bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
2
0
topic
Sports | 13.decembris
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts Vakar, 23:49
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 14. decembrī, 01:29

Hokejs

 

 Sedlāčeks paliek uz nullītes, Rīgas «Dinamo» pārtrauc zaudējumu sēriju

 

Latvijas klubs Rīgas Dinamo, turpinot piecu izbraukuma spēļu sēriju, Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā sestdien ar rezultātu 3:0 uzvarēja Jekaterinburgas Avtomobilist hokejistus, pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Pirmā trešdaļa

Jau spēles trešajā minūtē Dinamo komanda nopelnīja vairākumu, tomēr tajā nopietnus draudus Jakuba Kovārža sargātajiem vārtiem neradīja. Spēlējot vienādos sastāvos, ripu vairāk kontrolēja laukuma saimnieki, tomēr Dinamo, koncentrējoties uz pretuzbrukumiem, pamanījās veikt lielāku metienu skaitu pa vārtiem. Vērā ņemamu iespēju komandām bija maz, bet vienā no epizodēm ripa spēcīgi pa seju trāpīja Rīgas kluba aizsargam Aleksandram Jerofejevam. Dueļa 11.minūtē rīdziniekiem izdevās atklāt rezultātu, kad vārtu tuvajā stūrī ripu raidīja Genovejs.

 

Arī turpinājumā ripu vairāk kontrolēja Avtomobilist komanda, tomēr lielus draudus Sedlāčeka sargātajiem vārtiem tā neradīja. Otrā laukuma galā izcelties tikmēr varēja Dārziņs, Indrašis un Genovejs. Mazliet vairāk kā minūti pirms trešdaļas beigām Dinamo ieguva vēl vienu vairākumu. Atlikušajā laikā līdz labai vārtu gūšanas iespējai tika izspēlēts Līnuss Videls.

Otrā trešdaļa

Otrās trešdaļas ievadā laukuma saimnieki pēc mazākuma izciešanas uzreiz nopelnīja vēl vienu noraidījumu, un sekojušo divu minūšu laikā Dinamo izveidoja vairākas labas vārtu gūšanas iespējas. Teicami ar saviem pienākumiem galā tika Kovāržs, bet trešdaļas vidū pēc cīņas izlīdzināšanās mazākumā palika jau viesi. Uzreiz pēc tam tika nopelnīts vēl viens noraidījums, kas Dinamo uz minūti un 38 sekundēm atstāja trīs spēlētāju sastāvā. Šajā laikā komandu vairākas reizes glāba Sedlāčeks, rezultātam paliekot nemainīgam.

 

Atgriežoties pilnos sastāvos, ripu jau atkal vairāk kontrolēja Avtomobilist hokejisti, tomēr bīstamākas epizodes turpināja izveidoties tieši pie viņu vārtiem. Vienā no epizodēm komandu gan nācās glābt Sedlāčekam, bet trešdaļas pašā izskaņā lieliskas iespējas panākt 2:0 neizmantoja Miķelis Rēdlihs, Dārziņš un Videls.

Trešā trešdaļa

Trešo trešdaļu komandas iesāka ar azartisku spēli, ātri vien mazākumā nonākot viesiem. Šajā laikā ļoti labi vārtos darbojās Sedlāčeks, kā arī uzdevumu augstumos bija “Dinamo” laukuma spēlētāji, vadību nosargājot. Pēcāk Dinamo radīja divas bīstamas epizodes pie laukuma saimnieku vārtiem, uz ko Avtomobilist atbildēja ar Sedlāčeka miera iztraucēšanu. Devītajā minūtē muļķīgu noraidījumu nopelnīja Māris Bičevskis, tomēr arī šoreiz Dinamo mazākums bija pārāks par mājinieku vairākumu.

 

Cīņas turpinājumā asumos pie pretinieku vārtiem iesaistījās vairāki spēlētāji, bet Oskars Cibuļskis tā rezultātā izpelnījās noraidījumu līdz mača beigām. Mazliet vēlāk par skaitliskā sastāva pārkāpumu noraidījumu izpelnījās mājinieki. Minūtes laikā Dinamo izdevās vairākumu realizēt un dubultot savu pārsvaru, kad pēc lieliskas Genoveja piespēles izcēlās Indrašis. Atlikušajās sešās minūtēs Avtomobilist pie sāncenšu vārtiem radīja vien dažus spriedzes pilnus mirkļu, bet minūti un deviņas sekundes pirms mača beigām 3:0 ar metienu jau tukšos vārtos panāca Dārziņš. Palikušajā laikā labu iespēju tomēr pārspēt Sedlāčeku neizmantoja mājinieki. Vien trešo reizi kopš 31.oktobra Dinamo sastāvā laukumā devās krievu uzbrucējs Pjotrs Sčastļivijs.

http://3.bp.blogspot.com/-T1jTazHd9ZE/UHWKsRZmOgI/AAAAAAAAKsA/pPAlRwo3eZ4/s1600/decorative_line%2B1.gif

Florbols

 

Latvijas Florbola izlase ar 6:1 apspēlē Igauniju un svētdien spēlēs par 5.vietu

 

Latvijas vīriešu florbola izlase Zviedrijā notiekošā pasaules čempionāta spēlē par 5.-8.vietu sestdien ar rezultātu 6:1 uzvarēja Igaunijas valstsvienību. Līdz ar to Latvijas izlase svētdien varēs spēkoties par piekto vietu turnīrā, cenšoties atkārtot savu visu laiku labāko veikumu.

