Sasveicinies
topic
sup no KerijaPievienots, 2015. gada 07. janvārī, 10:10
Tātad sveiki kickieši.Paststāstīšu par sevi, ko daru un kas es esmu. Tātad sauc mani Aigars, bet tā gluži sauc tikai skolotājas. Draugu lokā un vispārīgi - Aicis. Mācos un dzīvoju Viesītē, tāda maza pilsētiņa, netālu no Jēkabpils. Mācos Viesītes vidusskolā, 9.klasē. Patīk mest pāri matemātiku un to daru arī tagad. Patīk sportot, so jā, nodarbojos ar futbolu un powerliftingu (spēka trīscīņu). Futbolā turnīri ir tikai pārsvarā vasarā, bet powerliftingā sači gandrīz visu gadu, varētu teikt, ka tas arī ir pirmajā vietā. Lieta, ar ko tiešām vēlos nodarboties all my life. Trenējos nu jau gandrīz gadu, bijušas vienas sacensības, kurās ierindojos 8.vietā. Mērķis bija nedabūt diskvalifikāciju pirmajās sacensībās un tas arī izdevās. Agrāk nodarbojos arī ar florbol un šķēpmešanu. Florbolā augstākais sasniegums bija 2.vieta Latvijas čempionāta otrajā divīzijā. Šķēpmešanā 3.vieta Latgales čempionātā... Brīvajā laikā uzspēlēju basketbolu. Klausos metālkoru un hip hopu. Kicku zinu jau kopš pašiem sākumiem un varbūt arī kāds mani vēl atcerās, biju - NATRE. Nu tagad esmu atpakaļ jn esmu pievērsies 1.6. Kāpēc šis, nevis csgo? Jo kompis rea misene un tas traki lago, tāpēc palieku pie zināmām vērtībām. Tas nu īsumā arī viss. Un jā, caur telefonu neerti gari rakstīt te. Ja vēl kādi jautājumi, droši jautājat. Ar prieku atbildēšu.
Pēdējo reizi rediģēja edavārdi., 2015. gada 07. janvārī, 10:16.
Sveiks!
Hi.
sup?
Sveiks vārdu brāli. ;)
Čiw
Sveiks
Esi sveiks
Chau
sup,sure,sveiks!
Welcome
hello
Atceros tādu NATRE, jā.
Sveiks!
Sveicināts.
čau, čau, Aici. DD vasarā gan nebija foršs izgājiens no tavas puses, bet arī es Tevi mazliet apčakarēju. ;D
lai veicās Tev. :]
p.s uz palikšanu esi vai atkal drīz pazudīsi? :c
caw vārda brāli! ;)
Senajā playline niks bija MSK # Cherry
sveiks
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
chaaaaaaaau
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Chau
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 40 ( 1782 skatījumi )
Jan4a, pankuksh, Zii, ANormalStick, ZnT, jevrika, e36, Snuffeklis, Yu Gi Hoes, Pipars, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, KinDing, viskijs, SPEEDLINKK 337, juliet, KranlauzisOlsitejs, suP.?, zaf, tepej, BigmairisL, bandīts, MA1M, MercuriaL*, pelciņš, wavy.g, Cool Dude, LatvietisNU, Takers, niks , Rihs*, Amors, ⛔lolwut?, Dalī, Chemijs, Enemijs, sсhoKKur-, Evija^, EAZY., Kokaīns, edavārdi.
Jan4a, pankuksh, Zii, ANormalStick, ZnT, jevrika, e36, Snuffeklis, Yu Gi Hoes, Pipars, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, KinDing, viskijs, SPEEDLINKK 337, juliet, KranlauzisOlsitejs, suP.?, zaf, tepej, BigmairisL, bandīts, MA1M, MercuriaL*, pelciņš, wavy.g, Cool Dude, LatvietisNU, Takers, niks , Rihs*, Amors, ⛔lolwut?, Dalī, Chemijs, Enemijs, sсhoKKur-, Evija^, EAZY., Kokaīns, edavārdi.