bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
1
0
topic
Rīgas Dinamo gada pēdējā spēlē ar 3:2 uzvar Atlant
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts pirms 16 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 30. decembrī, 12:04

Rīgas Dinamo Kontinentālās Hokeja līgas regulārā čempionāta gada noslēdzošajā mačā pirmdien ar rezultātu 3:2 izbraukumā noturēja uzvaru pār Mitišču Atlant komandu.

Pirmā trešdaļa

Spēles pirmos uzbrukumus aktīvāk aizvadīja Rīgas Dinamo komanda, tomēr kopumā pirmā trešdaļa ritēja līdzīgā cīņā ar abpusējiem uzbrukumiem. Abu komandu vārtsargi darbojās pietiekami pārliecinoši, tomēr pirmās trešdaļas pēdējā minūtē rezultātu atklāja Bičevskis, kurš pēc Gunāra Skvorcova piespēles nekļūdīgi meta no zilās līnijas, raidot ripu vārtu apakšējā stūrī. Līdz ar to pēc 20 spēlētām minūtēm rīdzinieki atradās vadībā ar 1:0.

Otrā trešdaļa

Otro trešdaļu Atlant komanda iesāka ļoti aktīvi un ceturtajā minūtē arī ieguva iespēju cīnīties vairākumā. Tomēr Rīgas Dinamo spēlētāji ne tikai izturēja mazākumu, bet īsu brīdi pēc tā paši ieguva iespēju cīnīties vairākumā, jo noteikumi tika pārkāpti pret Čārlzu Genoveju. Turklāt savu vairākumu Rīgas Dinamo realizēja – pēc Kaila Vilsona piespēles no aizvārtes precīzi meta Indrašis, izvirzot viesus vadībā ar 2:0.

 

 

Savukārt vēl minūti vēlāk rezultāts kļuva jau 3:0 – Krišjāņa Rēdliha metiens no zilās līnijas atsitās pret Atlant spēlētāja slidu un ielidoja savas komandas vārtos. Nākamajās minūtēs pēc trešo vārtu guvuma Rīgas Dinamo izveidoja vēl vairākas vārtu gūšanas iespējas, bet trešdaļas beigas aizritēja mierīgākā cīņā, viesiem noturot drošu vadību, turklāt šajā laikā Latvijas komanda arī izturēja mazākumu.

Trešā trešdaļa

Arī trešo trešdaļu daudz aktīvāk iesāka Atlant hokejisti, bet šoreiz to darīja daudz veiksmīgāk. Septītajā minūtē mājinieki beidzot guva savus pirmos vārtus, kad no vārtu priekšas nekļūdīgi meta iepriekšējās nedēļas līgas labākais aizsargs Metjū Gilrojs. Brīdi vēlāk noraidījumu nopelnīja Mārtiņš Cipulis un arī šo iespēju Atlant realizēja, kad vārtu priekšā lieliski individuāli nospēlēja Andrejs Taratuhins. Līdz ar to trešdaļas vidū Mitišču vienība deficītu bija samazinājusi līdz 2:3.

 

 

Pateicoties emocionālajam pacēlumam, Atlant turpināja aktīvi uzbrukt, tomēr vētrainā mačā Rīgas Dinamo izdevās noturēt grūtu uzvaru, kas tai bija vien otrā pēdējās deviņās cīņās.

 

 

Šajā mačā Rīgas Dinamo sastāvs bija palicis gandrīz nemainīgs ar iepriekšējo cīņu – vienīgi Nikolaja Jeļisejeva vietā KHL debitēja Rodrigo Ābols, bet vārtos stājās Jakubs Sedlāčeks.

 

 

NIKE.
Jauniņais
Es smirdu
736 atbildes forumā
Online: 9d 4h 33m
Redzēts 2018. gada 10. februārī, 18:22
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 30. decembrī, 12:10
0
post
Svarigi 3pts
~Evils~
Skatās sākumlapu
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 17h 49m
Redzēts pirms 8 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 30. decembrī, 12:19
0
post

malači,
janovēl nakoš gad daudz vairāk uzvaru.
 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 7 ( 574 skatījumi )
Tessa&Hardin, LatvietisNU, tepej, the Captain., NIKE., ~Evils~, sсhoKKur-