Real life-
Čau, mani sauc Aigars, man ir 15 gadi, mācos 9 klasē.
Ļoti patīk ekstrēmie sporti kā arī rolleri/moči.
No 12 gadiem braukāju ar bmx-
te jau es lidoju ;D
ļoti piesaistīja šis sports, braukāju 3 gadus, līdz 15 gadiem.
Tagad, nesen vasaras vidū, pārdevu savu gaming datoru, noliku tiesības un nopirku rolleri .
te jau ratā! ;D
ps. zinu kroši + baltas zeķes ;DDD Draugs atbrauca, izgājām, pie manas mājas ārā bišķ ratā pabraukāju.
no septembra sāku labot visu, pirku jaunas detaļas, vairāk strādāju pie izskata, bet tagad pa ziemu tiks likts jaudīgāks "setups" motoram.
Padarītais ^.^
Gaming world -
Tātad, datoru dabūju 8 gados, pirmā spēle ko spēlēju bija cs 1.6, spēlēju jo gribēju pašaudīties, negribu dabūt ahūno skilu utt. Krč, no 8-13 gadiem vairāk spēlēju tikai spēles datorā, nevis izmantoju kautkam citam. Dažos projektos esmu bijis admins un citos amatos bijis. 14 gados nopirku gaming datoru, un tad jau sākās prieki ;D Gāja visas jaunākās spēles, kādu laiku spēlēju gta sa:MP un gta iv, tad apnika un uzspēlēju cs go un cs 1.6. Tad vairāk pievērsos photoshopam un sāku veidot mājas lapas dizainus un vēl visādu šādus, tādus nieciņus.
Neesmu atkarīgais, vairāk patīk laiku pavadīt ārā, ar draugiem utt. Bet nu jau ir ziemas aukstais laiks, tad jau vairāk pa mājām...
Tas arī būtu viss par mani, ar cieņu Aigars.
ps. slinkums bija rakstīt pa jaunu, tādēļ ieliku pēdējo sasveicināšanos ;d
Senajā playline niks bija MSK # Cherry
yoo
Šveiks !
caww
ta jau labāk mopēdu nekā to skūtaru :/
Čau =]
sveikss
Cweiki cweiki . :]
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Sveiks!
smuks rolleris, hi
p.s kas pa firmu rollerim un cik tev kubi un kā viņš tev iet? un kā viņš tev gāja kad tik iegādājies viņu. Piedod ka tik daudz jautājumu,jo grasos ņemt sev rolleri arī drīz.
es tevi atceros, ar to ir gana.
Čau, cerams atkal nepazudīsi.
čau, čau
Atbildot uz PULSE jautājumu.
Nu, pagaidām ir 50cc, gājā 70, uzliku "sporta" izpūtēju un iet 85+/-. Nopirku pa 700 eur lietotu, bet ideālā stāvoklī, motors vēljoprojām kā nopirku nekas nav "lūzis", "plīsis" ;D Un jā, firma Gilera Runner SP 2009
чауу
Čau.
Labāk jau būtu kādu video iemetis kur ratā brauc,savādāk šitādas bildes uztaisīt easy.
Ja nav noslēpums,kādu setupu vēlies likt?
@Fantoms.
Neko, dižu 70cc dr evo, sporta kloķeni, multivāru un iespējams sporta sajūgu.
Sveiks!
Cau!
Sveikiņš ..
Esam pazīstami.
Sveicināts
čau
Jan4a, ANormalStick, Tvinks , EAZY., sсhoKKur-, KranlauzisOlsitejs