bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
0
0
topic
"Manchester United" ar veiksmi un pacietību pieveic "Arsenal"
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 1. jūnijā, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 22. novembrī, 23:20

Šovakar Anglijas Premjerlīgā tika aizvadīta 12. kārtas centrālā spēle, kurā Londonas "Arsenal" savā "Emirates" stadionā uzņēma "Manchester United". Kaut arī laukuma saimnieki praktiski visu spēli uzbruka bīstamāk, "Manchester United" izrādījās veiksmīgāki, izcīnot uzvaru ar rezultātu 2:1.

Pirms cīņas, saprotamu iemeslu dēļ, lielāko uzmanību izpelnījās abu komandu uzbrucēji. Bijušais lielgabalnieku kapteinis Robins van Pērsijs, kopš pievienošanās mančestriešiem bija guvis trīs vārtus četrās savstarpējās spēlēs. Bet šoreiz jau iespēja sarūgtināt principiālos pretiniekus bija arī "Arsenal", kuriem vasarā pievienojās "Manchester United" audzēknis Denijs Velbeks. Sastāva izvēlē lielāko pārsteigumu sagādāja viesu galvenais treneris Luiss van Gāls, izvēloties laukumā sūtīt trīs centra aizsargus - shēmu, no kuras atteicās pēc neveiksmīgā sezonas sākuma.

Diezgan uzmanīgajā mača sākumā pirmo reālo iespēju izveidoja laukuma saimnieki, kad sitiena pozīcijā tika izvirzīts Velbeks, bet Patriks Makneirs augstasinīgi sitienu bloķēja. Ātri vien kļuva redzams, ka laukumā dominē "Arsenal" spēlētāji, veidojot momentus pie viesu vārtiem vienu pēc otra. 15. minūtē Džekam Vilšīram bija pienākums atklāt rezultātu, bet izgājienā pret vārtsargu Davids De Heja laboja savu kļūdu, dēļ kuras moments tika izveidots. Bet minūti vēlāk tika gūts vēl viens apstiprinājums komandu spēlētāju traumatismam šajā sezonā, jo Lūks Šo cīņu turpināt nespēja un laukumā devās Ešlijs Jangs. "Manchester United" tikai puslaika beigu daļā izdevās izveidot bīstamu momentu, kad pēc Anhela di Marijas izrāviena, Veina Rūnija sitienu bloķēja Kolums Čemberss. Līdz pārtraukumam rezultāts tā arī netika atklāts, par ko noteikti sarūgtināts jutās Arsēns Vengers, kura padotajiem bija vairākas iespējas iepriecināt līdzjutējus.

Otro puslaiku nenogurdināmie "Arsenal" uzsāka tāpat kā pirmo, iespiežot pretiniekus savā laukuma pusē, veidojot ātrus un bīstamus uzbrukumus. 55. minūtē "rezultāts izlīdzinājās" arī nepatīkamajā savainoto spēlētāju ziņā, jo traumas dēļ laukumu pameta Vilšīrs, kuru nomainīja Santi Kasorla. Bet ar to nepatīkamā situācija tikai sākās, jo viesi tūlīt pat izveidoja uzbrukumu, centrējuma laikā sadūrās Voicehs Ščensnijs ar Kīranu Gibsu. Epizode nebija beigusies, Antonio Valensija raidīja bumbu soda laukumā, kur Gibss to neveiksmīgi sūtīja savos vārtos (0:1). Papildus zaudētajiem vārtiem mājinieki zaudēja arī pamatvārtsargu, kurš maču turpināt nespēja. Mājinieki sarūgtināti par katastrofālajām minūtēm nezaudēja enerģiju mesties atspēlēties, dažas minūtes vēlāk teicama iespēja bija Aleksim Sančesam, bet atkal teicami vārtos darbojās De Heja.

15 minūtes pirms pamatlaika beigām abu komandu galvenie treneri veica spēlētāju maiņas, cenšoties panākt savu mērķu sasniegšanu. Van Gāls sava tautieša vietā laukumā sūtīja Džeimsu Vilsonu, kamēr Vengers maču glābt aicināja tikko no smagas traumas atlabušo Olivjē Žirū. "Arsenal" spēlētāju enerģija, apņēmība un neatlaidība bija apbrīnojama, spēlētāji turpināja uzbrukt un iespiest oponentus savā soda laukumā, iztrūka vien rezultatīva raidījuma, kuru neļāva izdarīt aizsargi vai tvēra vārtsargs. Šāda drosmīga un izmisīga taktika tomēr nedeva rezultātu, jo 85. minūtē viesi sagaidīja iespēju pretuzbrukumam, kad pēc Di Marijas piespēles Rūnijs izgājienā pret vārtsargu guva otros vārtus. Kad jau šķita, ka spēles liktenis ir izšķirts, piektajā kompensācijas minūtē Žirū ar negaidīti perfektu raidījumu zem pārliktņa neatstāja sausā De Heju un atjaunojot intrigu, jo spēlēt vēl atlika trīs minūtes. Sakarīgu uzbrukumu gan mājiniekiem vairs izveidot nesanāca, līdz ar to lielgabalniekiem nācās piedzīvot sāpīgu zaudējumu savu skatītāju priekšā.

Avots:Zangis,Sportacentrs.com

 

 

Cool Dude
Skatās sākumlapu
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6567 atbildes forumā
Online: 331d 2h 14m
Redzēts pirms 10 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 25. novembrī, 16:54
0
post

smuka zeķe

Takers
Jauniņais
Bububu
111 atbildes forumā
Online: 11h 10m 10s
Redzēts 2016. gada 03. septembrī, 14:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 25. novembrī, 17:08
0
post

Skatijos speli interneta! Man patika shi spele! 

Evija^
Meitene zeltene
1815 atbildes forumā
Online: 28d 4h 43m
Redzēts 2022. gada 27. janvārī, 15:47
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 25. novembrī, 17:10
0
post

Norm  ;d

Saistīts attēls

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 3 ( 709 skatījumi )
Tessa&Hardin, Klaus, sсhoKKur-