bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
0
0
topic
"City" uzvar Romā un iesoļo 1/8 finālā, Cauņam Eirokausu sezona galā
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 13. maijā, 23:49
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 11. decembrī, 07:57

UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā iekļuvusi Mančestras "City", kura izbraukumā ar 2:0 pārspēja "Roma". Maskavas CSKA cieta zaudējumu Minhenē ar 0:3, līdz ar to paliekot pēdējā vietā grupā.

Jau iepriekš bija zināms, ka Mančestras "City" šajā spēlē būs jāiztiek bez savainotā Serhio Agvero un diskvalificētā Jajas Turē, taču komandu pieteikumi atnesa pārsteigumu arī Vensāna Kompanī personā. Lai arī Manuels Pelegerini iepriekš bija paziņojis, ka Beļģijas aizsargs ir gatavs spēlei, viņš nebija ne vien sākumsastāvā, bet vispār pieteikumā.

Mača sākumā tempu piedāvāja "Roma", un tikai Holebasa neizlēmība divus metrus no vārtiem paglāba "City" no problēmām. Precīzi gan nospēlēja arī Džo Hārts, un pamazām "City" atguvās un pārgāja uzbrukumā. Jāpiebilst, ka "Roma" pārsteidzošā kārtā spēlēja visai atslābināti, pāris reizes pieļaujot paviršības aizsardzībā un cenšoties nevis vienkārši gūt vārtus, bet izdarīt to ar šedevra palīdzību.

Pirmajā puslaikā daudz vairāk darboties bija spiests Hārts, kurš arī izvilka no apakšējā stūra bīstamu Žervinjo sitienu pretuzbrukumā, taču vienreiz glāba arī Morgans de Sanktis, novēršot ieslīpu Edina Džeko izgājienu vienu pret vārtiem, tiesa, Džeko šajā situācijā daudz laika sagatavoties sitienam. Puslaika izskaņā četrus (!) "City" spēlētājus apspēlēja Žervinjo, kurš pēc tam krita soda laukumā, un tiesnesis uzskatīja, ka noteikumu pārkāpuma tur nebija. Kopumā puslaiks pagāja "Roma" zīmē, taču vietējos līdzjutējos noteikti radīja bažas vaļības aizsardzībā.

Šīs bažas kļuva par realitāti otrā puslaika sākumā. Visai mierīgi tika ļauts izdarīt sitienu no distances Samiram Nasri, kurš "izšāva" - perfekts sitiens vārtu tuvējā devītniekā ar atsitienu pret vārtu stabu. Tas nozīmēja, ka "Roma" nepieciešami divi vārti, taču sasparošanās vietā Itālijas klubs saļima. Cerību stariņš uzvirmoja, kad Manolasa sitiens ar galvu trāpīja pa vārtu stabu, turklāt sekoja arī ļoti bīstama stūra sitiena izspēle, taču "City" glāba uz vārtu līnijas palikušais Demičelis.

"Roma" pagrimumu izmantoja viesi, lai izdzēstu jautājumus par savu vietu astotdaļfinālā. Nasri vēlreiz pazobojās par pasīvajiem "Roma" aizsargiem un padeva bumbu tieši pa sitiena aizsargam Pablo Zabaletam, kurš panāca 2:0.

Lai vispār domātu par otras spēles rezultātu, CSKA bija nepieciešama uzvara Minhenē pret "Bayern". Šī ambiciozā mērķa sasniegšanai tika nolemts Aleksandru Cauņu atstāt rezervē, savukārt "Bayern" bija izvēlējusies pietaupīt vairākus ierastos līderus, piemēram, Levandovski un Robenu, bet pamatsastāvā devās pāris jaunieši. Tas gan netraucēja jau 18. minūtē padarīt CSKA uzdevumu reizes piecas grūtāku, jo soda laukumā tika nogāzts Riberī, un pendeli realizēja Tomass Millers. Otrajā puslaikā tika panākts arī 2:0 un 3:0, bet Cauņa laukumā nedevās, un Eirokausu sezona līdz ar to gan viņam, gan CSKA noslēgusies.

 

 

Rihs*
Jauniņais
1707 atbildes forumā
Online: 14d 16h 49m
Redzēts 2022. gada 05. oktobrī, 13:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 11. decembrī, 08:03
0
post
.
Cool Dude
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 328d 14h 46m
Redzēts Vakar, 22:17
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 11. decembrī, 16:15
0
post

priekš kam neģirim būtu javelk melna forma ?
tak vesi pa pliko vareja spelet, neviens neko neredzētu :D

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 3 ( 534 skatījumi )
Tessa&Hardin, sсhoKKur-, the Captain.