Esi ļoti aktīvs un sūdzību par tevi nav tāpēc likšu REC,jo ja savārīsi šmuci tad jau varēs noņemt to acc
REC! Aktivs + vinsh jau ilgi kick.lv !!! good man !!! un daudz Sudzibas par chiteriem post vins iemet un ne tikai jb , pub ari !!! kp4 REC!
Aktiivs jau esi, bet 2x esi banots par 4iitiem PUB. Ja buutu uz citu serveri prasiijis acc, noteikti dotu Anti, bet taakaa tas ir JB un es tur neuzturos, tad palikshu NEITRAALS.
Aktiivs jau esi, bet 2x esi banots par 4iitiem PUB. Ja buutu uz citu serveri prasiijis acc, noteikti dotu Anti, bet taakaa tas ir JB un es tur neuzturos, tad palikshu NEITRAALS.
Es neesmu bijis Banots KICKA nevienu reizi par Chitiem, bet ir izteikts bridinajums par to kad toreiz. (tu zini to reizi)
Par tevi ir bijušas sūdzības, starp citu. Un neuzskatu, ka viņas ir tikušas attaisnotas.
Aij, ko tur daudz. Par cik esi ķip nospēlējis 343h skaitot glad ar kick kopā, tad jau lai iet rec.
Dodu Rec - Aktvs Čalis
KICK.LV FOREVER.
Rec, jo esi aktivs un labi maki iemacit noteikumus.
Taisam FAKE profilus, lai ieliktu sev REC? Bans no foruma uz nedēļu, kas tāds atkārtosies, ilgi te nerādīsies. TC.
EDIT:
Atradu vēlvienu tavu fake profilu - Tava Mutere, kurš izceļas ar ekstrēmi bērnisķīgu un rupji izsakoties atpalikušu topiku, tāpēc sods pagarināts uz 14 dienām, par diviem fake profiliem.
Daņiks