Sveicināti kick.lv iemītnieki!
Nolēmu izveidot nelielu giveway, kurā uzvarētājs savā īpašumā iegūs artefaktu, šajā gadījumā tas būs "Kapteiņa medaljons".
Ko Tu iegūsti ar šo artefaktu: Tu no spinu ieiro balvām saņem 1% bonusā klāt ( max 10% ) ( bonuss dodas visiem griezieniem izņemot griezienus, kurus iegūst izpildot dienas challenge uzdevumus!
+ 5 plutoniji no manas puses!
Giveaway noteikumi:
- Tu nedrīksti vienkārši `iespamot`. Jābūt vismaz: 3 sakarīgiem vārdiem! Uzvarētājs tiks pārlozēts, ja netiks ņemti vērā noteikumi!
- Tu vari rakstīt pilnīgi jebko, kas nesatur rupjības, vai kādu lietotāju aizvainošanu (arī bez zemtekstiem) - nepārkāpjot attiecīgos foruma noteikumus!
- Tu nekādā gadījumā nedrīksti labot savus ierakstus/postus!
- Ierakstu laika limits: 15 minūtes.
- Postu intervāls: 3.
No Tevis sagaidu +1 (like) šim topikam, ja arī turpmāk vēlies redzēt kaut ko līdzīgu no manas puses! (neobligāti)
Uzvarētāju paziņošu ko līdz tēma būs sasniegusi: 250 ierakstus! (pārējie ieraksti netiks ieskaitīti)
Uzvarētājs tiks izlozēts no skaitļiem: 1-250 ar mums visiem labi zināmo: "random.org" palīdzību.
kuram gan negaršo?
Man ir kaķis.
diezgan interesants giveaways
Man ar patīk, ir cool
Jābūt trīs vārdiem
Es uzvarēšu beidzot
Es jau forumā esmu
Kartupeļu ciete mēdz būt kaitīga
Kartupeļi ir kaitīgi
šodien brokastis neēdīšu
Bet apelsīns ir garšīgs.
Aiziet, strādājam dāmas un kungi
Es pievienoju komentāru
Messiah skatās sākumlapu.
Sveiki,mani sauc Jānis
Vēsturi ieraksta uzvarētājs.
Tagad pulkstens ir 12:41.
Es esmu cilvēks
Esmu zobu feja
tu esi tītars
Sveiks lai dzīvo
Pīle, pigmi , HSkill, Bubis, Hazard, Obijs, Maruzha, peh, **MoHiTo**, Fūdiņš, Nil_Ushakov, Minnia, AndisKoks, SintijaL, Wolfyy, aimbatten (;, Jan4a, enrico, **Nezināmā**, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Kikii., Capture, Hybrid Minds, knejvs, magisterial , Сhrееру©, Nurmachimaevmakachev, Unicorn, Mežpils, akasi, slice, radžiņš, Vaaveriite*_^, cruelcin, , sсhoKKur-, Kristersss, jevrika, MENDIJA, skyya, 575, aim.ru~~~~~, ZnT, T. Bagvels, bitchzzzz, nenshuks, eeGA, Lacz, JērsA, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Ethe, Yakuza, phine, Королева, bnation-, medusa, no-legal, nolodžik, maar4a, Zalkt!S, Skies, santiz, rnx, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, G$ SHOOTER, MAIZE., Celms, Dzonis, Bastaardio777 , Venta, prote1ns