bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
0
2
topic
[KHL] Rīgas «Dinamo» Jaunā gada pirmajā mačā pirmoreiz pārspēj «Jokerit»
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 13. maijā, 23:49
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 07. janvārī, 22:15

Rīgas Dinamo, aizvadot pirmo spēli šogad, Kontinentālās Hokeja līgas regulārā čempionāta mačā savā laukumā trešdien ar rezultātu 3:2 uzvarēja Somijas vienību Helsinku Jokerit, kuru tam līdz šim vēl nebija izdevies pārspēt.

Pirmā trešdaļa

Spēli abas komandas iesāka ļoti aktīvi, apņēmīgi dodoties uzbrukumos. Dinamo uzbrukumos īpaši izcēlās Miķelis Rēdlihs un Līnuss Videls, taču vairākās epizodēs modram nācās būt arī mājinieku vārtsargam Džefam Delorjē. Ceturtajā minūtē M.Rēdlihs nopelnīja Dinamo komandas pirmo vairākumu, bet mazliet vēlāk Jokerit palika trīs vīru sastāvā. Uzreiz pēc ceturtā pretinieku spēlētāja atgriešanās laukumā mājiniekiem izdevās vairākumu realizēt, kad spēcīgs metiens padevās Cibuļskim.

 

 

Turpinājumā cīņa ritēja līdzvērtīgi, bet trešdaļas vidū pēc cīņas pie pretinieku vārtiem noraidīts tika Lauris Dārziņš. Sekojušo mazākumu Dinamo komanda sekmīgi izturēja, lai arī tā gaitā aizsargam Čārlzam Genovejam ripa sāpīgi trāpīja pa seju. Pēcāk cīņas ātrumi manāmi samazinājās, bet vienā no epizodēm savu komandu glāba Delorjē, neļaujot viesiem izmantot savu līdz tam labāko vārtu gūšanas iespēju. Trešdaļas izskaņā vairāki spriedzes bagāti brīži bija pie Henrika Kārlsona sargātajiem Jokerit vienības vārtiem.

Otrā trešdaļa

Otro trešdaļu Rīgas klubs uzsāka neveiksmīgi, jau pēc 42 sekundēm zaudējot vārtus, kad pēc Videla kļūdas ripas izvadīšanā no zonas izcēlās Huhtala. Zaudētie vārti gan iedvesmoja komandu jauniem uzbrukumiem, kuros ar bīstamiem metieniem izcēlās Roberts Bukarts, Gunārs Skvorcovs un Videls, bet labāko izdevību neizmantoja Kristaps Sotnieks, kura raidīto ripu teicamā stilā atvairīja Kārlsons. Sestajā minūtē noraidīts tika Aleksandrs Jerofejevs, bet nedaudz vēlāk Milans Jurčina mājiniekus atstāja trijatā. Mazākumā teicami vārtos darbojās Delorjē, Jokerit komandai tiekot pie daudzām vārtu gūšanas iespējām. Pēcāk pusotru minūti Dinamo jau pavadīja vairākumā, tomēr tas tika izniekots ar ļoti nepārliecinošu sniegumu.

 

 

Trešdaļas turpinājumā iniciatīva atkal pārgāja Dinamo komandas pusē, mājiniekiem izveidojot ievērojamu ofensīvu. Lieliski vārtos gan turpināja darboties Kārlsons, bet otrā laukuma galā pēc mājinieku misēkļa komandu nācās glābt Delorjē. Ar pacietīgu spēli rīdzinieki savu tomēr panāca, kad minūti un 45 sekundes pirms trešdaļas beigām ar tālu un precīzu metienu atzīmējās Bukarts. Arī atlikušajā laikā teritoriālais pārsvars bija Dinamo pusē.

Trešā trešdaļa

Arī trešo trešdaļu mājinieki sāka ļoti neveiksmīgi, šoreiz vārtus zaudējot jau 36.sekundē. Šoreiz izcēlās Hagmans, kurš kā pirmais burzmā pie vārtiem tika pie Delorjē atsistās ripas. Tomēr divas ar pusi minūtes vēlāk Dinamo komandai trešo reizi izdevās izvirzīties vadībā, kad M.Rēdliha un Videla sekmīgo spēli otrajos gūtajos vārtos pārvērta Bukarts.

 

 

Lai arī turpinājumā ilgu laiku Dinamo hokejisti pārliecinoši kontrolēja laukumā notiekošo, pamazām iniciatīvu tomēr pārņēma Somijas komanda, kas reizi raidīja ripu pa mājinieki vārtu stabiņu. Pēc haotiska snieguma aizsardzībā 13.minūtē apšaubāmu noraidījumu izpelnījās Māris Bičevskis, tomēr sekojušajā mazākumā Rīgas pārstāvji aizsardzībā darbojās nevainojami. Vienādos sastāvos Jokerit uz pretinieku vārtiem veica milzīgu spiedienu, sagādājot daudz darba Delorjē. Pēdējās divās minūtēs gan Dinamo aizsardzība bija uzdevumu augstumos un neļāva sāncenšiem izvērsties.

 

 

Rīgas kluba sastāvā šajā mačā atgriezās Dārziņš, muguras savainojuma dēļ nespēlēja Broks Troters, bet kā trīspadsmitais uzbrucējs bija pieteiks Rodrigo Ābols.

 

 

Rihs*
Jauniņais
1707 atbildes forumā
Online: 14d 16h 49m
Redzēts 2022. gada 05. oktobrī, 13:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 10. janvārī, 00:06
0
post

labs apskats

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 10. janvārī, 00:08
0
post

šito spēli pa ilgiem laikiem noskatijos pa Tv.. domāju ka dinamo zaudes, bet gg, proaaaaa 

 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
Cool Dude
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 328d 14h 46m
Redzēts Vakar, 22:17
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 10. janvārī, 00:15
0
post

ik pa bridim uzmetu aci spele bija sīva, uzvaretaju prognozēt bija grūti

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 11 ( 538 skatījumi )
Tessa&Hardin, sсhoKKur-, *_*DeViL*_*, Cool Dude, Enemijs, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Rihs*, LatvietisNU, BigmairisL, Dalī, the Captain.