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) https://failiem.lv/u/n7u7zhdh">https://failiem.lv/u/n7u7zhdh
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts Demo laiks: 20:27
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist) diemžēl nesagādāju, tomēr šajā gadījumā tas nebūs nepieciešams.
5. Pārkāpēja niks mamka
6. Komentārs par notikušo Nu principā es nedaudz aizdegos par to, ka mani ieslodzītais nofragoja, kad es paredzēju, ka būs iespēja zolīdi novadīt roundu, līdz ar to es nākamajā round kad vadīju, devu visiem ieslodzītajiem komandu tupus un lēnajā gaitā (tas ir turot gan ctrl gan shift pogas kopā) doties iekšā lielajā būrī. Protams nu kurš gan ko tādu varēja paredzēt bet nu lai arī cik nobesījies es būtu es nebūtu licis viņiem 10min pildīt vienu komandu, es būtu pēc īsa mirkļa pateicis labi, varat skriet, bet nu labi tam nav īsti nozīmes. Ļoti daudzi ieslodzītie man par brīnumu nepaklausīja un vai nu vienkārši tupus vai lēnajā gaitā devās būrī, nu un es pildīju savus apsarga pienākumus un nepaklausīgos šāvu nost. Protams tagad es jums pilnībā esmu gatavs piekrist, ka fragot ir slikti, tāpēc es to cenšos bieži nedarīt, šajā mapē sanāca vairāk kā vajadzētu. Pēc tam mamka a.k.a knejvs teica, ka ir noteikums, kurā minēts, ka nepastāv komanda "tupus lēnajā gaitā", un atkal, atvainojos bet es visus noteikumus nebiju nemaz līdz šim izlasījis, tik tā pārskrēju pāri, bet nu es uzreiz kā saņēmu sodu devos lasīt noteikumus, un nekur tādu neatradu. Vienīgais ko es atradu bija šis:

 

2.14. Aizliegts teikt komandas, kas nav izpildāmas, piemēram, doties uz zilganzaļo līniju, ja tādas nemaz neeksistē, pēdējā reakcija - palidot u.t.t. Tupus iet un tupus skriet jeb kurā gadījumā nozīmē vienu un to pašu. (Komanda ''Velreiz'' skaitas kā maldināšana)

 

Tomēr šis noteikums īsti neattiecas uz doto situāciju, tādēļ, jo es speciāli minēju doties tupus lēnajā gaitā. Ja man šajā situācijā nav taisnība, atvainojos par sagādāto jezgu, bet lūdzu tad arī izveidojiet šo noteikumu. Ja man ir taisnība, palūgšu bargi nesodīt mamku. Visiem gadās arī kļūdīties, tas ir tikai cilvēciski, galvenokārt tādēļ, ka šī ir īpaša, nestandarta situācija, kā arī es pieļāvu kļūdu iepriekš rūpīgi neizlasot noteikumus, tas tiks nekavējoties darīts. 
7. Mape, kurā tas notika jail_kakao_beta (ja nemaldos)
8. Serveris Jailbreak

Njam

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 30. aprīlī, 13:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 01:49
0
post

Šeit Tu pats ieliec noteikumu, kur rakstīts ka komanda "Tupus iet un tupus skriet jeb kurā gadījumā nozīmē vienu un to pašu" Tu pateici tupus iet lielajā būri mēs visi gājām iekšā tu nošāvi 5 cilvēkus, kuri tika uzskatīti par fk. Dabūji transfer un 6h banct. Pats bļāvi ka neesi noteikumus lasījis, bet es jau Tev cik reizes teicu aizej izlasi. 

 

2.14. Aizliegts teikt komandas, kas nav izpildāmas, piemēram, doties uz zilganzaļo līniju, ja tādas nemaz neeksistē, pēdējā reakcija - palidot u.t.t. Tupus iet un tupus skriet jeb kurā gadījumā nozīmē vienu un to pašu. (Komanda ''Velreiz'' skaitas kā maldināšana)

 

 


Zalkt!S
Jauniņais
Likumsargs
Njam
74 atbildes forumā
Online: 13d 6h 50m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 02:03
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 09:40
0
post

Tagad aizej paskaties demo no tās vietas kur es pateicu komandu un kārtīgāk ieklausies tajā ko es pateicu. Un tad runā. 

Njam

Latvians
Skatās sākumlapu
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 14h 7m
Redzēts pirms 3 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 09. aprīlī, 22:02
1
post

Well,

Tavā demo es nedzirdēšu, ko tu saki un es HLTV kārtējo reizi arī nedzirdu ko runā.

Tu kā cietušais saki, ka esi teicis šo : 

es nākamajā round kad vadīju, devu visiem ieslodzītajiem komandu tupus un lēnajā gaitā (tas ir turot gan ctrl gan shift pogas kopā) doties iekšā lielajā būrī.

Bet Admins, kurš sodīja tevi ,  teica, ka tu teici:

Tu pateici tupus iet lielajā būri

Katrs saka ko citu un kam ticēt?

Šoreiz netiks sodīts ne admins, ne arī sūdzība tiks anulēta, bet apskaidrošu situāciju.

Ja tu tiešām teici, ka jāiet tupus un lēnajā gaitā, tad jā, ir jātur gan ctrl, gan shift un jāiet būrī, proti, jākustās kā gliemezim.

Bet ja tu teici, ka tupus jāiet būrī  , tad viņiem vienkārši bija jāiet tupus.

Komanda tupus un lēnajā gaitā doties būrī ir izpildāma, tev ir jāpietur divas pogas tikai.

Manuprāt, tas nav aizliegts, tik to var kinda pielikt pie fragošanas, bet nu par to sīkāk būtu labāk paprasīt DžeilBreik Main'am , varbūt viņam ir citi uzskati par to visu.

Tas arī laikam būtu viss.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0