KK nevar tevi rekomendēt viņš nav JB admins.
Anti
Neitrāls, bet spriežot pēc foruma/skaipa uzvedības pilnībā pelnījis visu ko vēlas.
Dace, Ma1m, lūdzu pamatojiet savus ANTI, jūs esiet neaktīvi jb serverī, gribētu vismaz dzirdēt iemeslu lai to varētu ņemt vērā kā balsojumu
ha ha. ja maims un dace dod anti. es dodu super lielu recekli ar zvaigznem un gaismam ap vinu, pievienojot dumu efektus
JB serverī ir nepieciešams sakarīgs, atbildīgs, atsaucīgs admins. Tāds kurš varētu aizrādīt cilvēkiem kuriem patīk lietot necenzētus vārdus, traucēt spēles norisei, un savādākiem pārkāpumiem. Kā arī tagad adminu kļuva nedaudz mazāk, un uzskatu ka šis kandidāts ir pilnīgi piemērots šim amatam.
Stabila rekomendācija
Es par tevi, viss ar tevi ir kārtībā!
Jb serverī ļoti neaktīvs esi, pa retam ienāc uz 1 map paspēlēt un viss, priekš admina tas neder, tādēļ,, ANTI.(Neņem ļaunā, vienkārši izsaku savas domas.)
Senajā playline niks bija MSK # Cherry
Jāni, tas, ka tu biji statusniks un neko nedarīji, kad saņēmi attiecīgo amatu, tad esi tik mīļš un neapvaino citus savos grēkos.
Es došu ANTI ,jo tu nezini jb noteikumus...
Kamēr krustiņi ir topikā vari droši nerakstīt pieteikumu.
Anti.
Anti, jo fantoms gaismu man uzspīdināja.
Anti, neesi tik bieži sastopāms jb. Piedod vecais.
Latvians, Kiwi :], ⛔lolwut?, Jan4a, Unicorn, cruelcin, Apocalypse, sсhoKKur-, Klaus, Venta, Enemijs, Wolfyy, Obijs, Saldenieks, VZfire, Sentro, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, exdent, Komisarchiks, sneiks, Tvinks , 47th, Cilveks, KranlauzisOlsitejs, Kokaīns, MA1M, tupiks