Sveicināti kick.lv iemītnieki!
Nolēmu izveidot nelielu giveway, kurā uzvarētājs savā īpašumā iegūs artefaktu, šajā gadījumā tas būs "Kapteiņa medaljons".
Giveaway noteikumi:
- Tu nedrīksti vienkārši `iespamot`. Jābūt vismaz: 3 sakarīgiem vārdiem! Uzvarētājs tiks pārlozēts, ja nebūs ņemti vērā noteikumi!
- Tu vari rakstīt pilnīgi jebko, kas nesatur rupjības, vai kādu lietotāju aizvainošanu (arī bez zemtekstiem) - nepārkāpjot attiecīgos foruma noteikumus!
- Tu nekādā gadījumā nedrīksti labot savus ierakstus/postus!
- Ierakstu laika limits: 15 minūtes.
- Postu intervāls: 3.
No Tevis sagaidu +1 (like) šim topikam, ja arī turpmāk vēlies redzēt kaut ko līdzīgu no manas puses! (neobligāti)
Uzvarētāju paziņošu ko līdz tēma būs sasniegusi: 400 ierakstus! (pārējie ieraksti netiks ieskaitīti)
Uzvarētājs tiks izlozēts no skaitļiem: 1-400 ar mums visiem labi zināmo: "random.org" palīdzību.
Veiksmi visiem šajā giveaway, šaaaautaaauts!
I am the one
man garšo alus
Man arī garšo
Food addicted since 1993
Dont put a blame on me
Tūlīt jau būs
Un uzvarētājs ir :
Es uzvarēšu noteikti
Labāks dienas vēl priekšā.
pavisam mazliet palicis .
Jūs nenogurāt? Šodie karsts.
Man ir posts
Šo tēmu skatās 19 lietotāji
Es domāju ka mūsu draugs Lacz ir labākais
Latvijā cilvēki ir traki uz naudu
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Man ir balts kaķis.
nu vēl biš
Aiziet mani maziņie
Šitas artefakts būs mans
Maucam uz armiju
tu esi tītars
Čema atņem cilvēkiem naudu.
Nurmachimaevmakachev, Bubis, 575, pigmi , Jon Snow, Hazard, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., tenblunt, HSkill, Dzonis, Maruzha, peh, bitchzzzz, Yakuza, AndisKoks, DoubleT, MENDIJA, nenshuks, Kikii., jollylv, Flabijs, Lacz, phine, Fūdiņš, Hybrid Minds, Jazeps Vitols, bnation-, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Unicorn, santiz, Mežpils, Capture, SintijaL, radžiņš, maar4a, knejvs, cruelcin, Latvians, magisterial , exe, jevrika, Venta, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., aimbatten (;, thestyle, PooKa, akasi, adjustable, Jan4a, Zalkt!S, AzBest, aim.ru~~~~~, <FiZz>, skyya, 32x6JLsuPy, Королева, Сhrееру©, no-legal, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Krisiittz, Haiduk, Meth, tomts, $JeNoTs$, HaRZz, Flaatroon, JērsA, Oskars.R, enrico, **Nezināmā**, Kristersss, Chemp1k, Zapara, tumshaiss, ozzy, ScoRp1oN^^, rnx, SniegaRausis, T. Bagvels, sсhoKKur-, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, C0ppy, Purpel, prote1ns, Minnia, Skies, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Bastaardio777 , Wolfyy, medusa, black cobra, **MoHiTo**, `Barbija`, Pilots