Sveicināti kick.lv iemītnieki!
Nolēmu izveidot nelielu giveway, kurā uzvarētājs savā īpašumā iegūs artefaktu, šajā gadījumā tas būs "Kapteiņa medaljons".
Giveaway noteikumi:
- Tu nedrīksti vienkārši `iespamot`. Jābūt vismaz: 3 sakarīgiem vārdiem! Uzvarētājs tiks pārlozēts, ja nebūs ņemti vērā noteikumi!
- Tu vari rakstīt pilnīgi jebko, kas nesatur rupjības, vai kādu lietotāju aizvainošanu (arī bez zemtekstiem) - nepārkāpjot attiecīgos foruma noteikumus!
- Tu nekādā gadījumā nedrīksti labot savus ierakstus/postus!
- Ierakstu laika limits: 15 minūtes.
- Postu intervāls: 3.
No Tevis sagaidu +1 (like) šim topikam, ja arī turpmāk vēlies redzēt kaut ko līdzīgu no manas puses! (neobligāti)
Uzvarētāju paziņošu ko līdz tēma būs sasniegusi: 400 ierakstus! (pārējie ieraksti netiks ieskaitīti)
Uzvarētājs tiks izlozēts no skaitļiem: 1-400 ar mums visiem labi zināmo: "random.org" palīdzību.
Veiksmi visiem šajā giveaway, šaaaautaaauts!
Ļoti pareizi jā
Burkānus nevajag vārīt.
🍌 > 🍎🍐🍊🍋🍉🍇🍓🍈🍒🍑🥭🍍🥥🥝🍅🍆🥑🥦🥬🥒🌶🌽🥕🥔🍠 |
Man negaršo sinepes
Zeme ir apaļa
Poceluy tvoj francuskij
Vistas dēj olas.
🍌 > 🍎🍐🍊🍋🍉🍇🍓🍈🍒🍑🥭🍍🥥🥝🍅🍆🥑🥦🥬🥒🌶🌽🥕🥔🍠 |
Gaiļi gan tās nedēļ
Food addicted since 1993
Es esmu garš
Man Patik krūtis.
Tikko apēdu plovu.
Or will you fucking fight back
šodien lietaina diena.
Šodien saulains laiks
Es gan teiktu, ka šodien ir apmācies.
Asalamaleykum u big hater.
Čau ,kā iet?
Labi, paldies ka pajautāji.
Food addicted since 1993
Nav par ko, mister senjor fūds
Viens, divi unnnn... trīs.
Nurmachimaevmakachev, Bubis, 575, pigmi , Jon Snow, Hazard, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., tenblunt, HSkill, Dzonis, Maruzha, peh, bitchzzzz, Yakuza, AndisKoks, DoubleT, MENDIJA, nenshuks, Kikii., jollylv, Flabijs, Lacz, phine, Fūdiņš, Hybrid Minds, Jazeps Vitols, bnation-, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Unicorn, santiz, Mežpils, Capture, SintijaL, radžiņš, maar4a, knejvs, cruelcin, Latvians, magisterial , exe, jevrika, Venta, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., aimbatten (;, thestyle, PooKa, akasi, adjustable, Jan4a, Zalkt!S, AzBest, aim.ru~~~~~, <FiZz>, skyya, 32x6JLsuPy, Королева, Сhrееру©, no-legal, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Krisiittz, Haiduk, Meth, tomts, $JeNoTs$, HaRZz, Flaatroon, JērsA, Oskars.R, enrico, **Nezināmā**, Kristersss, Chemp1k, Zapara, tumshaiss, ozzy, ScoRp1oN^^, rnx, SniegaRausis, T. Bagvels, sсhoKKur-, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, C0ppy, Purpel, prote1ns, Minnia, Skies, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Bastaardio777 , Wolfyy, medusa, black cobra, **MoHiTo**, `Barbija`, Pilots