Spēles ceturtajā minūtē Latvijas izlasi vadībā izvirzīja Aleksandrs Abramovs, bet līdzvērtīgā cīņas turpinājumā komandai neizdevās vadību nostiprināt. Tā vietā Igaunija otrās trešdaļas vidū panāca neizšķirtu, rezultātam 1:1 saglabājoties līdz trešdaļas beigām.

Latvijas izlasei ļoti sekmīgi izdevās uzsākt trešo trešdaļu, kad vispirms trešajā minūtē vārtus guva Mārtiņš Rajeckis, bet piektajā minūtē 3:1 vairākumā panāca Ivo Balodis. Trešdaļas vidū ceturtos vārtus guva Rajeckis, kurš šajā cīņā iekrāja arī vienu rezultatīvu piespēli. Piecas ar pusi minūtes pirms cīņas beigām 5:1 pēc Baloža piespēles panāca Artis Raitums, kurš priekšpēdējā minūtē ar metienu tukšos vārtos panāca spēles gala rezultātu. Par labāko spēlētāju Latvijas izlasē tika nosaukts Rajeckis.

Igaunijas florbola izlase ar augstiem sasniegumiem lepoties nevar, jo tās labākais pasaules čempionāts bija pirms četriem gadiem, kad šī valstsvienība izcīnīja septīto vietu. Tikmēr pirms diviem gadiem igauņi bija devītie. Igaunija pasaules rangā šobrīd atrodama astotajā vietā, kamēr Latvija ir sestā.

http://3.bp.blogspot.com/-T1jTazHd9ZE/UHWKsRZmOgI/AAAAAAAAKsA/pPAlRwo3eZ4/s1600/decorative_line%2B1.gif

Bobslejs/Skeletons

 

Brāļi Dukuri ar dubultuzvaru sāk jauno Pasaules kausa sezonu skeletonā

 

Latvijas skeletonisti brāļi Martins un Tomass Dukuri piektdien ar dubultuzvaru sāka jauno Pasaules kausa sezonu.

Martins Dukurs

ASV trasē Leiplesidā notikušajā Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā uzvaru izcīnīja Martins, kuram pēc 0,30 sekundēm sekoja viņa brālis Tomass.

Pirmo braucienu M.Dukurs veica 53,74 sekundēs, kas jau tobrīd ļāva atrasties līderpozīcijās, taču otrais brauciens latvietim padevās vēl ātrāks - 53,68 sekundēs, kas ļāva pārliecinoši saglabāt pirmo vietu arī summā.

Tikmēr T.Dukurs pirmo braucienu veica 53,89 sekundēs, tobrīd ieņemot trešo pozīciju, bet otrais viņam izdevās par sešām sekundes simtdaļām ātrāks, kas pēcāk summā ļāva apsteigt mājinieku Metjū Entuānu.

http://3.bp.blogspot.com/-T1jTazHd9ZE/UHWKsRZmOgI/AAAAAAAAKsA/pPAlRwo3eZ4/s1600/decorative_line%2B1.gif

Melbārža četrinieks tiek pie bronzas Leikplesidā

 

Latvijas bobsleja pilota Oskara Melbārža četrinieku ekipāža sestdien izcīnīja trešo vietu Leikplesidas trasē ASV notikušā Pasaules kausa izcīņas pirmā posma sacensībās.

Latvijas bobslejisti

Pirmo braucienu Melbārdis ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu veica 54,50 sekundēs, par 0,08 sekundēm zaudējot līderim Maksimiljanam Arntam no Vācijas, kurš pagājušajā sezonā četriniekos kļuva par Pasaules kausa ieguvēju. Identiski ar latviešiem pirmo braucienu veica arī krievs Aleksandrs Kasjanovs. Savukārt ceturtajā vietā nobraukušais kanādietis Džastins Kripss latviešiem un krieviem zaudēja 0,08 sekundes.

Otrajā braucienā sekoja trīs kritieni, kas pievienojās vienam šādam misēklim pirmajā braucienā. Pirmie divi no tiem atgadījās pašā brauciena sākumā viens aiz otra, bet vēlāk krita arī piektdienas divnieku sacensību uzvarētājs Frančesko Frīdrihs no Vācijas.

Par spīti izcilam startam Melbārža četrinieks beigu daļā pieļāva kļūdu, kas lika otrajā braucienā uzrādīt otro laiku un atkrist 0,03 sekundes aiz Kasjanova. Tikmēr Arnts braucienā zaudēja gan latviešiem, gan krieviem, tomēr pirmo vietu saglabāja, Kasjanovu apsteidzot par 0,01 sekundi, bet Melbārdi - par 0,04 sekundēm.

http://3.bp.blogspot.com/-T1jTazHd9ZE/UHWKsRZmOgI/AAAAAAAAKsA/pPAlRwo3eZ4/s1600/decorative_line%2B1.gif

 

 

 

 

 

 

the Captain.
Veterāns
Kapteinis.
1220 atbildes forumā
Online: 15d 3h 47m
Redzēts 2020. gada 18. martā, 21:18
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 14. decembrī, 11:38
0
post

Pozitivi.

Cool Dude
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 328d 14h 21m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 14. decembrī, 11:43
0
post

Liels prieks par Dukurīšiem
Tā tik turpināt.

NIKE.
Jauniņais
Es smirdu
736 atbildes forumā
Online: 9d 4h 33m
Redzēts 2018. gada 10. februārī, 18:22
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 14. decembrī, 12:15
0
post
Ta uzreiz vajadzeja. Malaci.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 3 ( 1102 skatījumi )
Tessa&Hardin, yostu, sсhoKKur-